"birlikte olamayız fakat seni özledim" diyen eski erkek arkadaş

anlamı şöyle olacak, üzülecek, zeytinyağı gibi üste çıkmayacak haksızlığını görüp çenesini kapatacak. bana da ezik aciz gözüyle bakmayacak. ben ona yalvarırken yeterince eziktim zaten. bak şuan öfkem yine tavan yaptı. ya ben nasıl yumuşadım hemen de sohbete daldım bunla ya? ben manyak mıyım?

Gerçekten öyle olacağını mı sanıyorsun? Yani adam bu şekilde bir davranış bozukluğuna sahip ama sen içinden gelenleri çataçat onun yüzüne söyleyeceğin için üzülecek ve üste çıkmayacak, bir anda evet ben ne yaptım nasıl haksızlık ettim bu kıza diyecek? Gerçek dünyaya dön, böyle insanların içinde en ufacık bir merhamet, en ufacık bir sevgi kırıntısı olmaz ve üzülmezler. Sana sadece duymak istediklerini söyler iki rol yapar, sonra aynı tas aynı hamam... Birde ilişki mottoları vardır bunların, "Kadın benimle kavga ediyorsa beni hala seviyor" derler. Bilgine...

Evet kısmen manyak olduğunu düşünüyorum :KK70: Şaka şaka... Tecrübesizdin muhtemelen ama hala bu tecrübesizlikte kalmakta ısrar ediyorsun. Yapma Meleğim, irtibata geçme, kavga etme en güzel cevap sırra kadem basman olacak. Hala senin ona çok değer verdiğini ve sevdiğini sanıyor bu arkadaş, b*k yerine sayıp oralı olmazsan en güzel cevap olur ona.İşte o zaman egosu incinir...

Canim yanmaz takmam diyorsan ciddiyeti bosverip git görüş gününü gün et. Sonra da tınlama. Hatta akabinde başka biri var ayağına yatarsan deli olur iyice. Bu sefer hırs yapar geri kazanmak için iyice süründürebilirsin.

bir erkek sizi terkediyor. sebebi sevmemesi değil, seviyor fakat sürekli kavgalar olduğu için daha fazla üzmemek suretiyle gidiyor. uzun aradan sonra geri geliyor. özledim diyor. size iltifatlar ediyor. ama birlikte olamayacağınızı söylüyor. bu kişinin amacı ne olabilir? açıkçası kız da onu özlüyor, belki de hala seviyor. ama bu sözler onu üzüyor. terkedilmek onu üzüyor. seven insan gider miydi? sizce öylesine mi dedi, sadece özlemiş ve arkadaş olarak konuşmak mı istiyor, yoksa aklında hala var mıdır tekrar barışma isteği?
yani kısacası diyor ki ben daha iyisini bulamadım şu an boşum sende iyi hoş kızsın am tekrar seni başıma saramam rada konuşalım takılalım da yalnız olmayayım boşta olmayayım

Seven insan terk edemez, kaybetmekten korkar her şeyden evvel.

Sürekli kavga ediliyor diye terk etmek ne demektir biliyor musunuz?

"Seni uzlaşmaya çabalayacak kadar sevmiyorum, sorunları halletmeye zahmet etmeye değer bulmuyorum".

Bırakın kavga edecek kadar iletişim kurulmuş olmasını hiç tanışmadan reddedilen erkekler bile sevdikleri kadınlardan kopamıyor, mücadele ediyorlar haftalarca, aylarca.

O nedenle "terk etti ama sebebi sevmemesi değil, kavgalar" diye düşünerek kafanızda yüceltmeyin onu.

Kendi kendine kavga etmedi ya o tartışmalarda siz de yıprandınız, neden siz terk etmediniz?

Çünkü seviyordunuz, gitmek yerine onun gidişine razı olmak durumunda kaldınız.

Bir de etrafı kolaçan edip "özledim" diye dönmesi var tabii.

