• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım tahlillerin yapılır bak bende daha kese görünmeden tiroid cıktı hemen ilaca basladım.bir sonraki kontrol salı ya cagırdı canım benimde bel agrım cok fazla özellikle araba kullanırken cok kötü doktor bana progestan basladı salıya iç salı tekrar degerlendirelim dedi.hadi hayırlısı hepimiz için

oyy aynısını yazmıstım bende acayıp araba kullanerken belim agrıyo iş yerinde biraz ayakta durup eğilsem ağrıyo.neden progestan verdi ne işe yarıyorki
cok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla bebişi alırsın kucagına salı haberdar edersin benıde olurmu

ben çok kez denedim tatlım hepsinide ilk idrarla yaptım ve sonuçlarda hiç yanlşlık olmadı..
ama yinede sen bilirsin bişey diyemem bi daha test yapmak istiyosan yap ama için içini yiyecektir biliyorum..

tamam canım senin sözünü dinliyorum ve yarın kan testi yapacağım

oyy aynısını yazmıstım bende acayıp araba kullanerken belim agrıyo iş yerinde biraz ayakta durup eğilsem ağrıyo.neden progestan verdi ne işe yarıyorki
cok gecmıs olsun canım ınsallah saglıkla bebişi alırsın kucagına salı haberdar edersin benıde olurmu[/Q
sagol canım inş hepimiz saglıklı bi şekildealırız kucagımıza bebişleri salı haberdar ederim seni.canım belim dayanılmayacak kadar agrıyınca resmen agladım doktora söyledim oda seni rahatlatır salı gününe kadar kullan dedi progestandan sonra agrım yok denecek kadar az canım sen ne zaman gideceksin şimdi doktora haberleşiriz zaten

valla diyorum ya kuzum tercih meselesi..benim 3.kez doktora gttiğimde ilk defa altta bakıldı ve kese bebek ve kalp atışı görünmüştü.1 ay sonraki kontrolümdede bebeğimin kalbi durmuş ama vajinaldan yaklaşık 2 hafta kadar sonra durmuş kalbi..
bence bişey olsa hemen olurdu..

Katılıyorum.Benm de 1 hafta sonra çocuk düştü.Alttan baktı polipi gördü.önceki doktorum progestan verdi.progestan kanı pıhtılaştryor.meğer polip varmış.çocuğun kalbi durmuş cinsiyetini bile öğrenemedim.8 Aydır gebelik beklyorum:43:
İnş gerek kalmaz sana.bazen ilişki bile yasak oluyorsa alttan bakma da sıkıntı.tabi ne bileyim göz ucuyla ışık yardımıyla yapyorsa başka

Hoşbulduk canım iyi gidiyor bebeğimde bende çok iyiyiz haftaya 3lü testimiz yapılacak :) göbüş biraz belli olmaya başladı benimde :))))sen nasılsın nasıl gidiyor?

ohh ohhh maşallahh :) bendede şimdiden şişlik oldu doktorda ilk 3ay karnın şişmeleri normaldir dedi :S
bendede hafif hafif mide bulantıları var işte onun dışında bişey yok çok şükür canım yaa :)

ohh ohhh maşallahh :) bendede şimdiden şişlik oldu doktorda ilk 3ay karnın şişmeleri normaldir dedi :S
bendede hafif hafif mide bulantıları var işte onun dışında bişey yok çok şükür canım yaa :)

Gaz oluo ya bende de olmuştu ama 10. Haftada göbeğinde göğüslerinde şişkinliği azalıyor bulantılar yerinde kalıo ama ben hala çekiyorum sabahları:) ilk bebekse seninde benim gibi hep bi telaş halinde olursun hihihihihihi ay çok eğlenceli ama bu zamanlar Allah herkese tatdırsın bunları...

en doğrusu kuzum hakkında hayırlısı olur inşallah..

Sinem tebrik ederim canim..insallah sag salim kucagina alirsin bebisini..

Canim bende calismalara devam ama yoruldum artik..:31::31:
bat en son 18/08'di suan yumurtlama donemindeyim galiba..yada gecti cunku baya akintim oldu gecen gunlerde degerlendirdik hepsini :17::17: erken yumurtlama oldu galiba
simdi fazla akinti yok ama cok sik batmalar oluyo sag kasikta ve belimin alt tarafinda agrilarim var..
bat daha cok 14/09 insallah gelmezler.. beklemek cok zor :18::18::18:

ben nasil ogrencem hamile olup olmadigimi ??

belirtilerden kasik agrir cunku yumurtlama/ surekli wc'ye gidiyorum cunku vucudu alistirdim su icmeye / belim agriyo cunku isteyim surekli otur otur / sonra gogusler sis ama benim zaten mubarek cok var/ midem bulanmiyo sukur ve cok yorgunum cok hic bisey yapmiyorum..(bu yorgunluk yeni)

Katılıyorum.Benm de 1 hafta sonra çocuk düştü.Alttan baktı polipi gördü.önceki doktorum progestan verdi.progestan kanı pıhtılaştryor.meğer polip varmış.çocuğun kalbi durmuş cinsiyetini bile öğrenemedim.8 Aydır gebelik beklyorum:43:
İnş gerek kalmaz sana.bazen ilişki bile yasak oluyorsa alttan bakma da sıkıntı.tabi ne bileyim göz ucuyla ışık yardımıyla yapyorsa başka

öncekinde günde 2tane alıyodum..şimdi tekrar verdi doktorum ama bu önlem amaçlı günde 1 tane..
ya valla bence bu vajinal ultrasondan sonra kötü bişey olması tamamen kader kısmet işi..

Gaz oluo ya bende de olmuştu ama 10. Haftada göbeğinde göğüslerinde şişkinliği azalıyor bulantılar yerinde kalıo ama ben hala çekiyorum sabahları:) ilk bebekse seninde benim gibi hep bi telaş halinde olursun hihihihihihi ay çok eğlenceli ama bu zamanlar Allah herkese tatdırsın bunları...

amin bende cok istiyorum bunlari yasamayi..
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

benim bu 2. bebeğim cnm..ilkini 11haftalıkken kaybetmiştim kalbi durmuş kürtj olmuştum.. :S
bu kürtajdan sonra 3.ayımdı bebişim gelmiş çok şükür fazla aramadn geldi mercimeğim :)
ilk hamileliğimde 2 aylıkken pantalonlarımın içine giremiyodum hamile pantalonu giymeye başlamıştım düşün artık :)

amin bende cok istiyorum bunlari yasamayi..
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

İnş canım o belirtiler bazen adetten önce de olabiliyor bence adetin gecikmesini bekle ben 25 gün bekledim öncesinde aylarca hep acaba die elimiz boş döndük ama bunda umursamadım işi e gittim gezdim eğlendim nerdeyse bi ay gecikti adetim ve direk kan testi yaptım 6 haftalık bebiş var dediler çığlığım bütün binayı inletti:)))

Back
X