• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noldu canım benimmm ne yazmıştınki?

bugün dayanamayıp test yaptım önce tek çizgi çıktı bekletince ikinci yerdede çizgi gibi bişey çıktı ama daha çok leke gibi kenarındada incecik çizgi var.şuan 3 saat fln geçti yine çizgi gibi bişeyler var tam anlayamadım bozukmu acaba test

dayanamadım test yaptım azönce ve negatif çıktı çok üzgünüm :43: acaba erkenmi yaptım diye düşünüyorum bide başta tek çizgi çıktı biraz bekledikten sonra ikinci kısımdada çizgi gibi bişey çıktı böyle leke gibi ne olduğunu anlayamadım acaba bozukmuydu test kızlar

Bozuk olmasi icin hic cizgi cikmamasi yada sadece ikinci taraftaki cizginin cikmasi lazim bu iki gun daha bekle cizgi gibi bisi cikmssi hamile olabileceginin isareti sonra tekrar dene testi..bu aylarda Rabbimden bereket yagiyo cok hamile kalan var sendede vardir insallah

bugün dayanamayıp test yaptım önce tek çizgi çıktı bekletince ikinci yerdede çizgi gibi bişey çıktı ama daha çok leke gibi kenarındada incecik çizgi var.şuan 3 saat fln geçti yine çizgi gibi bişeyler var tam anlayamadım bozukmu acaba test

bekleyince test geçersiz sayılır bitanem..şuan hatırlamıyorum ama sanırım 10 dkdan sonra test kendiliğinden çift çizgiye dönüyo..

Bozuk olmasi icin hic cizgi cikmamasi yada sadece ikinci taraftaki cizginin cikmasi lazim bu iki gun daha bekle cizgi gibi bisi cikmssi hamile olabileceginin isareti sonra tekrar dene testi..bu aylarda Rabbimden bereket yagiyo cok hamile kalan var sendede vardir insallah

ayyy canım inşallah öyledir.okadar üzüldümki.2.yerdeki aynı yuvarlak leke gibi mürekkep damlamış gibi yani.acaba diyorum idrarı fazla mı damlattım

bekleyince test geçersiz sayılır bitanem..şuan hatırlamıyorum ama sanırım 10 dkdan sonra test kendiliğinden çift çizgiye dönüyo..

onu ilkdefa duyuyorum burdakiler hep bekletin diyolardı.ben daha öncede çok yaptım ve hep beklettim hep tek çizgiydi.neyse artık zaten yarın nasipse kan varcem ağla ağla içim dışıma çıktı

onu ilkdefa duyuyorum burdakiler hep bekletin diyolardı.ben daha öncede çok yaptım ve hep beklettim hep tek çizgiydi.neyse artık zaten yarın nasipse kan varcem ağla ağla içim dışıma çıktı

canım testin üstündede yazıyo zaten..bende çok kez yaptım tek çizgi çıktı sonradan çift çizgiye döndü ama işte geçersiz oluyo test..

Aglama cnm yoksa hamilelik yada kimyasal bisi cift cizgiye kolay kolay donmez.sen biraz daha bekle..sali gunu yapman en iyisi

Canım o testlere güvenme bence git kan testi yaptır derim en güvenilir olanı..bu arada üzülme çünkü elden gelen birşey yok biz dua edip sabırla bekleyelim

Back
X