Birlikte olduğumu öğrendi ailem diktireceklermis

Babamla abim konuşmuyor benimle, bende anneme dedim konuşmasınlar önemli değil dedim ben utanilacak bişey yapamadım dedim, düğüne 1 ay vardı beni kandırdı istemeden oldu nerden bilebilirdim böyle olacağını dedim konusmazlarsa da kendileri bilir yeterince sıkıntı çektim zaten 1 aydır pskilojim allak bullak zaten bu hafta mersine gideceğim 1 hafta orda teyzemlerde kalıp belki kendimi iyi hissederim, belki mesleğimi orda da devam ettirebilirim kendi yerimi açana kadar

Bilerek, isteyerek rızanızla beraberlik yaşamış; 24 yaşında bir kadınsınız. Size şiddet gösteren eski nişanlınızla barışmayın ancak sonrasında hayatınıza girecek kimseyi de kandırmaya çalışmayın. Diktirmek ne demek, ne kadar çirkin.
Dinen söylemek zorunda değil
Şahit tutmayın diyor efendimiz

Ben onların başını öne egdirmisim öyle diyorlar, onun için konuşmuyorlar bende arkamda duracaklarsa dursunlar durmayacaklarsa da kendileri bilir dedim, ilk ogrendiklerinde cevap vermedim diktirelim felan dedi annem onlarda tamam dedi ertesi gün annemle sert bi sekilde konuştum kimse zorla bişey yaptirmaz dedim bana çok üstüme gelmeyin çeker giderim felan dedim bilerek

Babamla abim konuşmuyor benimle, bende anneme dedim konuşmasınlar önemli değil dedim ben utanilacak bişey yapamadım dedim, düğüne 1 ay vardı beni kandırdı istemeden oldu nerden bilebilirdim böyle olacağını dedim konusmazlarsa da kendileri bilir yeterince sıkıntı çektim zaten 1 aydır pskilojim allak bullak zaten bu hafta mersine gideceğim 1 hafta orda teyzemlerde kalıp belki kendimi iyi hissederim, belki mesleğimi orda da devam ettirebilirim kendi yerimi açana kadar
Kac git boyle tiplerin konusmamasi daha evla zaten. Ne adi biriyle sevgiliymissin. Bi daha namusum demez mi. Namussuz. Annen ne diyor?

Kac git boyle tiplerin konusmamasi daha evla zaten. Ne adi biriyle sevgiliymissin. Bi daha namusum demez mi. Namussuz. Annen ne diyor?
Annemle konuştum sert bi şekilde istemiyorum diktirmem diye, şimdilik konu kapandı bişey demiyorlar, ama ben asla kabul etmem onlarda zorla bişey yaptıramaz konusmazlarsada kendileri bilir yapacak bişeyim yok

Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
Tek kelime ile iğrençsiniz. Böyle bir şey yaşadığınız için değil ama yaşamamış gibi yapıp insanları kandıracağınız için.

Forumda dini yorum yasak. Yalnız konu ne olursa olsun, anlatılan konudan cımbızla cümle seçmek mantıklı değil.

Bile isteye, bir insanı kandırmanın, olmadığınız biri gibi davranmanın; doğru ve uygun görüldüğü bir inanç sistemi olduğunu sanmıyorum.

Annemle konuştum sert bi şekilde istemiyorum diktirmem diye, şimdilik konu kapandı bişey demiyorlar, ama ben asla kabul etmem onlarda zorla bişey yaptıramaz konusmazlarsada kendileri bilir yapacak bişeyim yok
Kimin fikriydi bu şahane buluş?

Diktirmek nedir ya, bir insan kizini ancak bu kadar degersizlestirebilir. Sanki bez parcasi diktiriyor. Umarim bir gun insan ve esya ayrimi yapmayi ogrenirler (hem ailen, hem nisanlin). Sen onlara neden sana boyle davranma hakkini veriyorsun? Once sen kendine saygi duymalisin ki, sana bunlari soylemeyesinler.

Diktirmek nedir ya, bir insan kizini ancak bu kadar degersizlestirebilir. Sanki bez parcasi diktiriyor. Umarim bir gun insan ve esya ayrimi yapmayi ogrenirler (hem ailen, hem nisanlin). Sen onlara neden sana boyle davranma hakkini veriyorsun? Once sen kendine saygi duymalisin ki, sana bunlari soylemeyesinler.
Yorumlarda yazdım zaten okuduysaniz eğer sert bi dille istemediğimi aileme söyledim konuyu kapatırdim

Eski konumu bilenler bilir mektup meselesini, almış mektubu yerinden duvarın üstüne koymuş ailem gördü aldı ve olanlar oldu aşağılık pislik yazmış herşeyi sen benimle birlikte oldun şöyle böyle, bende gizlemedim evet dedim ve diktirecez diyolar seni ona vermeyeceğiz diyolar, aşağılık pislik geleceğimizi kendi ellerinle mahvetme sen benim namusumsun kara toprağa girerim seni birakmam yazmış
nereye kusuyoruz?

Şu yorumlarda beni bi tek siz anladınız yemin ederim, benim çok şükür mesleğim var ailem her daim arkamda burda mektup konusunu açtım herkes gitme alma dediler bende almadım, çıkarmış koymuş göz önüne, bilerek konuyu yazmış oraya, ne kadar ailem arkamda dahi olsu bi çok konuda mantıklı dahi olsa sonuç olarak biz doğulu bi aileyiz bu konudaki hasasiyetlerini değiştiremem yine benim için endişeleniyorlar yarın birgün yuva kurmayacakmisin evleneceğin kişi senin yüzüne vurmazmi hiç bunları dediler,babam karşımda çocuk gibi ağladı. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum inanın çok kötü şeyler yaşıyorum son 1 aydır, bi pislikten kurtuldum derken kurtulamama üstüne depremler yakamı bırakmayan aşağılık bi herif benim cahilliklerim, ailemin diktircez deyip durması gerçekten Allah sonumu hayır etsin artık bu şehirde yasayamam bi kez daha anladım bu adam nasıl peşimi bırakacak yoksa
şu doğu ve doğu kültürüne karşı bir kere de ön yargımı kırayım ya. Ama yok hiç şaşmıyor, bir kere de şaşırtsalar beni.

Annemle konuştum diktirmem dedim 24 yaşımdayım bundan sonrası evleneceğim kişi ile benim aramda dedim, oda ben senin için tekrar sıkıntılar yaşama diye dedi, ben eski nişanlımla ili kez birlikte olduğumda hiç kan gelmedi. Benim esnek büyük ihtimalle o zamanda gelmedi dedim yine gelmez dedim belkide kızlığım bile bozulmamıştir çünkü hiç kan olmadı
Doğulu bir aile anne hiç böyle sakin ve anlayışlı degillerdir bide ben annemle oturup kızlık zarını konuşacam ne ben konuşurum nede annem müsade eder her ne kadar meslek sahibi olmuş olsaydım da edep önde gelir😏😏

Doğulu bir aile anne hiç böyle sakin ve anlayışlı degillerdir bide ben annemle oturup kızlık zarını konuşacam ne ben konuşurum nede annem müsade eder her ne kadar meslek sahibi olmuş olsaydım da edep önde gelir😏😏
Başkalarının edebli olup olmadığı size düşmüyor, yaşamadan bilemezsiniz hanımefendi umarım yaşamazsınız

Back
X