birlikte olmak gzel ite sonucum

ise gitmeye hazirlaniyordum banyodan cikmistim burada saat sabah 7 30 du arkadasim aradi tam tel kapatirken cevapsiz cagri gordum aaaaa bide baktim sen sasirdim vaktimde olmadi kk ne girmeye bugun butun gun aklim sendeydi yani eee sen neler yapiyorsun canim benimde dun ilaclarim geldi fedex le is yerine biraktilar normalde kendin gidip alirsin ama bunu anlasmalarimi var ne eczane kendi gonderdi yada ivf oldugu icinmi bilmem dr kendisi siparis verdi ilaclari bir koli ilac geldi bunlar benim bebislerim dedim eve kucagimda getirdim ilaclari hepimizin Allah yardimcisi olsun

canım amerıkalım hayırlı ols tedavın canım yazdım sana ozelden........................
gel bebek gelllllllllllll

ağladım okurken .. Allahım tamamına erdirsin hepimzi inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımzıa alırız yavrularımızı .. Allahım isteyen herkezede tez vakitte verir inşallah..

pamukşkercımmmmmmmm...........çok sağol canım.........rabım ağlatmasın daıma guldursun...............

canım senın ü.ç tanemoı............oyyy yerım onları.............sağlıkla al inş canım..........cumle hamişler sağlıkla alalım ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

senınde canın var dımı ıkz yanı.............çok guzelllllllll..............masallahhhhhhhhhh.............inş bende bı gorsemmmmmmmmm...................inşş canımmmmmmmm

canım yapma ya..............off çok uzuldum bıtanem çokkkkkkkkk............canım ya....nolur uzulme bıtanem....çok umutluydıum .............canım ınş gelecek ama demekkı zamanı değılmış canım.............ne desem çok uzuldum ...............:teselli:

aslında ıkı ya doktıorun bı açıklama yaptımı acaba kımyasal olbılırmı.............hanı enazından bı umıt canım tutnabılıyo..demekkı............canım benım............Çok üzgünüm çoook

salıya kadar adet olmazsan testi tekrarla dedi
senin eski negatif tecrübelerin varmış şimdi ben hemen ikinci kez başlayabilirmiyiym dondurulmuşlarım var ne yapmamı tavsiye edersin

canım toprlan bıraz gez at stresını ılaçlar cıksın vucudundan ramazan sonrası başla bence ..........yınede doktoruna sor ama bıkac ay dınlen bellı olmaz belkı gelır bebışın bu arada oluyo öle...........inşş canımmmmmmmmmm

el-muallim canim ben az evel kanamam basladi agrili bir sekile belime kasiklarima vuruyor agri vurdukca canim gidiyor bebis gidiyor diye bilmiyorum ne yapsam gec oldu doktoruda ariyamam kanamam cogaliyorda sanki cok uzgunum agrinin sebebi dis gebelik olabilirmiki acaba ???

canım benım.............yat dınlen ınş gecer............ağrıkesıcı alabılırsın............yarın test yaptır canım inş bebeğın senınledır bazen böle olabılıyo.............inşşşşşşşşşş ıyı olur....doktorunun arayabılseydın ıyı olurdu

doktorumu sabahlari 8 le 9 arasi ariyabiliyorum bana artik yarin olmaz!! hayirlisini dileyelimki hayirlisi olsun rabbim elimi emeklerimi bos cevirmesin ins...

canim ben bu ay dogum kontrole basliyorum bi dahaki temmuzda ivf olacak insaallah sen nasilsin gorusemuyoruz bi turlu ozledim seni kendine iyi bak

bıtanem bende ozledım ya...........uyanamıyorum bundan once.........senıde gorcemm ınşşşşşşşşşşşşş........ınş herseyın yolunda gıder bıtanemmmmmm.............ıyı bak kendıne..guzel beslen yazdım ozele......opt

Canım sen hiç uyumuyonmu ya bebiş uyutmuyomu yoksa
erkenden gelmişsin buralara ben gözlerimi açamıyorum uykudan valla:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…