"birlikte olamayız fakat seni özledim" diyen eski erkek arkadaş

O yine yazar sen merak etme. İşte zaten sen de silmiş gibi yapıcaksın
Hem de gözünde önemsiz olduğunu düşünüp biraz da o sinir olsun. Merak etme o şaşkınlıkla mutlaka tanıtıR.
valla yazacağını sanmıyorum ama. neden yazsın ki? yazsa bile yine tam unuttuğum anda belki aylar yıllar sonra yazar. umarım düşünür gözümde değersiz olduğunu. "bilerek demiştir" diye de düşünebilir. keşke içimdekileri diyebilseydim ama egosunu da tatmin etmek istemiyorum. "bana sinirli, demek ki hala unutmamış" diye düşünmesini de istemiyorum. peşime düşeceğini sanmıyorum, çünkü beni sevdiğini düşünmüyorum o yüzden kendini yormaz bence ama şimdilik zaten yapacak bir şey yok. tekrar yazarsa senin dediğini de yapabilirim aslında. bilemiyorum. ama sağol tavsiye için.

Son düzenleme:
O yine yazar sen merak etme. İşte zaten sen de silmiş gibi yapıcaksın
Hem de gözünde önemsiz olduğunu düşünüp biraz da o sinir olsun. Merak etme o şaşkınlıkla mutlaka tanıtıR.
Yazar egosunu tatmin etmek isteyen tipler hep aranır öyle. Sen boşver hayatına bak. Gelince de kimsin de geç. Sen düşünme sonra o düşünsün. Tam bir narsist uyuzmuş gerçekten.

Benim rahmetli(ex) de boyleydi. Bir yil surundurdu yok seviyorum ama olmuyor ama ozluyorum ama bitmek zorunda, zart zurt... yani aslinda gönlü gecmisti ama yalnizligi goze alamadigi icin totuyu saglama alana kadar bana yari zamanli sevgili muamelesi yasatmaya calisti. Sonuc, tam zamanli sevgiliyi buldugu anda bir anda bitiverdi özlemi

Yazar egosunu tatmin etmek isteyen tipler hep aranır öyle. Sen boşver hayatına bak. Gelince de kimsin de geç. Sen düşünme sonra o düşünsün. Tam bir narsist uyuzmuş gerçekten.
bilmiyorum yaa haklı olabilirsin tabi. benim pek tecrübem yok açıkçası. belki de yok sayıp geçmem en doğrusudur. nasılsa anlaşamıyoruz, neden uğraşayım ki. ben hayatıma bakacağım zaten. eskisi gibi fazla kendimi strese sokmuyorum. o düşünsün bence de. benzetmene de hayran kaldım =)

Yanı senle evlenmıycem,ama sevısecek bırını bulamadıgım ıcın senı özledım ..Demıs acık ve net.

Direk senle evlenmeyi düşünmüyorum ama cinsellik olsa fena olmaz demiş ..
aynen öyle düşündürtüyor insanı. evleneceği kızdan ne bekliyorsa artık.. benim ne kötü huyumu gördü. gerçi umrumda değil artık.
1.5 yıl yalnızdı ya, numaramı bulunca mı aklına gelmis yalnızlıgı? bunda totoyu saglama alma da yok, zaten uzakta benden, alsa ne olacak, bir de bir yazıyor bir yazmıyor sebepsiz, yazdıkları mantıksız,. işte bununki can sıkıntısı artı ego tatmini. kendimi çok zorladım ona inanmaya, sevildiğimi düşünmeye ama olmuyor. hep sorun, hep tezatlık. dediğiniz gibi bence de, daha iyisini bulduklarında (!) her şey bitiyor, ki zaten bitikti. hayır ne güzel unutmuştum. aptal gibi de merak ediyorum acaba ne oldu niye yazdı diye. psikopat ne yapsa yeridir banane diyemedim. geçerli bi sebebi vardı belki cidden özlemiştir diye. ama kendimi kandırmışım. gerçekten sevenler böyle ortada kalakalıyor işte sonunda. bazen kendimi sorguladım. sevgimi yokladım tamdı. hiç yalan söylemedim, dürüsttüm, kötü huylarım yoktu. kavga ederdik, bir de uzaktık o kadar. istese yanına gidecek kadar fedakardım hatta ama demek ki ona yetmedi. en azından bu sorunlar, sevgisinden öteye geçti, belki de hiç sevmedi bilmiyorum. ama daha fazla büyütmeye değer görmüyorum. altı üstü birkaç aylık bir ilişkiydi, ilişki bile değildi aslında da neyse. insanlar neler yaşıyor görüyor. bu ne ki? böyle düşünüyorum.