Bu da onun "terk etmeme rağmen benden kopamazsın ama yine de köşe minderi gibi beni kenarda bekle, yokladıkça orada olduğunu bileyim" deme şekli.

Bunları siz de biliyorsunuz, herkes bilir ama herkes kabul edemez.

Zaten herkes gerçekleri kabullenebilse karşılıksız aşklar hiç yaşanmaz.

durum ancak bu kadar guzel ozetlenebilirdi..

Gerçekten öyle olacağını mı sanıyorsun? Yani adam bu şekilde bir davranış bozukluğuna sahip ama sen içinden gelenleri çataçat onun yüzüne söyleyeceğin için üzülecek ve üste çıkmayacak, bir anda evet ben ne yaptım nasıl haksızlık ettim bu kıza diyecek? Gerçek dünyaya dön, böyle insanların içinde en ufacık bir merhamet, en ufacık bir sevgi kırıntısı olmaz ve üzülmezler. Sana sadece duymak istediklerini söyler iki rol yapar, sonra aynı tas aynı hamam... Birde ilişki mottoları vardır bunların, "Kadın benimle kavga ediyorsa beni hala seviyor" derler. Bilgine...

Evet kısmen manyak olduğunu düşünüyorum :KK70: Şaka şaka... Tecrübesizdin muhtemelen ama hala bu tecrübesizlikte kalmakta ısrar ediyorsun. Yapma Meleğim, irtibata geçme, kavga etme en güzel cevap sırra kadem basman olacak. Hala senin ona çok değer verdiğini ve sevdiğini sanıyor bu arkadaş, b*k yerine sayıp oralı olmazsan en güzel cevap olur ona.İşte o zaman egosu incinir...
o kadar haklısın ki.. tersini iddia edemem tabii ki. tıpkı onun şuan yaptığı gibi o sustukça ben deli oluyorum. benle tartışınca hoşuma gidiyor. tabii arada fark var, ben onu seviyorum ama onu bilemem.
aynen tecrübesizim. ama huyum kurusun birine laf sokmadan edemiyorum. bir de barıştım ya, iyice pişman oldum deli oldum. sözde özledim diyordu ee iki gündür ses soluk yok hani. şimdi ne yapmalıyım ben? durduk yere saydırıp numarasını mı sileyim, onun yazmasını mı bekleyeyim. yoksa birkaç gün sonra sessizce numarasını mı sileyim? ya farkeder de mesaj atarsa? ne dicem? bi seyler demem lazım. içimde kalacak yoksa. keşke sessiz kalabilmeyi becerebilsem. ben böyle yapınca işte egom tatmin oluyor demek ki bilmiyorum.. ya belki değişmeyecek, üzülmeyecek ama ona hak vermediğimi anlar en azından, tabi bu sefer kesin bitirmem lazım öbür türlü yine olmaz bir konuş bir sus. ama peki sırra kadem basmam da unutamadığımı göstermez mi? yoksa listemde uzaktan bir arkadaş gibi kalmalı mı? çocuk oyuncağına döndü bu iş. ben bile duygularımı bilmiyorum. ilk başta ben yol verecektim veremedim. şimdi o bana yol verdi sayılır. şimdi benim aklımda yol vermek var açıkçası. rehberimde gördükçe aklıma geliyor çünkü. konuşmuyoruz ki zaten. bıktım artık sürekli beynimin meşgul olmasından. bu bile kötü aslında. ilgi duyduğumu belli ediyorum. gerçeği bile bile, kabullenmek istemiyorum. bu tarz insanları anlamıyorum. bunlar aile kuracak, neden geri teper ki seven kızı?
Canim yanmaz takmam diyorsan ciddiyeti bosverip git görüş gününü gün et. Sonra da tınlama. Hatta akabinde başka biri var ayağına yatarsan deli olur iyice. Bu sefer hırs yapar geri kazanmak için iyice süründürebilirsin.
keşke öyle bir şey olsa ama o uzakta. yazmıyor da zaten iki gündür.
yani kısacası diyor ki ben daha iyisini bulamadım şu an boşum sende iyi hoş kızsın am tekrar seni başıma saramam rada konuşalım takılalım da yalnız olmayayım boşta olmayayım
haklısın. bu kadar bayan yanılıyor olamaz.. biri de demedi ya yapmıştır bir hata, insanlık hali düşünmeden davranıyor diye. eee geri dönüşünde hayır yok ki . o bana dürüstçe geldi ben geri mi teptim. tüm davranışları bir tezat, bir gariplik var. hangisine inanmalı bilemiyor insan. yani cidden bu dediğin gibiyse, benim cidden ne onu düşünmeme, ne kafama takmama gerek var

