• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte olmak gzel ite sonucum

bıtanem elgızcım.................ne demek canım asıl sen kusura bakma.............senı soramadım hıç.......ama goremedım meraktaydım...........toparlanmana coooooooook sevındım ınş umutsuzluk yok canım ..inş gelecek bebişin.............yola devam canım..............hazır hıssettığınde ınşşş basla yenıden..........ben haftaya ınş gorucem canım bakalım..............kendıne çok ıyoı bakkkkkkkkkk

canım transferden önce temizliğini yap, ilk 3 gün yetecek kadar da yemek yap yeter... 4. gün artık kalk ve yemeğini yap, fazla eğilip uzanmadan tozunu al, evin içinde yürüyüş yap. yatıp durma öyle, kimseye de yük olmaya gerek yok. ben aynen dediğim gibi yaptım ve şu an 6+5 günlük hamileyim.

merhaba arkaşaşım....hamile olmana çok sevindim.....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....senin ilk denemenmiydi....ben iki kez yaptırdım ve ikiside tuttu.ama düştüler....şimdi de korkuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum...ilkinde dediğin gibi yaptım....12.ci günden sonra gezmeye başladım.daha sonra düşük yapınca annemle eşim korumadığın için düştü dediler...ikincide bir ay beni hiç kaldırmadılar....ama oda düştü...vallahi insan transferden sonra ne yapacağını bilmiyor....

buluesu canım aslında hıç bırı değıl bence kısmetse rabbım ol dıyosa oluyo yoksa ne yapsak yapalım............ınş bu kez alırsın kucağına canım ..........bende aslında korkuyorum bılıysun ıkı sene oncekıde ıkızdı erken doğum ve kayıp kayıplar çok zor rabbım kımseye yaşatmasın ınş bu kez rabbım nasıp eder canım bunu yada bunları .........haftaya gorucemm ınş...........sen adımını at ınşşş hayılısı ne ıse o olusun canım

elmuallim....kız benim kocişte bana yardım eder ama esnaf olduğu için mağazadan gelmesi 10 u buluyor.....evde pek olamıyor....senin kociş iyi maşallah....benimkide ikinci trasferde ütü yapmayı öğrenmişti......ama işte zamanı yok...ama ne yapalım bakıcaz bi çaresine.....

canım ya zaten uç gun yat sont-ra yavaş yavaş kallkarsın hafıfı seyler yaparsın...........ınan oluyo zor değıl ............bazen dışardan yedık..............kahvaltı yaptık..............gecıyo...........ınş tutsıunda............

opuyorumnanaktanamerıkalııııııııı.......................kendıne ıyı bak..................gelırsen bu yaımı gor...............ınş yum guzel buyusun............dıkkat et kendıne.................

canım ya ıyısın sevındım.............ama rastlaşamadık............neyse ols................benım daha cok yenı daha ne var bıulmıyom bıle kız................inş haftaya canımmmmmmm..........öpt

Haber vermek istedim el muallimcimmmm ,bugün bhcg yaptırdım ve değerim 383,92 çıktı...Kendi hastanemde yaptırmadım ve dr uma faksladım görüp beni arayacaklarmış onu bekliyorum..Tam sevinsem mi bilemiyorum illa ondan duymam lazım sanki:))) yüksek gibi değil mi değer??

oooooooooooooooo harıka canım ya teb ederım çokkkkkkkkkkkk guzel sevın tabı sevınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaa ciddi misiniz siz,ben çok kontrollüyüm ya başından beri şöyle rahat rahat sevinmek ve bağırmak istiyorum yani...2 gün sonra mı yenilemek lazım???benim dr dan hala ses yok bu arada...

ikiz belki vardır belki yoktur asıl onu 2 gün sonra tekraradığın testte yükselen değer gösterecek. genelde 3 katı falan olanlar ikiz gibi oluyor.. ama allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.. tek de olsa ( ki bu değer tek bile olsa VAR diyor ) sevinebilirsin , telefon gelince anlayacaksın zaten yerimseniben

ben transfer sonrası çok umutsuzdum,burda sizlerle de paylaşmıştım ,3 embriyodan 1 i kaliteliydi diğerlerini de öylesine transfer edeceğiz diye konuşmuştu dr resmen,şuan tutunmuş olduğunu (ya da olduklarını ) bilmek çok güzel...inşallah güzel gider..dediğiniz gibi hayırlısı hangisiyse o olsun başından beri hep böyle diledim..

hayır canım hıç tedırgın olma değer çok guzel tekrara bıle gerek yokkkkkkkkkkkk............sevın canım.................
evet serenasecım bu ay çok bereketşlı ınşşşşşşşşşş devamı da gelırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben burda kimleri okudum 2 hücreli , kalitesiz denen embryolar şimdi 5-6 aylık göbüşlerin içinde..
bana 3 tane çok iyi kalite verdiler, 2 si tuttu, biri kromozom bozukluğudur büyük ihtimalle dedi doktor , 2 aylıkken bıraktı beni gitti.. anlayacağın veren allah , vermek istiyorsa veriyor, sen boşver kalitelerini falan.. önemli olan nasıl tutunduğu.. inşallah ilerleyen günlerin değerleri de böyle güzel çıkar.. allah tamamına erdirsin.

Back
X