• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım çok sevindim kimle burdan kimle konuşsam 2 günde hamiş haberini aldım :)) hemen kan tahlili yaptır ohhh gelsin bebişlerrr

Teşekkür ederim canm benm ama daha belli değil ki yarın kan testi yapacağım o zaman öğreniriz sonucu..ere sende var mı bir gelişme

ayyy canım çok sevindim kimle burdan kimle konuşsam 2 günde hamiş haberini aldım :)) hemen kan tahlili yaptır ohhh gelsin bebişlerrr

yok canım beklemedeyim p.tesiye kadar bekliycem.silikte olsa çıkmış o bile bi ümit yani :)

Ya çıktıda işte önemli olan kan testi ya kanda çıkmazsa diye kendi kendimi yiyorum:(

Kizlar yatak dosek hastayim bu mevsimde kocisten bulasti o bi gunde iyilesti ben surunuyorum tamda yumos zamanim geliyo insallah iyilesirim:31: incitanem hayirli olsun canim silikte pozitiftir tatlim insallah kucagina almayi nasip eder rabbim. Bu arada gecmisi okuyamadim varsa guzel hsberler ozet gecin kizlar bana :)

Kizlar yatak dosek hastayim bu mevsimde kocisten bulasti o bi gunde iyilesti ben surunuyorum tamda yumos zamanim geliyo insallah iyilesirim:31: incitanem hayirli olsun canim silikte pozitiftir tatlim insallah kucagina almayi nasip eder rabbim. Bu arada gecmisi okuyamadim varsa guzel hsberler ozet gecin kizlar bana :)

geçmiş olsun canım yaaa:(dikkat et kendine tamam mı:34:bugün hasteneye gideceğim canm dua edin lütfen...

ahhh bu kocişler ahhh..benimkide şimdi hasta gibi burnu falan tıkalı..geçmiş olsun bitanem çook dikkat et kendine bol bol dinlende güzel muhabet edin eşinle :17::17:

Back
X