Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Test yaptım şimdi ama yine negatif bu yerleşme kanı denilen olaydan 4 gün sonra beta yükseliyormuş onunla ilgili olabilir mi acaba

canım seni burda görmeyi özlemişim nerelerdesin?

kısmetse prensesin geliyor bence canım

bende kız hissediyorum ilk erkek di şimdi kız hissediyorum nedendir anlamadım
11 kasımda belli olcak rabbimin izni ile hayırlısı olsun bakalım artık :)
sen neler yapıosun cnm kilo aldım demişsin valla bak dikkt et ekmek kepek yada tam bugday ekmegı falan ye
bende 13.hafta hiç almadım daha aynıyım 1 kilo almıstım bayram vs diye o da gitmiş zaten 7-8-9 da cok alınıyor dedı doktor ben 9.ayda 5 kilo alan arkadasım biliyorm
senin sağlığın için sıkıntı olmasın sonra kuzum dikkt et

kızlar ben geldm nasılsınz bata kaldı 8 gün göğüslerim ve karnım patlıcak gibi şişti yne erken adet olcam bn kesin belli oldum alıştm zatn hep erkenden olmaya

Merhaba kızlar,

İş yoğunluğundan bir süredir yazamıyordum bende.
artık bikaç haftaya kadar evde olucağım için daha sık uğrarım buralara.ne var ne yok?
bende iştahı olmayan anne adayları arasındayım, 63 kilo ile hamile kaldım suan 59 da sabitlendim.
karnım bile çıkmadı henüz.

mrb canım nasılsın bakalım?
canım inşallah hemen bu zamanları da atlatırsın da bi an önce iştahına kavuşursun

kek yapıyorum ben kuzu sen ne yapıyosun? hadi hayırlısı bakalım tedavi filan var mıydı bu ay

var canım adetin 3. cü günü gel dedi işte sanırm yne klomen vercek ama ben değişk edavi uyguluycam dedi günlük iğne olcakmşm nasl bişi gidnce öğrencem işte son son klomen içyorum sanrm daha ilaç tedavsi denemycez sonra aşılama diycek gibi ama bakalım hayırlsı olsun beklyorum işte herşey Allahtan yawrum Allahtan ümit kesilmez beklyorum uraşyorum öle bakalım sonumuz nolcak Allah sabır versin sonumzu hayretsin inş

mrb canım nasılsın bakalım?
canım inşallah hemen bu zamanları da atlatırsın da bi an önce iştahına kavuşursun

Bende iyi sayılırım canım nolsun.
inşallah atlarırım çok şikayetim yok aslında
sadece yemek yiyemiorum ama karnım aç aç karın daha fazla rahatsız ediyo . endişeleniorm besleyemiyorum diye

Bende iyi sayılırım canım nolsun.
inşallah atlarırım çok şikayetim yok aslında
sadece yemek yiyemiorum ama karnım aç aç karın daha fazla rahatsız ediyo . endişeleniorm besleyemiyorum diye

canım benim arkadaşımda 4. ayına girdi 5-6 kilo verdi daha yeni yeni alıyor kendi kilolarını, günde 2-3 defa çıkarıyodu kızcağız.. sende alırsın inşallah..

ayy inşallah canım yaa Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

ooo kpss ciler çoğalmışşş...bendensinizzzz

evet şeker birlikte çalışırız artık kuzum

çok çok saolun kızlar yüregine sağlık... allahım manyak gbiyim yaaa anne olcam ben yaa şaka gbi ... allahım isteyen herkezze nasip etsin

senin hamilelik takvimini yerim lan ben minik anneee

bence sen bir iki gün bekle tekrar yaptır bak bakalım artıyor mu değer.. bana hamile olabilirsin gibi geldi..

Arkadaşlar merhaba geçen ay döngüm 28 gündü normalde regl olmakda gecikmem fakat şuanda 2 gün gecikti göğüslerim çok şiş ve sadece alt karnım gergin test için beklemelimiyim

canım merhaba idrar renginde koyuluk ve keskin bir koku başladıysa idrar testinde çıkar.en iyisi tabi kan testi.yarın git yap ve düşünme kendini kasma çünkü üzülebilirsin.inş olumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…