• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :) kendini çok yorma

iyiyim bende ama 2-3 gündür midem bulanıyor canım.ne kadar çok dikkat etmeye çalışsam da sabah kalkıp o sıcacık yataktan işe gelmen bile yorulmana yetiyor çok zor oluyor.. zaten halsizlik bulantı ve uyku alamama çok oluyormuş hamilelikte bide erkenden sabah işe gelmek çok zorluyor bünyeyi ama sabır bakalım ;)

ayy ne güzel neşelisin sen yaa :16: evet bende yumurtlama haftasına girdim yumurtluyorum :1: :1:

Eveeeettt çok neşeliyimm walla ben daha kötüsüne hazırlıyordum kendimi:) ama allahıma bin şükür LH değerim pik yapıyorsa çoğu şey Allah'ın izniyle yolunda demektir:) bakalım bugün en koyü çizgiyi görecek miyim

Eveeeettt çok neşeliyimm walla ben daha kötüsüne hazırlıyordum kendimi:) ama allahıma bin şükür LH değerim pik yapıyorsa çoğu şey Allah'ın izniyle yolunda demektir:) bakalım bugün en koyü çizgiyi görecek miyim

inşallah görürsün canım :)

canım benimde belim ağrıyodu regl oldum o yüzden belirtiler kafamı çook karıştıyor artık :) umarım bu ay olmazsın batına daha var senin biraz bekle tatlım
Evet oyle canim ama o kadar cok istiyoruz ki en ufak bi seyi acaba belirti olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum :)
Reglime 1hafta var ve hafif bel agrisida var bakalim insallah olmam insallah herkes kavusuz yavrularina :)

Kızlar nasılsınız bakalım? Güzel haberler gelmeye başladı çok şükür. :) Bebiş bekleyen anneleri tebrik ederim. Allah sağlıkla bebişinize kavuştursun inş. Darısı tüm hasretle bebek bekleyenlere :)

$imagesCAG7I7ZI.webp

Son düzenleme:
Gününüz güzel olsun kızlar hayırlı cumalar:)

Back
X