- 24 Ağustos 2025
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi yinehakliyim
-
öncelikle çok teşekkür ederim ve çok haklısınızz 1 hafta geçirdim onunla ama en güzel 1 haftaydı okul için aynı yerleri yazdık vs ve açılmasını bekliyorum dışarıdan bakıldığında evet sadece bir hafta geçirdiğin bir çocuk ama 1 yıllık bir ilişkide yaşamadığım şeyleri onunla yaşadım kısacık bir sürede vericem gibi vibe aldım şuan skskskskBunun kararini kimse sizin adiniza veremez. Evet desek olabilecek olumsuzluklardan biz degil siz etkileneceksiniz. Hayir desek keske olsaydim diyebilirsiniz.
Yasiniz cok genc. Benim tek yorumum eger sonrasinda pisman olmayacaksaniz, zarim gitti zarim gitti diye perisan olanlardan olmayacaksaniz, aileniz ve cevrenizle ilgili sorun yasamayacaksaniz, bakire olmamanızı ilerideki iliskilerinizde eksiklik gormeyecekseniz, "yaptim kardesim sana ne" diyebilecekseniz, basiniza bir is gelme ihtimali yoksa, karsinizdakinin buna deger oldugunu dusunuyorsaniz, sevistikten sonra ayrilirsaniz dunya basiniza yıkılmayacaksa yapin. Bunlardan biri bile hayır ise yapmayin. Yani ozetle arkasinda durabileceginiz bir karar verin.
Ama ilk iliski icin iki aylik ve uzak mesafe iliskisindeki biriyle yapmanin sizi mutlu edecegini sanmiyorum.
ver gitsinsevgilimle 2 aya yakındır görüşüyoruz ve 2 ay içerisinde çoğunluk yzak mesafedeydik ailevi problemlerden çok yakın hissediyoruz birbirimize karşı ve ilk defa böyle hissediyorum birlikte olmak istiyorum ama bir kaç defa evlenmeden olmaz imasında bulundum ama onu istiyorum pişman olucağımı düşünmüyorum ama aileme veya kendime başıma iş açmakta istemiyorum onunla evlenme hayalleri kuruyoruz ve bunun için uğraşıyoruz birlikte olmalı mıyım daha 18 im öncesinde biriyle birlikte olmaga çalıştım ama seks sırasında ya kalkmadı bilmiyorum tatmin olmadım bakire olarak görüyorum bazen kendimi off bilmiyorum ne yapmalıyım
Sikayet etmek icin etiketlemeniz gerekmiyor bu arada, mesajin altindaki sikayet et butonuyla edebiliyorsunuz. Bilmiyorsaniz diye soylemek istedim sadeceSanırım seni şikayet eden olmamışMune
Biliyorum, açıktan etmek istedim, yoksa ettim zatenSikayet etmek icin etiketlemeniz gerekmiyor bu arada, mesajin altindaki sikayet et butonuyla edebiliyorsunuz. Bilmiyorsaniz diye soylemek istedim sadece
Ben o mesajı görür görmez şikayet ettimSanırım seni şikayet eden olmamışMune
demesine onay veriyorum.pişman olucağımı düşünmüyorum
Yapma bacim başına iş alma yaşın küçük dahasevgilimle 2 aya yakındır görüşüyoruz ve 2 ay içerisinde çoğunluk yzak mesafedeydik ailevi problemlerden çok yakın hissediyoruz birbirimize karşı ve ilk defa böyle hissediyorum birlikte olmak istiyorum ama bir kaç defa evlenmeden olmaz imasında bulundum ama onu istiyorum pişman olucağımı düşünmüyorum ama aileme veya kendime başıma iş açmakta istemiyorum onunla evlenme hayalleri kuruyoruz ve bunun için uğraşıyoruz birlikte olmalı mıyım daha 18 im öncesinde biriyle birlikte olmaga çalıştım ama seks sırasında ya kalkmadı bilmiyorum tatmin olmadım bakire olarak görüyorum bazen kendimi off bilmiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?