Topu yalancı bunların inanma canım gerçekten sevse kavgayı bahane etmez yapıcı olmaya çalışır sorunları halletmek ister olmazmış demesi de başkası var yedekte tutmak istiyor gibi geldi bana o_O

Topu yalancı bunların inanma canım gerçekten sevse kavgayı bahane etmez yapıcı olmaya çalışır sorunları halletmek ister olmazmış demesi de başkası var yedekte tutmak istiyor gibi geldi bana o_O
kime inanalım canım yok ki.. aynen kavgaları ben bile ayrılık neticesinde görmüyordum o neden gördü bilmiyorum. yorulmuş, yıpranmış sözde. vazgeçmiş yapıcı olmaktan, alttan almaktan. valla tamam sevdik özlüyoruz ama yedek olacak kadar düşmedim daha. :(

Aa senin hoca noldu?
o iş yalan oldu yok sevgime karşılık veren =)

Seven insan terk edemez, kaybetmekten korkar her şeyden evvel.

Sürekli kavga ediliyor diye terk etmek ne demektir biliyor musunuz?

"Seni uzlaşmaya çabalayacak kadar sevmiyorum, sorunları halletmeye zahmet etmeye değer bulmuyorum".

Bırakın kavga edecek kadar iletişim kurulmuş olmasını hiç tanışmadan reddedilen erkekler bile sevdikleri kadınlardan kopamıyor, mücadele ediyorlar haftalarca, aylarca.

O nedenle "terk etti ama sebebi sevmemesi değil, kavgalar" diye düşünerek kafanızda yüceltmeyin onu.

Kendi kendine kavga etmedi ya o tartışmalarda siz de yıprandınız, neden siz terk etmediniz?

Çünkü seviyordunuz, gitmek yerine onun gidişine razı olmak durumunda kaldınız.

Bir de etrafı kolaçan edip "özledim" diye dönmesi var tabii.

Bu da onun "terk etmeme rağmen benden kopamazsın ama yine de köşe minderi gibi beni kenarda bekle, yokladıkça orada olduğunu bileyim" deme şekli.

Bunları siz de biliyorsunuz, herkes bilir ama herkes kabul edemez.

Zaten herkes gerçekleri kabullenebilse karşılıksız aşklar hiç yaşanmaz.

hic "üzülürsün, ona kanma" vb seyler yazmayacagım.

siz de özlediyseniz,istiyorsanız ve onun kesin bir sekilde belirttigi gibi sevgili olmamayı kabullenecek, beklenti icine girmeyecekseniz görüşün.

hayır bunu yapamam, psikolojik olarak bana zarar verir ve böyle bir ilişki istemiyorum diyorsanız da amacını sorgulamadan yolunuza bakın.

hic "üzülürsün, ona kanma" vb seyler yazmayacagım.

siz de özlediyseniz,istiyorsanız ve onun kesin bir sekilde belirttigi gibi sevgili olmamayı kabullenecek, beklenti icine girmeyecekseniz görüşün.

