- Konu Sahibi Goodbyemylover
anlamış senin aklını. egosunu tatmin ediyor. buyuk ihtimal arkadaşlarınada anlatıyor gel desem ucacak falan diye. dik dur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dediğin gibi daha bu sabah yazdı hatta. ben seni ne gözüyle görüyomuşum merak ettim diye mesaj atmış cevap vermedim. cevap versene falan yazmış vermedim ben de. sen beni cıldırtmak icin mi yapıyosun yazmıs. yine cevap vermedim ama açtım yani mesajı.tek kelime dahi etmeden whatsapptan engelledim. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. cevap verirsem yine değer verdiğimi düşünür mü acaba diye düşündüm bir de ne diyeceğimi bilemedim. ama ulaşmak isteyen yine ulaşır smsten ve aramadan engellemedim cünkü. amacı ne cidden anlamıyorummO yine yazar sen merak etme. İşte zaten sen de silmiş gibi yapıcaksın
Hem de gözünde önemsiz olduğunu düşünüp biraz da o sinir olsun. Merak etme o şaşkınlıkla mutlaka tanıtıR. Adamın egosunu tatmin etme daha fazlA. Sen kimsin demeye getir. Zaten ezik ezik peşine düşecektir.
ben de arada öyle düsünüyorum ama artık bana olan duygularına pek guvenemiyorum ya.sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor diyor bi nevi
haklısın. bundan sonra koyacağım zaten o da pek uğraşmaz benim icin diye düsünüyorum. insan arada düşünmüyor değil yani "dedikleri doğru olabilir mi" diye. hepsi bu, ama değilmiş demek ki. erkek işte, güvenirsin seversin sevmek istersin, gider.Çantada keklik misali elinde tutmak istiyor bana göre. Benımkıde öyle yapmaya çalışmıştı boş bunlar. Seven insan herşeye rağmen tüm engelleri birlikte atlatmak için kaçar kavgalar vs. her ilişkide olur önemli olan hepsine birlikte göğüs gerebilmektir. Erkeklerin bir takım gereksiz savunma şekilleri. Aldanmayın tavrınızı koyun derim.
aslına bakarsan hani burdaki yorumları da görünce tekrar sorguladım onun davranıslarını, cidden psikopatca. biz cidden birlikte olamayız yani. ama bunun sebebi tamamen kendisi. takınacağım tavrı da bilemiyorum ki. silip geçmem en mantıklısı sanırım. suan icimden kendime bosver yaa diyorum. yani aklımda sorular vardı bu konuyu acarken. "acaba?" diyordum. şuan sorular da cevaplar da umrumda değil, olmamalı yani. tabi içimdekileri dökmek isterdim ama..anlamış senin aklını. egosunu tatmin ediyor. buyuk ihtimal arkadaşlarınada anlatıyor gel desem ucacak falan diye. dik dur.
haklısın. bundan sonra koyacağım zaten o da pek uğraşmaz benim icin diye düsünüyorum. insan arada düşünmüyor değil yani "dedikleri doğru olabilir mi" diye. hepsi bu, ama değilmiş demek ki. erkek işte, güvenirsin seversin sevmek istersin, gider.
arkadaşlar bakın bu konuya son mesaj neredeyse 3 ay önce atılmış.. ben o gün, kişiyle yine laf dalaşına girmiştim ve numaramı sil dedim daha sonra baktım ki durumu ve resmi görünmüyor, sildi diye ben de kişinin numarasını silip engellemiştim. herhangi bir şekilde beni ne aradı, ne sms gönderdi. artık kafama takmıyordum. ama her seferinde ayarlara girdiğimde artık engelli listesinde onun numarasını görmekten sıkıldım ve kaldırdım. aynı günün akşamı bana mesaj atmasın mı? ben yine tersledim tabi, meğer numaramı silmemiş. veya sonradan eklemiş bilmiyorum. sil dedim, rahatsız etme dedim. gerçekten silmemi istediğin zaman sileceğim ve rahatsız ettiğimi de düşünmüyorum dedi. ben bunları hakedicek naptım bilmiyorum, numaramı neden silmiyor neden hala rahat rahat mesaj atabiliyor ve benim hala onu özlediğimden veya sevdiğimden bu kadar emin olabiliyor? oh ne güzel ya elinin altındayım mesaj yazdığı zaman cevap yazıyorum diye mi bu kadar rahat? ben artık dayanamıyorum unuttuğum zamanlarda bu şekilde yapmasına. çok öfkeliyim ona öfkemi kusmak istiyorum ama anlamayacağını biliyorum ve cevap atmamak, susmak istiyorum onu da beceremiyorum.. sadece paylaşmak istedim bilemiyorum belki önerilerde bulunursunuz. neden böyle bir şey yapıyor? artık hattımı bile değiştirebilirim bilemiyorum bu çocuğun niyeti ne özlemiş desem değil kullanmak istiyor desem değil .. düzgün bi ayrılık olsa tamam dicem arada konusuruz ya utanmadan ben ona deger verirken acımadan gitti ve rahatca ozur bile dilemeden benimle knusabiliyor..
bir erkek sizi terkediyor. sebebi sevmemesi değil, seviyor fakat sürekli kavgalar olduğu için daha fazla üzmemek suretiyle gidiyor. uzun aradan sonra geri geliyor. özledim diyor. size iltifatlar ediyor. ama birlikte olamayacağınızı söylüyor. bu kişinin amacı ne olabilir? açıkçası kız da onu özlüyor, belki de hala seviyor. ama bu sözler onu üzüyor. terkedilmek onu üzüyor. seven insan gider miydi? sizce öylesine mi dedi, sadece özlemiş ve arkadaş olarak konuşmak mı istiyor, yoksa aklında hala var mıdır tekrar barışma isteği?