• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki sabah senerken geinirken kasıklarında agrı falan oluyormu ben yatakta uzanırken bir enseyim diyorum hop yarıda kalıyor agrı girio gibi oluyo bende yatakta gerinmeye paydas verdim :D

bendede yatarken kalkarken hafif bi ağrı oluyo kasığımda ama esneme gerinme gibi şeyler yapmamaya çalışıyorum..çünkü ufak bi hapşurukta bile ağrı oluyo esneme gerilme yapmıyorum bnde :S

ahh bu bebişlerimiz daha bu kadarken neler ediyolr bize :)

aynen ya vallahii ne cektirdin be yavrum diyecegım doğunca :D didindin durdun beni yormakla :D aman sağlıklı olsunlarda
valla 2 gündür balık yiyiorum sağlıklı olsun kuzucum değerler iyice artsın diye :)
annelik daha öğrenildiği anda fedakarlık demek cidden bunu anladım ayrıca arastırdım evet don alın donansınmış o ya bizim arkadaslarda yapıyormus bende kalp atıslarını duyduktan sonra usg de bir don almayı düsünüyorum hahaha :))

aynen ya vallahii ne cektirdin be yavrum diyecegım doğunca :D didindin durdun beni yormakla :D aman sağlıklı olsunlarda
valla 2 gündür balık yiyiorum sağlıklı olsun kuzucum değerler iyice artsın diye :)
annelik daha öğrenildiği anda fedakarlık demek cidden bunu anladım ayrıca arastırdım evet don alın donansınmış o ya bizim arkadaslarda yapıyormus bende kalp atıslarını duyduktan sonra usg de bir don almayı düsünüyorum hahaha :))

aynen aynen :):)
ya ben evde yapabileceğimi sanmıyorum kokusundan dolayı :S
sen evde kendin mi yapıyosun balığı?
ayy evet yaaa bende kalp atışını duyunca bende mi alsam ki acaba :)

aynen aynen :):)
ya ben evde yapabileceğimi sanmıyorum kokusundan dolayı :S
sen evde kendin mi yapıyosun balığı?
ayy evet yaaa bende kalp atışını duyunca bende mi alsam ki acaba :)

yok canım ya annemde yapıyorum :D ev koksun istemiyorum sevmiyorum evde annemde huyumu bilio yemem yoksa diye yapıyor ama eşim evde de yapıyor arada yada dışarda yiyiyoruz dengeliyoruz bir şekilde ama balık cidden çook gerekli civasız olacak ona dikkat edeceksin mevsim balıgı olmalı hiiç dondurulmuşsa alma
al tabi ya bebişlerimiz donansın hem sağlıkla hem mutlulukla hemde pol parayla :)

yok canım ya annemde yapıyorum :D ev koksun istemiyorum sevmiyorum evde annemde huyumu bilio yemem yoksa diye yapıyor ama eşim evde de yapıyor arada yada dışarda yiyiyoruz dengeliyoruz bir şekilde ama balık cidden çook gerekli civasız olacak ona dikkat edeceksin mevsim balıgı olmalı hiiç dondurulmuşsa alma
al tabi ya bebişlerimiz donansın hem sağlıkla hem mutlulukla hemde pol parayla :)

evde eşimde yapsa kokar yaa istemiyorum o yüzden..gittiğimiz bi yer ver pazar günü gidelim diye düşünüyorum ama bizim işler belli olmuyo pek :S

evde eşimde yapsa kokar yaa istemiyorum o yüzden..gittiğimiz bi yer ver pazar günü gidelim diye düşünüyorum ama bizim işler belli olmuyo pek :S

ozaman dışarda ye tatlım ama aksatma mutlaka yemek listene al ceviz badem balık mercimek bunlar şart olanlar gittiğinde yerde ızgara yaptırırsın koku o kadar gelmez agırda olmaz büyük balık yaptırırsın salata yanına birde gayet sağlıklı :)

ozaman dışarda ye tatlım ama aksatma mutlaka yemek listene al ceviz badem balık mercimek bunlar şart olanlar gittiğinde yerde ızgara yaptırırsın koku o kadar gelmez agırda olmaz büyük balık yaptırırsın salata yanına birde gayet sağlıklı :)

inşallah bu pazar gidip dışarda yeriz..zaten ızgara çok güzel oluyo ayyy canım çekti :))
artık haftada bi anneye ve kayınvalideye gidicez balık yemeye :)

inş canım yaaa benim de kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor, baş ağrım çok fzla ,karnımın alt tarfında aşırı bir sertlik var,göğüslerim inanınılmaz derecede büyüdü ve çok ağrıyor bu kadar belirtim:1::1:bu arada 3 gün geciktim
günaydın kızlarrr:16::16::16:ben bu sabah test yaptım çok silik çizgi çıktı anlamadım bu işten:44::44:
güzelim sen hamişsinnnn hayırlı uğurlu olsuuun ;)
bu arada sen antepte miydin ???

gözünaydınnnnn :):) çok sevindim cnım benimmm :32::32::32::32:

teşekkür ederim canım benim ben de sana çooook sevindimmm :16::16::16::16::16::16: darısı tüm isteyenlere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabahları ve geceleri inanılmaz mide bulantısı oluyo canım..gün içindede hafif hafif kendini hissettiriyo..sende varmı bişeyler :)

benim belim çok ağrıyor..onun dışında şişkinlik var ..ama daha mide bulantısı yok inşallah başlamaz o çok zor ya..Allah yardımcın olsun.. beyaz leblebi iyi gelir diyolar, yanında beyaz leblebi olsun hep..

benim belim çok ağrıyor..onun dışında şişkinlik var ..ama daha mide bulantısı yok inşallah başlamaz o çok zor ya..Allah yardımcın olsun.. beyaz leblebi iyi gelir diyolar, yanında beyaz leblebi olsun hep..

oyyy canım benm kıyamam..ilkinde beyaz leblebi bile fayda etmemişti ama bunda daha hiç denemedim açıkcası tatlım..

Back
X