Birlikte kilo veriyoruzzz hadii :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Adsr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 kiloyu 2 ay da filan veririsin bence cok rahat onemli olan bogaz iradeyi tutmak ben yediklerimi yazarak kontrol altinda tutuyorum bi akilli uygulama kullaniyorum bunun icin cok faydasi oluyo
Nedir bu uygulama bende yapayım

Fatsecret diye bir telefon uygulmasi cok guzel ne kadra ne yedim kac kalori aldim ne kadari karbonhitrat ne kadari protein goruyorum.. Diyetkoçum diye de bir uygulama var o da gayet guzel

Nedir bu uygulama bende yapayım
Fatsecret diye bir telefon uygulmasi cok guzel ne kadra ne yedim kac kalori aldim ne kadari karbonhitrat ne kadari protein goruyorum.. Diyetkoçum diye de bir uygulama var o da gayet guzel

merhaba, Karatay diyetini size tavsiye edeceğm hem aç kalmadan hem de herşeyi yiyerek sağlıklı beslenmiş olacak ve aynı zamnda kilo vereceksiniz. Ben 3 haftadır yapıyorum arada kaçamaklarım olmasına rağmen 3 kilo verdim arkadaşım biraz daha kiloluydu o hiç kaçamak yapmadan devam ediyor dün itibari ile 7 kilosu gitmişti.

merhaba arkadaşlar bende 2 hafta önce dıyete basladım.2 hafta sonra kontrolum var daha kac kılo verdıgımı bılmıyorum kontrolden sonra yazarım kac kılo oldugumu :)

Kizlar ben de cik mutsuzum.cok uzun suredir gormedigim kiloyu gordum bugun.hemen onlem almaliyim.daha onceleri diyetisyen gecmisim var.tekrar gitmekmistemiyorum.cunku biliyorum ne diyecegini.tatli krizlerim jic bitmiyor.insan hic mi tutamaz bogazini.yerken cok mutlu doyunca pisman ve mutsuz...neyse bu aksamdan basladim diyete....dikkatinizi cekerim pzrtesi degil pazar oglen basladim:) bozulmayacak bu diyet...soz soz soz... yalniz spor yapamiyorum hergun isim dolayisiyla 200 km yol gidiyorum haliyle spora mecalim kalmiyor.ins veririm 7 8 kg mi....

Bu arada sabah kepek ekmegine bir tost yiyecegim .oglen salata yogrt sebze veya corba.aksam protein salata ve corba yemeyi dusunuyorum.ara ogunleri dusunmedim.meyve sut yogurt ceviz kuru uzum vb secerim:) ve bol su.....lutfennn verellllim kilolarimizi.herkes mutlu oldugu kiloda olsun....gelismeleri bildiricem

Bu arada sabah kepek ekmegine bir tost yiyecegim .oglen salata yogrt sebze veya corba.aksam protein salata ve corba yemeyi dusunuyorum.ara ogunleri dusunmedim.meyve sut yogurt ceviz kuru uzum vb secerim:) ve bol su.....lutfennn verellllim kilolarimizi.herkes mutlu oldugu kiloda olsun....gelismeleri bildiricem
hadi bakalım bende pazartes baslamadım dıyete salı basladım hemde aksam kac kılo verdıklerımızı yazalım ben vakıt buldukca yuruyorum sabah yarım saat aksam 40 dk yurudum bugun :)

Kızlar ben 51.8 geliyorum sanirim fazla sislik filan vardi onlar gitti 16 martta 54 geliyodum bakalım cumaya kadar tartilmiycam yarin yuruyuslere basliyorum

İnşallh en saglikli sekilde istedigin hedefe ulasirsin :) corba 2 dilim ekmek gibi say ve aksam corba iciyosan ekmek yeme ve sabahlari haslanmis yumurta tabsiye ederim uzun sure tok tutuyo verken degil ama yedikten 20-30 dakika sonra fark ediyosun doydugunu :)

Ben mart başı diyete başladım, 98,500'düm, bugün 91,500'üm. 91.500'ü, son on senedir görmemiştim herhalde tartıda.
Öncelikli hedefim, 82 olup, 82'yi bir ay kadar korumak. Sonrası Allah kerim.