Ufff varya cok tanıdık geldi nickin profiline actigin konulara baktim. Onceden bende actigin bi konuya yorum yazmisim. Diger actigin konularada baktim bu nasil bi tutarsizliktir senin canin sıkılıyo sanırım geldin burda zaman öldürüyor milleti kandiriyorsun Goodbyemylover

neden kandırayım canım, hepsi yaşanmışlıklarım. moralim bozulunca gelip anlatıyorum yorumlardan yola çıkarak davranıyorum ve ya içim rahatlıyor. işim gücüm yok roman mı yazacağım size? bence insanları bu şekilde yargılaman konunun ortasında iftira atman terbiyesizce. hatta konularıma baktıysan, şuan dert yakındığım, bana tekrar yazan bu arkadaştan 1.5 yıl önce ayrıldığım zaman da olayları yazmıştım.

Yazdigin her olay farkli birinde demissin kimseyle cikmadim sevgilim olmadi elime erkek eli degmedi. ama her actigin konuda baska bi adam var!! Ben kimseye iftira atmiyorum. Actigin konular yazdigin seyler ortada!! Neyse canim bana ne!!!

Yazdigin her olay farkli birinde demissin kimseyle cikmadim sevgilim olmadi elime erkek eli degmedi. ama her actigin konuda baska bi adam var!! Ben kimseye iftira atmiyorum. Actigin konular yazdigin seyler ortada!! Neyse canim bana ne!!!
evet hala değmedi. hiç birlikte zaman geçirdiğim sevgilim diyebildiğim biri olmadı. ya hoşlanma aşamasında kaldı, ya da uzaktaydık, kısa sürdü. konuları okusan bunu anlardın. hangi adamla ben doğru dürüst çıkmışım sevgimin karşılığını almışım madem okudun sen söyle. burada saçmalayıp konunun içine ediyorsun. hiçbir mesajımda ne yalan ne de tutarsızlık var. saysan şu geçen 2-3 yılda en fazla iki-üç kişidir o başka adam dediklerin. senin şuan yaptığın büyük ayıp. sanki bana her hafta başkasıyla yatıp kalkıp burada dert yakınan bir ***** muamelesi yapıyosun. benim senden çok işim gücüm vardır emin ol. o kadar dert, iş arasında burada milleti mi eğlendireceğim? empati yahu. ünlem koymuş bir de.

Sana bol eglenmeler!!!

İstemem yan cebime koy gibi olmuş.Sen bir köşede dur da beni bekle demiş.Ben olsam ya varsın ya yoksun derdim.Sonuçta siz beklerken başka kişilerle konuştuğunu boşlukta olduğunda size döneceğini bilemezsiniz.

Sana bol eglenmeler!!!
sen kimsin kızım beni hiçbir dayanağın olmadan yargılıyosun? neyse çocuk beynine binaen bir şey demiyorum. yetkili falan yok mu yoksa kafamıza esene iftira etme gibi bir hakkımız var mı? özür dileyeceğine utanmadan daha salak salak devam ediyorsun. zaten sinirliyim, rahatlamaya gelmişim. garezin varsa özelden yaz adam akıllı alayım boyunun ölçüsünü. sizin gibiler seviyeli konuşmaktan anlamıyor galiba =)

Son düzenleme:
Sana uslupsuzca hic konusmadim. o yuzden kimin seviyesi hangi düzeyde belli

Çantada keklik misali elinde tutmak istiyor bana göre. Benımkıde öyle yapmaya çalışmıştı boş bunlar. Seven insan herşeye rağmen tüm engelleri birlikte atlatmak için kaçar kavgalar vs. her ilişkide olur önemli olan hepsine birlikte göğüs gerebilmektir. Erkeklerin bir takım gereksiz savunma şekilleri. Aldanmayın tavrınızı koyun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…