• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım banada doktorum bebeğin sağlıksız olduğu için karnında kalbi durmuş ve sen idrar yolu enfeksiyonu geçirmişsin onuda kaldıramamış dedi..bende folbiol kullandım..kürtajdan sonraki 3.ayda hamile kalmışım..sen tekrar bi doktora gitsene bebişim o kiste bi daha baktırsan yaa..

giderim inş başka doktora bulamadım kafa dengi:ssz::ssz:

ellerine sağlık canım eminim güzeldir senin yaptığında..ya tabi güzel olur en azından içine ne koyduğumuzu biliyoruz..
çorban falan varsa bi çorba ısıtta ye bari kuzum..biz böyle yemekten konuşursak hep sen böyle zayıf olmaktan çıkacaksın heee :9::9::9:

hehehhe valla ben hiç kilolu düşünemiyorum kenidmi babama çekmişim bu konuda hiç kilo almaz.. metabolizmamız hızlı herhalde.. zaten zor alıyorum kiloyu.. evlenmeden önce 48 idim.. hele lisedeyken 2009 da 47 kiloydum:30::30::30:

hehehhe valla ben hiç kilolu düşünemiyorum kenidmi babama çekmişim bu konuda hiç kilo almaz.. metabolizmamız hızlı herhalde.. zaten zor alıyorum kiloyu.. evlenmeden önce 48 idim.. hele lisedeyken 2009 da 47 kiloydum:30::30::30:

şimdi kaç kilosun kuzum :)
ahhhh ahhh bizim ailenin hepsi iri yarı :)

ben çıkıyorum güzelim iyi akşamlar kendine dikkat et kocaman öpüyorum:54::54::54::54::54:

İyi akşamlar kızlar umarım iyisinizdir .uzun oldu görüşmeyeli ama inşallah gelişem yakında buralardayım. ;)

Slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum uzunca sohbetler etmişsiniz ben keyfsizim bugün eşimin dedesi vefat etti gece uçakla memlekete gittiler kaynımla eşim :-(( eltimle ben gidemedik bilet bulamadık kaldık eşim cok agladı gözümün önünden gitmiyo :-((
canımm başınız sağıolsun..Allah rahmet eylesimnnn

iyi akşamlarr :) nerelerdesin bakıyım senn :D

bennn geldimm kimse yokmiii:10::10:

Back
X