• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhh bu kocişler ahhh..benimkide şimdi hasta gibi burnu falan tıkalı..geçmiş olsun bitanem çook dikkat et kendine bol bol dinlende güzel muhabet edin eşinle :17::17:

Bugun isteyim malesef sagol canim ;) sende dikkat et kicisin onlemuni alsin sanada bulasmasin . Hastaligimdan midir usuttum mu ne muhabbette edemiyoruz ya dun canim cok yandi doktora gittigimdede temizdi iltihap filan yoktu ama oturdum agladim resmen sogan kuru farz oldu bana bu ayda bebis olmaz nasil olsa bu ay kesin yapcam

Bugun isteyim malesef sagol canim ;) sende dikkat et kicisin onlemuni alsin sanada bulasmasin . Hastaligimdan midir usuttum mu ne muhabbette edemiyoruz ya dun canim cok yandi doktora gittigimdede temizdi iltihap filan yoktu ama oturdum agladim resmen sogan kuru farz oldu bana bu ayda bebis olmaz nasil olsa bu ay kesin yapcam

ohhoooo sen hemen salmışsın kendini..şöyle bi silkelen bitanem bu kadar negatif olma..o yanma sadece iltihapta mı oluyo ki acaba canım yaa :S

kızlar günaydııınnnn :) biz bugun heyecanlıyız kontrole gidiyoruz gerci ne görünür transabdominal bilmem ama yinede olsun :)

kızlar günaydııınnnn :) biz bugun heyecanlıyız kontrole gidiyoruz gerci ne görünür transabdominal bilmem ama yinede olsun :)

günaydın canım benimmm :):) ayyy çok güzel benim ellerim bile bembeyaz olmuştu sıramı beklerken :)
güzel haberlerle gel emi kzum :)

Kizlar yatak dosek hastayim bu mevsimde kocisten bulasti o bi gunde iyilesti ben surunuyorum tamda yumos zamanim geliyo insallah iyilesirim:31: incitanem hayirli olsun canim silikte pozitiftir tatlim insallah kucagina almayi nasip eder rabbim. Bu arada gecmisi okuyamadim varsa guzel hsberler ozet gecin kizlar bana :)

çok geçmiş olsun benim kocişte bu sıcakta grip oldu :)) inşallah bana bulaşmaz bi o eksik :1:

Incitanen sagol canim. Bence git bi tip merkezine sadece kan baktircan catlardim ben meraktan

Back
X