• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of yaa benim de bugün çok fazla ağrım var adet olacağım zaman hiç böyle bikaç gün öncesinden ağrımazdı ve belimde ağrımazdı bya kötüyüm :(

o ağrıları dikkate alma canım yaa zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı hadi inş bize güzel haberi ver kısa zamanda:62::62::62:

o ağrıları dikkate alma canım yaa zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı hadi inş bize güzel haberi ver kısa zamanda:62::62::62:
gece karın ağrısıyla uyandım ozamandan beride ağrıyo bikaç gündrde heran adet olcakmışım gibi ağrı var.şu bikaç gün bi geçseydi niye bilmiyorum ama bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum

gece karın ağrısıyla uyandım ozamandan beride ağrıyo bikaç gündrde heran adet olcakmışım gibi ağrı var.şu bikaç gün bi geçseydi niye bilmiyorum ama bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum

hadi bakalım hayırlısı acaba bebek yerleşiyor mu?o yüzden de ağrı yapabilir

valla bende devam ediyor hamilelik belirtileri inş adet belirtisi değildir yarın sabah test yapacağım eğer yine çıkmazsa bütün umudumu kaybedeceğim:14:

çıkıcak çıkmalı :) banada yerleşme gibi geliyor ama adet ağrısıda çekiyorum şuan.benim adet olmadan bikaç saat önce başlar ağrılarım ve adet başladıktan yarım saat sonra şiddetli bi ağrım olur şuan resmen onu yaşıyorum.inş kötü bişey yoktur perişan olurum valla dağbaşında :43: sen nekadar süredir deniyodun canım

çıkıcak çıkmalı :) banada yerleşme gibi geliyor ama adet ağrısıda çekiyorum şuan.benim adet olmadan bikaç saat önce başlar ağrılarım ve adet başladıktan yarım saat sonra şiddetli bi ağrım olur şuan resmen onu yaşıyorum.inş kötü bişey yoktur perişan olurum valla dağbaşında :43: sen nekadar süredir deniyodun canım

:52::52::52:evet canım çıkmalııııı...canım herşey kısmet..ben nisan ayında düşük yaptım işte bu bizim ikici ayımız yani deneme olarak:9::9:

aslında bana da 6 ay dedi doktor ben yine de rahat durmadım yerimde:1::1::1::1:

Valla benim yasak bitti solugu burda aldim rahim kendini toplayip eski yapisini almasi en az uc en idealde 6 aymis yoksa yine dusuk riski oluyor yada duvar yapisi bozuk oldugundan tutunamiyor kimyasal oluyor dedi doktor uc dort doktor gezdim ne bi daha o sancilari agrilari cekmek isterim nede o buzuntuyu vicdan azabini rabbim kimseye yasatmasin cok sukur bitti yasak normal hersey. Sen tekrar kintrole gittin mi peki

Valla benim yasak bitti solugu burda aldim rahim kendini toplayip eski yapisini almasi en az uc en idealde 6 aymis yoksa yine dusuk riski oluyor yada duvar yapisi bozuk oldugundan tutunamiyor kimyasal oluyor dedi doktor uc dort doktor gezdim ne bi daha o sancilari agrilari cekmek isterim nede o buzuntuyu vicdan azabini rabbim kimseye yasatmasin cok sukur bitti yasak normal hersey. Sen tekrar kintrole gittin mi peki

tabi canım yaa çok zor o acıyı ben iyi bilirim...evet gittim kontrole tabi farklı doktora sordum korunmayı bırakabilirsin 3 ay geçti diye ben de bıraktım çünkü daha 6 haftalıktı çok küçüktü

bebiş kısmetiyle gelirmiş zaten ben bunun örneğini çok gördüm Allah yardım eder merak etme :) belirti var tabi çok fazla gaz var mide bulantım var ama onu mide ağrıma bağlıyorum kasıklarımdada ara ara ağrı oluyo.bugün acayip bi karın ağrısıyla uyandım ahanda kırmızılar geldi dedim ama şükür gelmemiş :))
çatladım resmen dayanamadım hamilelik testi yaptım az önce :43::43: ikinci çizgi hayallerde şuan acaba erkenmi daha 6 gün var adete..bitanede yeden test aldım:1: bakalımm yaa pencerinin önüne koydum püfür püfür ama yok gelen giden yok benim minik nohutum daha gelmemişşşş:50::50:

çatladım resmen dayanamadım hamilelik testi yaptım az önce :43::43: ikinci çizgi hayallerde şuan acaba erkenmi daha 6 gün var adete..bitanede yeden test aldım:1: bakalımm yaa pencerinin önüne koydum püfür püfür ama yok gelen giden yok benim minik nohutum daha gelmemişşşş:50::50:

bence erken canım ben bekliyorum sende bat ı bekle bence :)

Back
X