birlikte olmak gzel ite sonucum

Selammmm...Ne güzel bir haber bu yaaa...

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...

Çok mutlu oldum çokkkk....

sonucunu nasıl öğrendin muallim anlatsana biraz eşinle mi gittin sonucu öğrenince naptın çok merak ediyorum sanki ben yaşıyomuşum gibi şimdiki sevincini

canım ...iık defa olumsuz sonuç almıştık bu kez eşıme dedımkı ben yalnız gıdecem olmazsa yalnız ağlamak ıstıyorum..yok dedı eşim bende senle ağlarım gelıcemm.........sonra kan verdık hastaneneı kantınınde sabah erkendı kahvaltı tabağı ve çay aldık ordan burdan konuştuk zaman geçsın dıye ama yureğım tabı içerde zor duruyoo.....eşime dedim ki bu kez sen alıcan gelmıcem ..sen all ..........zorlada olsa kabul ettı...ıkı saat sonra hadı gıt bakalım dedım ya bacaklarım nasıl tıtrıyo bılıyon mu sen gıt dedı hayır dedım.....gıttı ..geldı yuzu asık ya yok hadı geıdelım yıne 1 dedı....bı an baktım hadı ya...dedım..hemen yu zunu değıştırdı şaka yaptım ya işte sonuç dedı...o an ....anlatama tabıu ama sız anlarsınız alıp baktım ona ınanmamış gıbı....ya dedı eşim bebı yolladın bende senı böle kandırdım.....mutlu olduk çokkk..sonra hemsıremız tebrık ettı ..sonra doktorumuz.....hepsınde rabbım razı ols.........sızlerde kat kat yaşayın..in herşey çok guzel olur.......

çok sevindim allah tamamına erdirsin.çok mutlu oldum:1hug: inanki gözlerim doldu böyle güzel haberler almayı allah bizede nasip etsin.muallim ilk yazında akapunktura gittiğini yazmışsın acaba ne zaman başladın gitmeye... ben henüz tüp bebek tedavisine başlamadım iki hafta sonra başlaya bilirim.troit değerlerime bakıp ona göre başlatcaklar şimdi gitsem erkenmi...

fatoşcum şimdi gıt...........bende tedavıden ıkı hafta once başlamıştım..ne dar erken olursa o kadar ıyı denıyoo..........troıdın kaç..........benım 4.3.......ilac kullanıyorum hrersabah..........halada ıçiyorum........canım tedavın hayırlı olsss

Canım benim okurken gözlerim doldu
bu ne büyük mutluluktur ÇOK ÇOOKKKKK tebrik ederim
Allahım inşallah doğduğu kucağına aldığın günleride nasip etsin
nazar değm esin yeni hamişimize:lepi:

ben ilaca başlayalı 1 hafta oluyo 5.1 le başladım iki hafta sonra tekrar bakacaklar. ilgin için teşekkür edrim... önere bileceğin bi yer varmı ben pendikte oturuyoum kesinlikle gidicem.....
vereliniortak

canımmmmmmmmmmmm çokkkkk sevindim seni hep takip ediyorum bennnn
ve sonuç çok güzelllll çok tebrikederim rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasipetsinnn inşşşşş

nurcum aymesım............çok sağolun fakelove sağol canım............rabbım sevındırsın sızlerıde kat katt..........fatoş canım ben umranıyede gıttım.........çok uzk olur sana sen sana yakın bı hastanede araştır vardır mutlaka....yolunu nz açıkk olssssss

canım cokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevındım .. allah guzel kalbının odulunu de verdı..sen buradakı herkes için dua ettın .. onlara ıyı dıleklerını ve enerjını gonderdın ... tabıı kı sonuç boyle olacaktı ... allah kucagına almayı nasıp etsın ... tekrar tebrıkler...

canım cans çok sağool canım..rabbım bu yazı bereketlı eylesın ınşşş........bebişin nazlı bebişin gelsın bır an once ..............

süper Allah tamamına erdirsin inşallh aynı dönemde öğrendik ne güzelll darısı isteyenlerin başına canım

tebrik ederim....sağlıkla kucağına alasın inşalahh.....güzel bir hamilelik dilerim şimdiden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…