• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beraberiz bu ay desene.aynı gün olabiliriz seninle:ssz::ssz:benim gebeliğimi ilk öğrendiğimde enfeksiyonum olduğunu da öğrenmştim.genelde beraber gelişiyor.ümit vermeyeyim sana tabi.beklemen lazım.benm ovulasyon da gebelik de negatif bu ay gelecek bekliyorum.28.günüm:43:
sağ ol canım ben de adet beklyorum bugün geleceği yok yarın ya da pazartesi gelir senle aynı olacak yani:49:kistim var benim ağrılı geçer bu sefer

Canım zaten bu ay hiç düşünmedim bile yani umutla beklemedim günüm geçsin sonra bakacağım çaresine:)sen erken daveanmışsın test için gününün geçmesini bekle canım inş bu ay burası yeni hamilelere dolar:))

Merhaba kızlarrr...
Anne olmak istiyorum ama 2 defa klomen oldum ama olmadı doktorumda hsg yani rahim filmi istedi ama pahalı ya ben özele gidiyorumm .bende bu ay çektirmedim çektiren var mııı nasıl ağrılı oluyor muu bana yardımvcı olur
sanız sevinirim.

Merhaba kızlarrr...
Anne olmak istiyorum ama 2 defa klomen oldum ama olmadı doktorumda hsg yani rahim filmi istedi ama pahalı ya ben özele gidiyorumm .bende bu ay çektirmedim çektiren var mııı nasıl ağrılı oluyor muu bana yardımvcı olur
sanız sevinirim.

merhaba canım benm bi bilgim yok fakat çektiren arkadaşlar var..
eğer kendini sıkarsan ağrı oluyomuş rahat olursan seni çok fazla zorlamıyomuş..
hakkında hayırlısı olsun inşallah ;)

Slm kızlar nasılsınız topiğe ugramadım kaç gündür keyifler nasıl :21:

Back
X