birlikte olmak gzel ite sonucum

aymescım canım normakde hep bu saatlerde ıse gııtığım ıçın alışkın vucudun............uyanıyorum....uykum gelmez...........bebişler şınmdılık daha bebıı emez kendını....o zamanda emınım uykum gelecek onlar uyutmıcakkkkkkkkkkkkkk.................sağlık ols ama şu varkı burasu bağımlı yapıyo yaaaaaaaaa...................gercı zamanda gecmezdı bunsuz sıkılırdım sınle olmak guzel
aymescım nasılsın canım.......................kendıne ıyı bakkkk

Çok şükür canım ya idare ediyorum işte
Allah bugünlerimizi aratmasın
kısmetse bu akşam izne gidiyorum 1 hafta yokum
inşallah tatilim güzel geçer bide 3 kişi dönsek
daha ne isterim opuyorumnanaktan

ayyyy...ne guzel olurdu ınş canım ınşşşş ......kısmet bu bellı olurmı yeterkı rabbım ol desın canım ............olur.............inş guzel bı tatıl olur ınşşşşş canım .............

muallim ben sabah gittim ve kan tahlili yaptırdım 11.günüm çıkarmıki akşam 6da sonucu alıcammmm

mapacrılı çıkabılır canım varsa cılar ............inş ayyy bende heyecanlandım ınşşş canım kacıncı gununduu....akşam ne kadar gec ya ben hastanemden ıkı saat sonra alıyorıum........

canım ozgıulcum sağol canım ınşşşşşşşşşş.............darısı sıze canım ınşşşş kısa zamanda

canım transferi saymazsam 11.günüm....bende sordum niye böyle geç diye hormanlara bakılıyo dedi anlamadım bende nys 6.5da evde olurum bildiririm size...

Canım sen hiç uyumuyonmu ya bebiş uyutmuyomu yoksa
erkenden gelmişsin buralara ben gözlerimi açamıyorum uykudan valla:kedi:

kiz niye uyusun ne guzel hamile mutlu izne ayrilmis evde dinleniyor erken kalkma derdi yok butun sayfalarda her keze destek oluyor ben imreniyorum ona oyle deyipte kizi uyutmaya calisma lutfen bizim ona ihtiyacimiz var bide gece yarilari kalksa ben daha cok mutlu olacagim

canım amerıkalım bıtanemmmmmm............evet ya canım bıde gece uyansammmmm................canım aklımdasın......sana booooooooooolllllll dua bıtanem ınş herşey çok guzel gıdecek canımmmmmmmmm..............bak sırada bunlar var
gule toprak ası senay naz fıgen amerıkalı aymes........ama artık ısımlerı karıştırır old çoğunu tanıyorum ama ısım artık karışıyo.................sonra zummın bekleyen tum guzel yureklı arkadaşlar............nursena..................çok var bu ya rabbım bu yaz sevındırsın ınş bızlerı..........amerıkalımm kendıne çook ıyı bakkkkk

Selam kızlar...Ben çok hastayım, antibiyotiğe başladım...Ne şans di mi? Öksürmekten uyuyamıyorym, zaten uyku problemim vardı.
Muallim sende uyku, bulantı vs var mı? Neler hissediyorsun?

canım nasıl ya dıkkat et kendıne............yok bende hıç bı belırtı hala yok sadece göğüslerım sızlıyo..............canım ıhlamır ıç başka bıtkı cayı ıçme sakın...............sende keslerı gormedın dımı

Hayır görmedim keseleri, sen ne zaman gideceksin görmeye? Ben ıhlamur da içmiyorum, içebilir miyim? Benim karnım belim bacaklarım kasıklarım ağryo...Göğüslerim acayip şişti...

canımsadece ıhlamıur ıcebulırsın oda çok ıçme rahatlatır senı..............benım ağrım yok su an.............on gun var gormeye keselerı...............sanırım aynıyızzzzzzzzzz..inşş gorecezzz

Aradım, antibiyotik iç dedi, ateşine dikkat et dedi...Öksürünce ne olur ki muallim, valla özellikle gece deli gibi öksürüyorum maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…