hayır bunu yapamam, psikolojik olarak bana zarar verir ve böyle bir ilişki istemiyorum diyorsanız da amacını sorgulamadan yolunuza bakın.
Ne yapacağımı cidden bilmiyorum psikolojik olarak zarar verip vermeyeceğini bile bilmiyorum. Ama sanki kızların dediği gibi böyle elinin altındaymışım gibi hissediyorum benimle hiç konuşmuyor ki..
barışsa barışacaksın yani.. :KK12:
Ne yalan söyleyim ikna edebilirdi kolayca ama bu durumda daha fazla gururumu ayaklar altına seremem. Bir kere de başkaları beni düşünsün ağlasın ne olur sanki.
haklısın onun gibisini bulamazsın ,ama ondan daha iyisini bulursun :)
Cidden olabilir mi boyle bi sey ben kime guvendiysem olmadı. Artık oyle bir erkeği gec insan bile var mı onu bile bilmiyorum ki.. Benim kisiligim biraz farklı oldugu icin, mesela genelde insanların sevdiği seyleri sevmiyorum o kişi de tıpkı benim gibiydi zevklerimiz aynıydı hem ondan daha iyi hem de kişilik olarak doğru birini bulabilmek sanki hayal gibi geliyor belki.
boşluktan canı eğlenecek insan aramak istemiş emin olduğundan size yazılmış birini bulduğu an gebne gider gönlünü eğlendirdiği ile kalır..iki kelime yol ver önüne bak
Cok tuhaf ya ama yanında degilim ki ne eglenmesi. Tabi sozleri ne kadar doğru bilmiyorum ama, suan yazmıyor bile. Amacı ne anlamadım

Ne yapacağımı cidden bilmiyorum psikolojik olarak zarar verip vermeyeceğini bile bilmiyorum. Ama sanki kızların dediği gibi böyle elinin altındaymışım gibi hissediyorum benimle hiç konuşmuyor ki..

Ne yalan söyleyim ikna edebilirdi kolayca ama bu durumda daha fazla gururumu ayaklar altına seremem. Bir kere de başkaları beni düşünsün ağlasın ne olur sanki.

Cidden olabilir mi boyle bi sey ben kime guvendiysem olmadı. Artık oyle bir erkeği gec insan bile var mı onu bile bilmiyorum ki.. Benim kisiligim biraz farklı oldugu icin, mesela genelde insanların sevdiği seyleri sevmiyorum o kişi de tıpkı benim gibiydi zevklerimiz aynıydı hem ondan daha iyi hem de kişilik olarak doğru birini bulabilmek sanki hayal gibi geliyor belki.

Cok tuhaf ya ama yanında degilim ki ne eglenmesi. Tabi sozleri ne kadar doğru bilmiyorum ama, suan yazmıyor bile. Amacı ne anlamadım

diger yanıtlarınızı da okudum, kaldıramazsınız muhtemelen. amacını sorgulamayın, gorusmeyin bence.

whatsapp resmimi değiştirmiştim, onu düşünerek yapmamıştım halbuki. mesaj attı. "foto guzelmis" dedi. cevap vermedim. "sen var ya beni nereden yakalayacagını iyi biliyosun" yazdı. cevap vermedim. "bak ya cevap da vermiyo" yazdı. yine cevap vermedim. "küstük mü pist" falan yazdı. "tesekkur ederim" yazdım. "eder misin?" yazdı. birkac dakika sonra " al yazdık istee" yazdı. yani şuan hatta. ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum. ben ona bana yazması için foto değişmedim ki. ayrıca kaç gündür yazmıyo değişince mi dikkatini çekmişim? valla içimdekileri dökmek istiyorum ama sanırım sizler "cevap atma, umursama sil gitsin" gibi şeyler önereceksiniz. of bilmiyorum hangisi mantıklı.