Ben mart başı diyete başladım, 98,500'düm, bugün 91,500'üm. 91.500'ü, son on senedir görmemiştim herhalde tartıda.
Öncelikli hedefim, 82 olup, 82'yi bir ay kadar korumak. Sonrası Allah kerim.
Baya iyi vermisin kisa surede devami da gelir umarim :) nasil besleniyosun

Adsr, sağol. Çok vermedim aslında, kilo fazla, rakam çok görünüyor.

Kahvaltı, 1/2 dilim tam bugday (benim ekmeğin dilimleri büyük), beyaz peynir, 5 badem, 1 kuru kayısı. bu hiç değişmiyor.

öğlen akşam hemen hemen aynı, muhakkak haşlanmış sebze (brokoli, ıspanak, brüksel lahanası, pazı vs.. ne olursa, haşlıyorum üstüne üç çorba kaşığı yoğurt) bu sabit.
bunun yanına ya 3 köfte veya ızgara tavuk veya o kadar et veya 2 haşlanmış yumurta veya haşlanmış bakliyat.

Sebze haşlama bir aşure kasesi kadar süzülmüş,susuz / et de 3 köfte kadar / haşlanmış bakliyat da, kurusu yarım su bardağı gelecek kadar. (Ha bir de, eğer üşenmemişsem, yemeklerin yanında salata. Yağsız )

ara öğün, ya 1 bardak ayran, o da olmadı iki üç salatalık, o da olmadı, üç kuru kayısı, o da olmadı, 1 elma. bunların dışında hiç bir şey yemedim. Bir diyet listem ya da gittiğim diyetisyen yok. üç aşağı 5 yukarı genel prensipler belli zaten.

ama ben en çok yürüyorum. eskiden yürümezdim, şimdi yürüyorum. ama 20 dakika, ama 1 saat... illâ ki çıkıp dışarıda yürüyorum. bazen, adım atacak halim olmuyor, bazen vakit olmuyor, bazen moral olmuyor, bazen yağmur oluyor, ama illâ ki çıkıp yürüyorum. bence, esas farkı oluşturan bu oldu.

Bugün 91.200 olmuşum. Bakalım 29 Mart Pazartesi günü ne yazacağım buraya... En en en gizli hedefim, 89.700 olmak ve bunu gerçekleştirmeme yardımcı olması için de (5 x 7 ) 35 km yürümek. Şimdi, önümüzdeki pazartesiye kadar, derin bir sessizliğe gömülüyorum... :)

bu arada kızlar bu yulaf ezmesi yediğimden beri açıkmıyorum inanın bende diyorum nasıl açıkmıyorum ama int baktım yulaf ezmesi kan şekerini dengeliyormuş açlık krızlerını onluyormus tokluk hıssı verip dinç tutyormus aklınızda olsun
Nerden alıyorsunuz tercihiniz nedr yulaf ezmesini

Bugün 91.200 olmuşum. Bakalım 29 Mart Pazartesi günü ne yazacağım buraya... En en en gizli hedefim, 89.700 olmak ve bunu gerçekleştirmeme yardımcı olması için de (5 x 7 ) 35 km yürümek. Şimdi, önümüzdeki pazartesiye kadar, derin bir sessizliğe gömülüyorum... :)
Bende üç asagi beş yukari senin gibi besleniyorum tabi arda kucuk kacaklar oluyo kalori sayımı ile desteklemeye çalısıyorum hadi bakalim hedefine ulastigini görmek dileğiyle

Dayanamdım tartıldım bugun sabah 51.3 geldim cok heycanli 40 dakika filan yurudum ve 10 dakika ip atladim bugun tavsiye ederim ip atlamak super kalori yakiyo

Back
X