• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kan testinde yanılma payı varmı 5 gün geçikti alt karın ağrısı az az mide bulantısı var göğüslerimde ciddi şiş

Son düzenleme:
Hoşbuldum hemde çok.teşekkür ederim mervecim:)şimdiye kadar çok stres yaptım ama bu ayın tadını çıkartacağım.tek isteğim yaklaşan zamanlarda test yapmamam için biri beni tutsun:D

arkadaşlar kan testinde yanılma payı varmı 5 gün geçikti alt karın ağrısı az az mide bulantısı var göğüslerimde ciddi şiş

Cnm kan testini yaptırdığın hastanenin laboratuvarına güveniyorsan pek yok gibi:/ ama geç döllenmelerde beta hcg de geç yükseleceği için beklemende yarar var.

ben yazmıştım ama ne yazık ki hiç kimseden cevap alamadım adetime 4 gün var veeeeeeeeee
kan testin de hamiş old. öğrenim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım tabrik ederim sağ salim kucağını alırsın inşallahhh

Merhaba arkadaşlar.öncelikle s38'e bu kadar umut dolu bir konu içinde bu kadar umut dolu kadını bir araya getirdiği için teşekkürler.sayenizde umut doldum.dün nöbetimde denk geldim konuya en başından tek kelime atlamadan okudum yazılarınızı resmen roman okudum hee:)ama bu kadar ardarda güzel haber almanızın sebebi bence herkesin birbirine umut vermesi bence.şimdi hemen beni de aranıza alın çünkü benimde umuda motivasyona ihtiyacım var:)) benim bat 18nisan ekler misiniz?

mrb öncelikle hoş geldin aramıza. asıl ben çoook tşk ederim sıkılmadan okuduğun için. listeye ekledim seni her zaman bekleriz :16: :16:

Kızlar dün gelişmeleri sormuştum ama cevap veren olmamış :( Ailevi nedenlerden dolayı takip edememiştim :( Bu arada tam çalışmaları hızlandıracağım dönemde üzerinize afiyet bir grip oldum ki Allah düşmanıma vermesin. Sesim falan çıkmıyo. Öksürmekten hapşurmaktan ciğerlerim yerinden fırlayacak sanki. İlaçta kullanamıyorum :(

geçmiş olsun tatlım ya kendine dikkat et :16:

ben çalısıyorum valla :) oh evde olup elimde kahvem yatağımın içinde laptopda önümde olsa miss :) gerci evde olsam kızımla ugrasmaktan acamazdım o laptopu o ayrı :)

Back
X