birlikte olmak gzel ite sonucum

bu günlerde aldığım en güzel haber bu,kendimmiş gibi sevindim inan bana..inandığınıda biliyorum...

bazı insanlar fazla güzel şeyleri hak eder sende bu insanlar arasındasın...

sana nazar değmesin,gönlünden geçtiği gibi olsun herşey inşallah...

sağlıklı,sıhhatli çokçok güzel bi 9 ay geçirmen dileği ile...çok mutluyum senin adına el-muallimcim hayat sana güzellikler getirmesi dileği ile...

umutların solmadığı içinde teşekkür ederim.

canım arkadaşım inan okadar çooooook sevindimki.Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin.kendine çok iyi bak canım.kaydirigubbakcemile3. muallimcim bizim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş.

cok sukur bir hamile haberi daha.... el- muallim canim tebrik ederim rabbim anali babali buyutsun darisi bizim tum bekleyenlerin basina sabahtan beri kactir bakiyorum bi haber varmi diye cok mutlu oldum gorunce umut oldun bana insallah bende yazarim yakinda hamileyim diye(insallah)

yaaaaaaa inanmıyorum inanmıyorum çoookkk güzel yaaa rabbim dualarını dualarımızı kabul etti darısı benim ve diğer bekleyenlerin başınaaaa çok sevindim ya kelimeler duygularımı anlatmama yetmiyor diğer sayfada yazmıştım muallim rüyamda gördüm seni diye hani seninde benim gibi hiç belirtin yoktu ya bana diyorsun ki merak etme esra benim ki tutuysa seninkide tutar dedin.belkide çoğul gebelik değerin çok güzel çıkmış ALLAH nazarlardan korusun kucağına almyı nasip etsin İNŞALLAH

canımm ne kadar sevındım anlatamam ınan cok mutlu oldum benımde tedavımın basladıgı bu donemde acaıp moral oldu darısı basımıza nerde yaptırdın tedavını

canım inana çok sevindim.inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

maşallah ya yok sevindim cnm darısı bize inş tatlımmmmmmmmmm canım müdürüm öğretmenine dualarını esirgeme amirim

hepınıze tek tek sarılmak ısterdım......rabbım sızlerıde guldursun ..inş zamanı gelecek ınş ......

tamam canım hıramm..........ne demek dualarım ınanın daıma sızınle.......şu an öğle ezanı okunuyoo rabbım hamışlerı tamamına erdırsuın..
bekleyenlerı mutlu eylesın
tedavıdekılere kolaylık versın
tedavıye başlamayı düşünenlerın de ışlerını yoluna koysun..................amınnnnn

hepınıze çok teşekkurler.............,
canım şerıfemmm ağlattın benıii...sakın ağlama....sakın guzel gunler çok yakın .......inş canım........kendıne çok ıyı bakkkk

canım çok sevindimhihoyyyt, ama sen bunu haketmiştin zaten. takip ettiğim kadarıyla herkesin derdini paylaştın, kimseyi yalnız bırakmadın. senin değerlerin de benimki gibi yüksek. kız yoksa bizim üçüz mü olacak ne?:roflol:

muallim çok tebrik ederim canım, bu harika bir haber. gerçekten çok sevindim.allah tamamına erdirsin. kucağına al sev yıka büyüt onu inşallah... 40 yaşında bu haberi almak çok daha güzel olsa gerek. hem de 4. denemende. ne kadar değerli bir bebek ya da bebekler oalcaklar Allah bilir artık... maşallah size.

sonucunu nasıl öğrendin muallim anlatsana biraz eşinle mi gittin sonucu öğrenince naptın çok merak ediyorum sanki ben yaşıyomuşum gibi şimdiki sevincini

Rabbime şükürler olsun............bugün aldıgım en güzel haber.................
ablacım tebrik ederim..........Rabbim eline ayagınada kavuştursunnnnnnnnn inşaallah.........
ha bide akaupunktur fiyatındanda bahsetsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…