Birlikte olmalı mıyım

birlikte olmalı mıhım

• evet

OY: 2 12,5%
  • hayır

OY: 14 87,5%

• Ankete Katılan
    16

yinehakliyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
6
2
1
sevgilimle 2 aya yakındır görüşüyoruz ve 2 ay içerisinde çoğunluk yzak mesafedeydik ailevi problemlerden çok yakın hissediyoruz birbirimize karşı ve ilk defa böyle hissediyorum birlikte olmak istiyorum ama bir kaç defa evlenmeden olmaz imasında bulundum ama onu istiyorum pişman olucağımı düşünmüyorum ama aileme veya kendime başıma iş açmakta istemiyorum onunla evlenme hayalleri kuruyoruz ve bunun için uğraşıyoruz birlikte olmalı mıyım daha 18 im öncesinde biriyle birlikte olmaga çalıştım ama seks sırasında ya kalkmadı bilmiyorum tatmin olmadım bakire olarak görüyorum bazen kendimi off bilmiyorum ne yapmalıyım

Bunun kararini kimse sizin adiniza veremez. Evet desek olabilecek olumsuzluklardan biz degil siz etkileneceksiniz. Hayir desek keske olsaydim diyebilirsiniz.

Yasiniz cok genc. Benim tek yorumum eger sonrasinda pisman olmayacaksaniz, zarim gitti zarim gitti diye perisan olanlardan olmayacaksaniz, aileniz ve cevrenizle ilgili sorun yasamayacaksaniz, bakire olmamanızı ilerideki iliskilerinizde eksiklik gormeyecekseniz, "yaptim kardesim sana ne" diyebilecekseniz, basiniza bir is gelme ihtimali yoksa, karsinizdakinin buna deger oldugunu dusunuyorsaniz, sevistikten sonra ayrilirsaniz dunya basiniza yıkılmayacaksa yapin. Bunlardan biri bile hayır ise yapmayin. Yani ozetle arkasinda durabileceginiz bir karar verin.

Ama ilk iliski icin iki aylik ve uzak mesafe iliskisindeki biriyle yapmanin sizi mutlu edecegini sanmiyorum.

öncelikle çok teşekkür ederim ve çok haklısınızz 1 hafta geçirdim onunla ama en güzel 1 haftaydı okul için aynı yerleri yazdık vs ve açılmasını bekliyorum dışarıdan bakıldığında evet sadece bir hafta geçirdiğin bir çocuk ama 1 yıllık bir ilişkide yaşamadığım şeyleri onunla yaşadım kısacık bir sürede vericem gibi vibe aldım şuan sksksksk

Bunun kararını kesinlikle kendiniz vermelisiniz. Ama bana sorarsanız toplum getirilerinden dolayı ileride sorun yaşayıp yaşamayacağınızı da düşünmelisiniz. Onunla geçirdiğiniz 1 hafta içerisinde çok güzel hissetmiş olabilirsiniz ama ben bazı şeyler için kesinlikle emin olduktan sonra o kararın verilmesi gerektiğine inananlardanım. Bana sorarsanız da 2 ay bunun için çok kısa bir zaman dilimi. Yine de kararı kendiniz vermelisiniz. Oturup düşünmelisiniz ki alacağınız karar ileride pişman olabileceğiniz bir sonuç yaratmasın. Lütfen düşünürken de sadece duygularınızı göz önünde bulundurmayın.

ver gitsin

Kullanıcı adınıza göre biz ne desek siz istediğinizi yapacaksınız gibi duruyor. O yüzden bir şey söyleyeceğim

Yazım şekline ve cümlelerine bakarak karakter analizini çıkarttım. Seneye çok pişmanım napıcam diye konu açacak birine benziyosun

Yapma bacim başına iş alma yaşın küçük daha

Yat yat sabahlar olmasın. Töbeee bize ne bacım senin bedenin senin kararın. Bize ne? Bu arada evlenenler gerçekten sevenlerdir genelde evlenmiyorlar. Şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…