- Konu Sahibi el-muallim
canım çok sevindim,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muallimcim seninki blastmıydı..bide ben transferden beri yarım saatte bi idrara çıkyorum normalmi acaba sende varmıydı böyle bişe....
AYYY amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn...çok şükür allahıma.ne güzel bi haber bu,gönlü zengin arkadaşım..hepimize umut oldun.herkezin derdiyle yakından ilgilendin.dua ettin.allah da seni mutlu etsin.inşallah sağlıklı huzurlu mutlu bi hamileleik geçirirsin çünkü sen bunu fazlasıyla hakettin..maşallah maşallah.tebrik ediyorum canım bemnimm:sm_cool:
inşallah canım rabbim sırayla hepimizi sevindirsin inşallah...sen sıranı savdın şimdi sıra bende ve benim gibi sonuç bekleyenlerde..inşallah hep böyle mutlu haberler alırız.inşallah 3 tanedir ondan sonra görürüm ben seni. annecim bana dua ediyo allah sana 3 tane birden versin diye düşünüyorumda nası bakılır acaba..neyse hayırlısıyla hamile kalalımda hayırlı sağlıklı versin rabbimde üçünede bakarız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......evet canım üç tane blast kondu.............sanırım ıksı tutunmuştur .........canım bende hep tuvaleetteydım..................sık sık gıttım ...inş canım senı merak edıyorum bende....inş sevınecezzz