• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinemcim sen hamilesin galiba bata 1 hafta kala belirti varmiydi bnde bisicikk yokta =) halbuki ilk ay cogu kisi butun belirtileri yasarmis psikolojik olarakk ben bastirayim o psikolojiyi derken cok bastirdim da hicbisi yokbende yoksa erkenmi =))

valla canım bende 1 hafta öncesinde sadece göğüs şişliği ve hassasiyeti vardı..
ben hiç hamile olduğumu düşünmediğim aylarda hamile kaldım hep..
bu işin sırrı düşünmeyeceksin ki hamile kalsın :34::34:

mandalina biz resim filan koyarkende gözetliyor muydun ayyy aklıma geldi de sorayım dedim:9::9::9::9::9::9:

hmm anladım canım..
hehehhe ben hariç herkese uyuz ol sen.. bende anlamıyorum nie az yeyip kilo alanları:56::56:
ama sen hariç:1::1: sen iki canlısın:49::49:

ben hiç bişey yiyemiyorum kiii :(
yediğim sadece çorba ve erişte :S
onun dışında bişey yiyemiyorum yemekleri ben yaparsam hiç gitmiyo
ama annemlere falan gittiğimde yine birazcık fazla bişey geçiyo kursağımdan..

ben hiç bişey yiyemiyorum kiii :(
yediğim sadece çorba ve erişte :S
onun dışında bişey yiyemiyorum yemekleri ben yaparsam hiç gitmiyo
ama annemlere falan gittiğimde yine birazcık fazla bişey geçiyo kursağımdan..

ahh canım ya sadece çorbayla erişteyle de olmaz ki:26:

mandalina biz resim filan koyarkende gözetliyor muydun ayyy aklıma geldi de sorayım dedim:9::9::9::9::9::9:

evet canım :1: utanma anneeemm merak ediyodum ne zamandır dağişmiyodun resmini, çıtı pıtı şirin bi anne olcan sen :54: güzelsin maşallah :nazar: :nazar: :nazar: ben şişko anne olcam :125: :125: :125: :125: hahahhz :9:

evet canım :1: utanma anneeemm merak ediyodum ne zamandır dağişmiyodun resmini, çıtı pıtı şirin bi anne olcan sen :54: güzelsin maşallah :nazar: :nazar: :nazar: ben şişko anne olcam :125: :125: :125: :125: hahahhz :9:

sana çooooookk kızdımmmmmmmm :47::47::47::47::47::47:
bi kere biz şişko anne değil balık etli anne olcaz tamam mııııı :32::32::32::32:

utandım ama ben:17::17::17::17:
bende seni görmek isterim tatlım bu sözleri söyleyen benden daha güzeldir tahminimce:16::16::16:

Back
X