• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhoooo sen hemen salmışsın kendini..şöyle bi silkelen bitanem bu kadar negatif olma..o yanma sadece iltihapta mı oluyo ki acaba canım yaa :S

Tatlim genelde iltihap yada enfeksiyonda oluyor insallah gribin etkisidir usutmeye gelmiyorum ya hemen cikiyi oysa gunde uc lt su iciyorum. Umutsuzluk degil canik bu ayda olmayacak biliyorum normalde olmadi usuttum hic olmaz
Aryaarel vanim ins gorursun mercimegini
Bukii sagol canim sende kocani bakima al sana bulasmadsn iyilessin

Tatlim genelde iltihap yada enfeksiyonda oluyor insallah gribin etkisidir usutmeye gelmiyorum ya hemen cikiyi oysa gunde uc lt su iciyorum. Umutsuzluk degil canik bu ayda olmayacak biliyorum normalde olmadi usuttum hic olmaz
Aryaarel vanim ins gorursun mercimegini
Bukii sagol canim sende kocani bakima al sana bulasmadsn iyilessin

olsunn banane bananeee çıkmadık candan ümit kesilmez ;)

doğru söylüyorsun canım işte ben çok evhamlı birisi olduğum için hep şüpheyle bakıyorum..sen keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun?

ah dur daha o ne evhamlar oluyor 3 kere kan testi yaptırdım :D saykoya bağlamıstım :)))
bugun gidiyorum canım saat 14 de hayırlısı ile rabbim görmeyi nasip etsin inşallah

ah dur daha o ne evhamlar oluyor 3 kere kan testi yaptırdım :D saykoya bağlamıstım :)))
bugun gidiyorum canım saat 14 de hayırlısı ile rabbim görmeyi nasip etsin inşallah

canım senin bat ne zamandı?benim 12gün geçtikten sonra kese görünmüştü..bakalımm salı tekrar gidicez

canım senin bat ne zamandı?benim 12gün geçtikten sonra kese görünmüştü..bakalımm salı tekrar gidicez

canım 24 agustos du 7 yada 8 gün gecti henüz bilmem ne görünür birde karından baktıracagım gorunmezsede bu surecte kan tahlili ve bilgi almıs olurum kramp ve diş sızlamamıda sorarım

canım 24 agustos du 7 yada 8 gün gecti henüz bilmem ne görünür birde karından baktıracagım gorunmezsede bu surecte kan tahlili ve bilgi almıs olurum kramp ve diş sızlamamıda sorarım

hmm hmm anladım canm..o zaman kese görünebilr tatlım..aa evet yaa o diş sızlamasınn hamilelikle alakası varmı ki acaba :S

hmm hmm anladım canm..o zaman kese görünebilr tatlım..aa evet yaa o diş sızlamasınn hamilelikle alakası varmı ki acaba :S

büyük ihtimal tatlım dün akşam araştırdım benım dişlerim iyidir de yanı ama kalsiyum dişler potasyum kramplar için gerekli sanırım eksiklik var bebek kendine almaya baslıyor cunku artık onun ıcın ilaç verebilir
kese görünürse haftaya cumartesi de kalp atısı duyulabilir diye tahmin ediyorum kese bile görünse yeter bana bu hafta inşallah içide görülür gerçi :) bakalım hayırlısı kuzum ya eşim benden heyecanlı bende giricem diyip duruyor :D benı de sakinleştireceğine iiyice panik yapıyor

Back
X