Birlikte olduğumu öğrendi ailem diktireceklermis

Valla ben farklı bir yorum yapıcam, aile madem evleniceksin öyle diyip manyağın kucağına tamamışlar, kızı dövmemişler. O manyağa kızı vermektense akıllarınca böyle bir çözüm! bulmuşlar yani yani bekaret arayan talip çıkarsa da ne yapalım artık böyle yaparız demişler. Taşlamayın ama iyi kötü akıllarınca bir çözüm bulmuşlar yine de kızlarına sahip çıkmışlar ben aileyi takdir ettim.

Ailene çok şaşırdım diktirmek ne demek ya? Nişanlının iğrençliğiyle uğraşırken bide bu çıktı. Şu diktirme konusunda diretirlerse çekip gidin o evden.. dicem bu sefer nişanlından korkuyorum bir şey yapar diye. Valla bilemedim ben bile iki arada kaldım sizin ruh halinizi düşünemiyorum. Ama ailenize kesinlikle karşı gelin çok onur kırıcı bir şey söyledikleri

Valla ben farklı bir yorum yapıcam, aile madem evleniceksin öyle diyip manyağın kucağına tamamışlar, kızı dövmemişler. O manyağa kızı vermektense akıllarınca böyle bir çözüm! bulmuşlar yani yani bekaret arayan talip çıkarsa da ne yapalım artık böyle yaparız demişler. Taşlamayın ama iyi kötü akıllarınca bir çözüm bulmuşlar yine de kızlarına sahip çıkmışlar ben aileyi takdir ettim.
Beklentimiz o kadar düşük ki öldürmedi ya da psikopat eski nişanlıyla evliliğe zorlamadılar diye diktirmeyi (!) gündeme getiren aileyi takdir ediyoruz.

Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış

Bizimle dalga mı geçiyorsun? Yani yaşında çok genç. Neden böyle davranıyorsun. Bu adam evin önüne geliyor, mektunu bırakıyor, mektubu alıyor duvarın üstüne koyuyor. Sen bunları fark etmedin mi? Hiç mi mektubun olduğu yeri gözetlemedin gün içinde? Daha dün gece mektuptan haberin oldu, bugün bu kişi yine geliyor ve bunlar oluyor.

Yani ailen iyi kötü senin arkanda. Bu diktirme konusu çok rahat geçiştirilir. En kötü ya ben sinirle size öyle dedim der geçersin. Daha öncede yazdım biriyle birlikte olduktan sonra bunlar alnında yazmıyor, ailende bilmek zorunda değil özelini. İleride hayatını düzelttiğinde karşına sevdiğin, hoşlandığın flört etriğin biri çıkarsa onunla konuşacağın bir şey bu. Bu herifin mektubu için de çevrenden biri bir şey derse , iftira, kuyruk acısı de geç. Bu herif dürüst olmanı hak etmiyor.

Daha önceki konuya yazdım keşke köpek pisliği alıp sürseydin o mektuba da bu pis herife pislik bulaşsaydı.

Yorumları daha okumadım,okuyacağım. Ama şunu söyleyim,ben bu konunuza kadar size inanıyordum ama artık herkesle eğlendiğinizi düşünüyorum. Ara ara bize burada yem atıyorsunuz tepki ölçüyorsunuz.

Yorumları daha okumadım,okuyacağım. Ama şunu söyleyim,ben bu konunuza kadar size inanıyordum ama artık herkesle eğlendiğinizi düşünüyorum. Ara ara bize burada yem atıyorsunuz tepki ölçüyorsunuz.
Ben de aynı şeyi düşündüm.. üstelik her bir gelişmeye ayrı bir konu açması bilemiyorum Altan 🤷‍♀️

Mektupta yazılanların bir önemi yok aileniz yaninzda! bence ona karşı çok güçlü durumdasınız ,size zarar verebilir takıntılı biri dikkatli olun.aileniz çekiniyorumu bu şahıstan?sizin eve mektup bırakma cesaretini gösterdiğine göre korkmuyor.bence aileniz hayır cevapların dışında başka çözüm arasın,siz muhatap oldukça dahada yanaşacak.yokmu etrafınızda güveneceğiniz birileri?size yaklaşmaktan çekinmeli,yoksa dahada kötü şeyler yaşarsınız.işe gidemiyorsunuz, hayatınızı mahvetmesine izin vermeyin sizin için hiç olan biri.kabullenmek zor kadına şiddet bitmiyor bıktım artık böyle aşağılık korkak aciz erkekleri hayatınıza almayin şiddet uyguluyor hakaret ediyor ve siz böyle p...gelecek planları koruyorsunuz inanılır gibi değil...

Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Diktireceksinde ileride evleneceğin erkek seni bakire bilecek ayıp olmucak mi ona karşı ?

diktir anam diktir kocanın yüzüne nasıl bakacan yalanla anlamadım 🙂 ya başkasıyla evlendiğinle benimle oldu karın diktirdi sana geldi derse ya yuvanı yıkarsa bilmiyorum

Back
X