- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
ohhh ne güzel olmada inş gelsin bebiş :)bekleyebildiğin kadar bekle canım daha kesin olur
inş bitanem olmam ama bebiş vardır inş yoksa da hemen adet olayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ne güzel olmada inş gelsin bebiş :)bekleyebildiğin kadar bekle canım daha kesin olur
inş bitanem olmam ama bebiş vardır inş yoksa da hemen adet olayımvalla bekleyecem canım dayandığım yere kadar
![]()
Canlar nasilsiniz cok yogundum ugrayamadim bugun neler yapiyorsun bakim ?
of yaa benim de bugün çok fazla ağrım var adet olacağım zaman hiç böyle bikaç gün öncesinden ağrımazdı ve belimde ağrımazdı bya kötüyüm![]()
gece karın ağrısıyla uyandım ozamandan beride ağrıyo bikaç gündrde heran adet olcakmışım gibi ağrı var.şu bikaç gün bi geçseydi niye bilmiyorum ama bu ay kendimi hamile gibi hissediyorumo ağrıları dikkate alma canım yaa zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı hadi inş bize güzel haberi ver kısa zamanda![]()
o ağrıları dikkate alma canım yaa zaten hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı hadi inş bize güzel haberi ver kısa zamanda![]()
gece karın ağrısıyla uyandım ozamandan beride ağrıyo bikaç gündrde heran adet olcakmışım gibi ağrı var.şu bikaç gün bi geçseydi niye bilmiyorum ama bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum
senin durumlar nasıl :)
valla bende devam ediyor hamilelik belirtileri inş adet belirtisi değildir yarın sabah test yapacağım eğer yine çıkmazsa bütün umudumu kaybedeceğim![]()
çıkıcak çıkmalı :) banada yerleşme gibi geliyor ama adet ağrısıda çekiyorum şuan.benim adet olmadan bikaç saat önce başlar ağrılarım ve adet başladıktan yarım saat sonra şiddetli bi ağrım olur şuan resmen onu yaşıyorum.inş kötü bişey yoktur perişan olurum valla dağbaşındasen nekadar süredir deniyodun canım
evet canım çıkmalııııı...canım herşey kısmet..ben nisan ayında düşük yaptım işte bu bizim ikici ayımız yani deneme olarak
![]()
evet canım çıkmalııııı...canım herşey kısmet..ben nisan ayında düşük yaptım işte bu bizim ikici ayımız yani deneme olarak
![]()
Ya bi bana mi alti ay yasak verdiler dusukten sonra![]()
eneeee aynıymışız :) ama ben düşük fln yapmadım tabi
aslında bana da 6 ay dedi doktor ben yine de rahat durmadım yerimde![]()
Valla benim yasak bitti solugu burda aldim rahim kendini toplayip eski yapisini almasi en az uc en idealde 6 aymis yoksa yine dusuk riski oluyor yada duvar yapisi bozuk oldugundan tutunamiyor kimyasal oluyor dedi doktor uc dort doktor gezdim ne bi daha o sancilari agrilari cekmek isterim nede o buzuntuyu vicdan azabini rabbim kimseye yasatmasin cok sukur bitti yasak normal hersey. Sen tekrar kintrole gittin mi peki
çatladım resmen dayanamadım hamilelik testi yaptım az öncebebiş kısmetiyle gelirmiş zaten ben bunun örneğini çok gördüm Allah yardım eder merak etme :) belirti var tabi çok fazla gaz var mide bulantım var ama onu mide ağrıma bağlıyorum kasıklarımdada ara ara ağrı oluyo.bugün acayip bi karın ağrısıyla uyandım ahanda kırmızılar geldi dedim ama şükür gelmemiş :))
çatladım resmen dayanamadım hamilelik testi yaptım az önceikinci çizgi hayallerde şuan acaba erkenmi daha 6 gün var adete..bitanede yeden test aldım
bakalımm yaa pencerinin önüne koydum püfür püfür ama yok gelen giden yok benim minik nohutum daha gelmemişşşş
![]()