hem bulantı,hem bel ağrısı,hemde ani hareketlerde sol kasığımda bıçak kesiği ağrısı oluyo canım yaa..
canım benim allah kolaylığını verir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem bulantı,hem bel ağrısı,hemde ani hareketlerde sol kasığımda bıçak kesiği ağrısı oluyo canım yaa..
canım benim allah kolaylığını verir inşallah
çok üzgünüm çooooooooooooook![]()
bitanem aklına hemen kötüyü getirme lütfen..iyi düşünelim iyi olsun..
noldu canım benimmm ne yazmıştınki?
Insallah cnm bisi olmasin bebegime yine ayni aciyi yasamak zor gelirr..Rabbim korusun insallah..
dayanamadım test yaptım azönce ve negatif çıktı çok üzgünümacaba erkenmi yaptım diye düşünüyorum bide başta tek çizgi çıktı biraz bekledikten sonra ikinci kısımdada çizgi gibi bişey çıktı böyle leke gibi ne olduğunu anlayamadım acaba bozukmuydu test kızlar
bugün dayanamayıp test yaptım önce tek çizgi çıktı bekletince ikinci yerdede çizgi gibi bişey çıktı ama daha çok leke gibi kenarındada incecik çizgi var.şuan 3 saat fln geçti yine çizgi gibi bişeyler var tam anlayamadım bozukmu acaba test
ayy Allah korusuun bitanem..istersen bi Yasin oku canım için rahatlar belki..
Bozuk olmasi icin hic cizgi cikmamasi yada sadece ikinci taraftaki cizginin cikmasi lazim bu iki gun daha bekle cizgi gibi bisi cikmssi hamile olabileceginin isareti sonra tekrar dene testi..bu aylarda Rabbimden bereket yagiyo cok hamile kalan var sendede vardir insallah
ayyy canım inşallah öyledir.okadar üzüldümki.2.yerdeki aynı yuvarlak leke gibi mürekkep damlamış gibi yani.acaba diyorum idrarı fazla mı damlattım
bekleyince test geçersiz sayılır bitanem..şuan hatırlamıyorum ama sanırım 10 dkdan sonra test kendiliğinden çift çizgiye dönüyo..
ne kadar damlattın canım idrarı?2-3 damladan fazlaya gerek yok..
onu ilkdefa duyuyorum burdakiler hep bekletin diyolardı.ben daha öncede çok yaptım ve hep beklettim hep tek çizgiydi.neyse artık zaten yarın nasipse kan varcem ağla ağla içim dışıma çıktı
tam hatırlamıyorumki ama 3 damlayı geçmiştir
onu ilkdefa duyuyorum burdakiler hep bekletin diyolardı.ben daha öncede çok yaptım ve hep beklettim hep tek çizgiydi.neyse artık zaten yarın nasipse kan varcem ağla ağla içim dışıma çıktı
canım testin üstündede yazıyo zaten..bende çok kez yaptım tek çizgi çıktı sonradan çift çizgiye döndü ama işte geçersiz oluyo test..
Aglama cnm yoksa hamilelik yada kimyasal bisi cift cizgiye kolay kolay donmez.sen biraz daha bekle..sali gunu yapman en iyisi