- Konu Sahibi el-muallim
canım ...........inş ............çok sağol rabbım kucaklarımızı doldursun canım ınşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muallimcim ünaydın canım,
sen 24 saat burda mısın şeker kadın :))))
bazı başlıklarda inanılmaz abuk sabuk ifadeler okudum inanamıyorum, nedir bu çirkeflik valla inlamıyorum.. gördün mü sen de ???
arkadaşlar sızlere yurekten teşekkur edıyorum..desteklerınız guzel dualarınız ıçın........rabbım ınş cumlenızı guldursun......değerım 472..........bırlıkte olmak guzel çok sağolun...sızı sevıyorum ......sızlere rabbım en guzelını çfter çıfter versın kımseyı mahcup etmesın dılerım........asla yılmayın ınş başaracaksınız ben akupunturun faydasını da gormıuş oldum......yaşım kırk ..ve sızlere umut olsunnnn.....
maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
ben çok giremiyorum haberin varmı bilmiyorum ama ohss oldum 13 gün hastanede yatımm 19 litre su topladım ve yeni çıktım sayılır 6 gün ldu hala dinleniyorum ama benim sonucumda çok güzel
bu cumartesi bakacağız kaç kişiyiz 9.cu gün değerim 56 idi sonra ohss olunca sık sık bakıldı ama enson 584 dü değerim ondan sonra bakılmadı kaçıncı gün oldduğunu hatırlamıorum ama kendimle uğraşmaktan sevinemedim bile ama iyileşmeye başladım inşallah bbişlerimde benimle yola devam ediyorlardır cumartesi haber veririm çokkkk öpüyorumm
feraye.........................canım benım üçüzmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım evet benım ıkız beklerken üçüz gorduk cok sağol canım darısı tum bekleyenlere...................