• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Sizce dışarıda milyonlarca kadın/ seks işçisi eskortu osu busu varken sadece masturbasyon mu yapıyordur? Ben hiç sanmıyorum, ama siz nasıl diliyorsanız. Zaten aranızdaki en son sorun bu bence.
arastiricam bugunden sonra.yapiyosa da cok profesyonelce yapiyodur cunku tel konusmasi mesajlasmasini hic gormedim

O cok kullandi bu cumleyi.anlasin diye karsilik verdim ama ne hissettigimi anlamadi.sizin durumunuzu anliyorum.yuk kadina binince kadin da erkekten yukunu hafifletmesini bekliyor ve istiyor.ama cogu zaman ne care
Anladım bende aynı sizin durumunuzdaydim hatta istenmedigimi düşündüm psikolojim bozuldu evliliğim nereye gidiyo diye düşündüm sonra konuştuk çözdük ama bende konu açıp almamakta kararsizdim bugün yaşadığım şeyle ilgili böylelikle az da olsa içimi dökmüş oldum. Skmayın siz de canınızı ne olucaksa olsun

Anladım bende aynı sizin durumunuzdaydim hatta istenmedigimi düşündüm psikolojim bozuldu evliliğim nereye gidiyo diye düşündüm sonra konuştuk çözdük ama bende konu açıp almamakta kararsizdim bugün yaşadığım şeyle ilgili böylelikle az da olsa içimi dökmüş oldum. Skmayın siz de canınızı ne olucaksa olsun
Sizin esiniz konusmaktan anliyomus bu cok guzel.benim esim oyle degil.hemen hoyt hoyt ediyo savunmaya geciyo.sorun sensin suclu sensin diyo.tikaniyorum

Simdi ben bu saate kadar uykusuzum sikintidan.o ise yan tarafta misil misil uyuyo.bu bile hakliligimi gosteriyo.arkadaslar derdimi okuyan ve yazan herkese tesekkur ediyorum.birazdan kizim kalkar biraz uyuyayim kalkmadan.yarin ola hayrola.herkese tekrardan tesekkurler.iyi geceler

içgüdülerime dayanırsak

hamileyken başkasını bulmuş ondan yemlendiği için artık karısından uzaklaşmış ve son olarak da kopmuş bir erkek gibi görünüyor

böyle saçma bi bahane olamaz çünkü boşanmak için.

15 yaş çok büyük fark. İşte başlamış mesela yaş farkı kendini gostermeye. Ve oldukça terbiyesiz konuyu nerden nereye goturmus. Bence kesin bi sıkıntısı var onun böylece patlamış.

24 aydan öncesinde hep siz mi teklif ederdiniz ?

Eski cinsel hayatınız nasıldı ? Hep bi kopukluk var mıydı yoksa düzenli ve sıkmıydı ?

Bosanamiyorum niye biliyomusunuz.cunku annem ve babam cok hastalar.cunku iki erkek kardesim bosandilar.onlarin dertleri ailemi kahretti.bi darbede ben vuramam.yoksa sadece cinsellik degilki agir ucurumlarda var esimle aramda
o zaman boşverip iki arkadas gibi yaşıycaksın o evde inan ki 10 yıldır evliyim çözemediğim sorunlarım var ve artık ben boşverdim.kızım için gittiği yere kadar dedim gitmediği yerde biter.ben elimden geleni yaptım derim

Ben annemden boyle gordum her zaman kiymet vermeyi.ama devir eski devir degil.bosvermek gerekiyormus bazen
canım eskidenmii onlar artık düzgün insan mı kaldı allah aşkına.

Iki arkadas gibi devam etse iyi ama olmuyo.onda bi asabiyet olustu bu surecte ve artik bu bana da yansiyo bende asabilestim.surekli laf cakiyoz birbirimize.boyle nasil ornek anne baba olunurki.zor

15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
Tabiiki sorun eşinde ... Yaş farkı çokmuş . Kendini sakın suçlu hissetme , ki eşinin söyledikleri kendini suçlu hissetmene neden olmuş .

Simdi kalkti cocugu optu cikti gitti.cocuguna duskun.ama hicbi zaman bu bebek icin yaptigim fedakarligi dile getirmedi.tup bebek yaptirdik.3 defa.sukur 3.cu de tuttu.dusuk tehlikem vardi.3 ay yatakta yattim.9.ay sonunda 53 kg olan ben 90 kiloluk yuzu leke icinde bi kadina donustum.su an eski formumdayim.lekeler de gitti.bebegim icin herseye degdi.ama o bir kez olsun bu cocuga vesile sensin deyip saygi duymadi bana.yillarca istedim o istemedi isteyincede onun sperm kalitesi dustugunden olmadi.o agir igneleri yedim.sistikce sismistim.tabi hormonal olarak psikolojimde bozuldu o ara.bikez olsun destek olmadi.o surecte ben sinirlensem misliyle laf cakti karsilik verdi

Back
X