"birlikte olamayız fakat seni özledim" diyen eski erkek arkadaş

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
323
İzmir
bir erkek sizi terkediyor. sebebi sevmemesi değil, seviyor fakat sürekli kavgalar olduğu için daha fazla üzmemek suretiyle gidiyor. uzun aradan sonra geri geliyor. özledim diyor. size iltifatlar ediyor. ama birlikte olamayacağınızı söylüyor. bu kişinin amacı ne olabilir? açıkçası kız da onu özlüyor, belki de hala seviyor. ama bu sözler onu üzüyor. terkedilmek onu üzüyor. seven insan gider miydi? sizce öylesine mi dedi, sadece özlemiş ve arkadaş olarak konuşmak mı istiyor, yoksa aklında hala var mıdır tekrar barışma isteği?

bir erkek sizi terkediyor. sebebi sevmemesi değil, seviyor fakat sürekli kavgalar olduğu için daha fazla üzmemek suretiyle gidiyor. uzun aradan sonra geri geliyor. özledim diyor. size iltifatlar ediyor. ama birlikte olamayacağınızı söylüyor. bu kişinin amacı ne olabilir? açıkçası kız da onu özlüyor, belki de hala seviyor. ama bu sözler onu üzüyor. terkedilmek onu üzüyor. seven insan gider miydi? sizce öylesine mi dedi, sadece özlemiş ve arkadaş olarak konuşmak mı istiyor, yoksa aklında hala var mıdır tekrar barışma isteği?

canım aradığını bulamamış boşlukta o yüzden özledim diyor, hele bulsun birilerini bir daha yazmaz sana, sana özledim yazıyor,birini bulana kadar seninle vakit geçirebilmek için özledim yazıyor boşluğu doldurmak için, kanma

canım aradığını bulamamış boşlukta o yüzden özledim diyor, hele bulsun birilerini bir daha yazmaz sana, sana özledim yazıyor,birini bulana kadar seninle vakit geçirebilmek için özledim yazıyor boşluğu doldurmak için, kanma
yani şuan mesela hiç mesaj atmıyor. bir günde kimi bulacak ki? valla neden böyle yapıyor anlamıyorum ama üzülüyorum ya. neden beni bırakıyor, aradığı ne? ben ona bir sey yapmadım ki. tam tersi onu hep sevdim fedakarlık ettim. gölge gibi yanında olmaya çalıştım.
net adimlarla gelecekse gelsin yoksa hic gelmesin
cocuk oyuncagina cevirdiler yap boz kir bi daha topla..
haklısın. insan hata yapar gider belki ama dönmek istiyorsa bunu kesin adımlarla göstermesi lazım. dediğin gibi oyuncak oldum, paramparça oldum o kadar severken. hayır neden yani neden anlamıyorum .

Adamın belli ki canı sıkılıyor,boş vakti çok.
Öylesine takılıyor işte.
Sevse kızı oyalar mıydı?
Arkadaşın daha fazla vakit kaybetmesin boş yere.
gerçekten seven erkek var mı ki? :( kız vakit kaybetmek istemiyor ama sevmiş işte. gururunu yere alıp özleminden dolayı, geri dönen adamı rehberine bile geri eklemiş.

yol ver.
yorumum,
sadece 2 kelime..

Hikaye, hikaye, hikaye. Seven sevdiğinden ayrı durmaya dayanamaz.
bence de dayanamaz, bence de yol verilmeli ama amacı ne bunun? benden alacağı bir şey yok ki. bazen inanmak istiyorum sonra saçmalama diyorum kendime. o kadar sevmiştim ki. daya doyamamıştım bile. yoksa neden hala bu kadar üzüleyim ki? 1.5 yıl geçti hala özlemim aynı

bence de dayanamaz, bence de yol verilmeli ama amacı ne bunun? benden alacağı bir şey yok ki. bazen inanmak istiyorum sonra saçmalama diyorum kendime. o kadar sevmiştim ki. daya doyamamıştım bile. yoksa neden hala bu kadar üzüleyim ki? 1.5 yıl geçti hala özlemim aynı

Heyecan arıyordur, ego tatmini yapıyordur.....aynısını yapan kadınlar da var, ilgiye aç.

Senden daha iyi olduğunu düşündüğü birini bulunca seni bırakacak. Şu an yalnız ve fiziksel arayış içinde. İhtiyaçları var. Meali bu. Birlikte olmayacaksanız ne olacakmışsınız? Kafanı karıştırmasına izin verme. İyi insanlar çıksın karşına. oyalanma bununla kullandırma kendini.

barismak istiyorsa acik acik soylesin.. sen de dusunursun o vakit.. ozledim dedigi an, gormek istedigi an seni orda bulamasin oyle..

Eyvallah.

Allah sana güzel bir aşk nasip etsin.:KK68:

Vallahi gözüm yok artık be abla . Hevesim kalmadı elimden aldılar.

Ben zırtolara prim vere vere manevi olarak tükenmiş hale geldim , burayı okuyan kızlara tavsiyem adam olmayan adamlara prim vermesinler.

Back
X