teşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun bebişin
çok saol tatlım ..
çok saol tatlım ..
geçmişte belirtiler ve beklentilerinle ilgili yazıların varmı? okumak istiyorum benimkide bi umut iştebelki benimde işime yarar
kısmetse prensesin geliyor bence canım
geçmişte belirtiler ve beklentilerinle ilgili yazıların varmı? okumak istiyorum benimkide bi umut iştebelki benimde işime yarar
canım ben normal yoldan gebe kalmadım tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ... belirtilerimi sorucak olursan kasıklarıma iğne batırır gbi arar ara gelen sancılardı suan hala devam ediyo. sırtım belim agrıyodu.. sabahları bulantı ile kalkıyodum. bide hamile kalınca insan hissediyo.. ben 9 ay normal yoldan gebe kalmak için çabaladım .. addet geçkmelerim filan olmuştu 6 gün kadar. onda bile yok ya hamile degilim dediklerim oldu ve çıktı tabi... bu ay içimde hep bi kıpırtı hep bi umut vardı. inş. sende hemen gebe kalırsın canım benm
kızlaaar ne edyonuz sesinz çıkmyo hiç ya cnm sklyo ya
canım insan eğer kendini tanıyorsa vucudunu biliyorsa hissediyor ama kuruntu yapmadan kurmadan
mesela bende hapşuruk krizi tutmustu
bulantım taa 6.haftada falan oldu ki ozmn hamileydim ztn :)
oyle bulantı göğüs şişmeside vs de olmadı bende ama insan bir şekilde hissediyor :) uyuyorsun yerli yersiz bnde sevinç oluyodu :)
Merhaba kızlar,
İş yoğunluğundan bir süredir yazamıyordum bende.
artık bikaç haftaya kadar evde olucağım için daha sık uğrarım buralara.ne var ne yok?
bende iştahı olmayan anne adayları arasındayım, 63 kilo ile hamile kaldım suan 59 da sabitlendim.
karnım bile çıkmadı henüz.
kek yapıyorum ben kuzu sen ne yapıyosun? hadi hayırlısı bakalım tedavi filan var mıydı bu ay
mrb canım nasılsın bakalım?
canım inşallah hemen bu zamanları da atlatırsın da bi an önce iştahına kavuşursun
canım soğan suyunu içebiliyosan helel sana valla ben denedim ağzıma bile alamadım midem çok hassas kendimi kusarken buluyorum
canım evet içtim ama yumuşş günümden sonra bıraktım toplam 5 gün içtim (15 e tamamlayacaktım ama eğer gebelik varsa etkiler diye şimdilik bekliyorum)
canım soğan suyunu içebiliyosan helel sana valla ben denedim ağzıma bile alamadım midem çok hassas kendimi kusarken buluyorum
canım evet içtim ama yumuşş günümden sonra bıraktım toplam 5 gün içtim (15 e tamamlayacaktım ama eğer gebelik varsa etkiler diye şimdilik bekliyorum)
pardon 5 yazmışım 10 yazcaktım :) 10 gün içebildim
Bende iyi sayılırım canım nolsun.
inşallah atlarırım çok şikayetim yok aslında
sadece yemek yiyemiorum ama karnım aç aç karın daha fazla rahatsız ediyo . endişeleniorm besleyemiyorum diye
evet canım en iyisini düşünmüşsün, bir kaç ay zorluk çekersin belki ama düşün yıllarca rahat olacaksın, Allah yardımcın olsun kuşum sadece matematikle 75 alıyosan hayli hayli yaparsın sen.. bebek işi de kısmet, hayırlı böyleymiş, daha yaşımız genç çok şükür hiçbişeye geç kalmış sayılmayız
ooo kpss ciler çoğalmışşş...bendensinizzzz
çok çok saolun kızlar yüregine sağlık... allahım manyak gbiyim yaaa anne olcam ben yaaşaka gbi ... allahım isteyen herkezze nasip etsin
Arkadaşlar şöyle oldu regl günümde yani ayın 28. de çok çok silik bir pembe akıntım geldi şuan hala regl ağrım yok afedersiniz süt kesiği gibi akıntım oluyor eşim dr arkadaşına sormuş yükselebilir demiş 1.20 değer ümitle bekliyorum bakalım rabbim inş nasip eder
Bende soğan kürü uyguluyorumm yarım bıraktım şimdi yine başladım. Araştırmalarına göre hamile kalsanda zararı olmuomus bırakmadan da olur yani cnm. Soğandan sonra incir kürünude yapıcam bakalım hayırlısı. .
Arkadaşlar merhaba geçen ay döngüm 28 gündü normalde regl olmakda gecikmem fakat şuanda 2 gün gecikti göğüslerim çok şiş ve sadece alt karnım gergin test için beklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?