whatsapp resmimi değiştirmiştim, onu düşünerek yapmamıştım halbuki. mesaj attı. "foto guzelmis" dedi. cevap vermedim. "sen var ya beni nereden yakalayacagını iyi biliyosun" yazdı. cevap vermedim. "bak ya cevap da vermiyo" yazdı. yine cevap vermedim. "küstük mü pist" falan yazdı. "tesekkur ederim" yazdım. "eder misin?" yazdı. birkac dakika sonra " al yazdık istee" yazdı. yani şuan hatta. ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum. ben ona bana yazması için foto değişmedim ki. ayrıca kaç gündür yazmıyo değişince mi dikkatini çekmişim? valla içimdekileri dökmek istiyorum ama sanırım sizler "cevap atma, umursama sil gitsin" gibi şeyler önereceksiniz. of bilmiyorum hangisi mantıklı.
İçinde kalmasın yaz bence ama kanma da laflarına. Mutlaka ikna etmeye çalışacaktır. Yada çok intikam istiyorsan birkaç gün sonra o yazınca şöyle yap: Kimsiniz yaz kendini tanıtınca öyle birini tanımıyorum de bitir. Denenmiştir. Affedersin....k gibi ortada kalıyorlar. Ne egoist erkekler var ya.

Son düzenleme:
İçinde kalmasın yaz bence ama kanma da laflarına. Mutlaka ikna etmeye çalışacaktır. Yada çok intikam istiyorsan birkaç gün sonra o yazınca şöyle yap: Kimsiniz yaz kendini tanıtınca öyle birini tanımıyorum de bitir. Denenmiştir. Affedersin....k gibi ortada kalıyorlar. Ne egoist erkekler var ya.
kendini tanıtmaz ki. numarasını bildiğimi biliyordur. ayyynen egoist. noldu biliyo musun? " al yazdık iste" "gerçi fotoyu değiştirmesen yine yazmıcaktım da neyse" dedi ya. "ne alaka" "farkettim zaten foto ile dikkatini cektigimi" dedim. "yazmamı beklemiyor muydun?" dedi. "hayır neden bekliyim" dedim. "nasıl beklemiyodun yaa" dedi. "beklemiyodum" dedim yaa, "senden bi beklentim yok konustuk bunları" dedim. "olmasın zaten" dedi. egoist falan dedim ben buna. "seni senden daha iyi tanıyorum hatta bana ne gozle baktıgını da biliyorum ama iyi seyler degil o yuzden bosver" dedim. "ne demek simdi o" dedi. bosver dedim. neymis gec cevap atıyomusum. begenmiyosan yazma dedim. iyi yazmıyorum dedi. bu kadar yani. geç dediği de 2-3 dk ha. simdi de ya rehberden sildi ya da engelledi. yine göremiyorum resmini durumunu. içimdekiler kaldı yine diyemedim ona üzülüyorum. cok sinirliyim

kendini tanıtmaz ki. numarasını bildiğimi biliyordur. ayyynen egoist. noldu biliyo musun? " al yazdık iste" "gerçi fotoyu değiştirmesen yine yazmıcaktım da neyse" dedi ya. "ne alaka" "farkettim zaten foto ile dikkatini cektigimi" dedim. "yazmamı beklemiyor muydun?" dedi. "hayır neden bekliyim" dedim. "nasıl beklemiyodun yaa" dedi. "beklemiyodum" dedim yaa, "senden bi beklentim yok konustuk bunları" dedim. "olmasın zaten" dedi. egoist falan dedim ben buna. "seni senden daha iyi tanıyorum hatta bana ne gozle baktıgını da biliyorum ama iyi seyler degil o yuzden bosver" dedim. "ne demek simdi o" dedi. bosver dedim. neymis gec cevap atıyomusum. begenmiyosan yazma dedim. iyi yazmıyorum dedi. bu kadar yani. geç dediği de 2-3 dk ha. simdi de ya rehberden sildi ya da engelledi. yine göremiyorum resmini durumunu. içimdekiler kaldı yine diyemedim ona

üzülüyorum. cok sinirliyim

O yine yazar sen merak etme. İşte zaten sen de silmiş gibi yapıcaksın
Hem de gözünde önemsiz olduğunu düşünüp biraz da o sinir olsun. Merak etme o şaşkınlıkla mutlaka tanıtıR. Adamın egosunu tatmin etme daha fazlA. Sen kimsin demeye getir. Zaten ezik ezik peşine düşecektir.

Son düzenleme:
Back
X