• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle 1.5 yıldır birlikte olmuyoruz.

edablmzsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
2 yıllık evliyim. çok severek ve bekleyerek birlikte olduk uzun süren bir ilişkimiz vardı birbirimizden uzaktaydık tüketecek bir yaşanmışlığımızda olmadı, libidosu yüksek bir kadınım teşfik etmek adına aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım .. yazarken utanıyorum bu durum beni bunalıma sokmuş durumda ki saçımı bile taramak istemiyorum artık. Defalarca eşimle konuşmayı denedim erkeklik gururu bıdı bıdısı yapıp konuyu kısa kesiyor iş yönünden sorunlu şanssız zamanlar geçirdik ve hala tam olarak atlatamadık stresli olduğum için diyor. ihanet söz konusu değil çünkü bensiz 1 adım dışarı çıkmadı ve bütün vaktini benimle geçirmek istiyor ilgisinden yana değişen bişe olmadı ama dokunmuyor bana. ilgisi dağılmış olsa bu kadar etkilenmeyeceğim bir yanım abartma bekle diyor diğer yanım ben genç değil miyim arzulanmak arzulamak hakkım değil mi diyor. toplasanız 5 ay cincel birlikteliğimiz oldu ilk günler güzeldi sonra azaldı git gide. şimdide hiç yok . stresten kas ağrısı yaşamaya başladım ve koltukta uyuyorum birlikte uyumak istiyor kızıyor gönül koyuyor gönül koyduğunu görünce daha da sinirleniyorum eşler birlikte uyur diyor. eşler birbirine dokunur diyorum içimden. defalarca doktora gidelim hormon testi yapılır yada başka bişi vardır belki diyorum. tamam diyor gitmiyor her yolu denedim. bu beni öfkeye ve bunalıma sürüklüyor. olay tam olarak cinsellikte değil çabasızlık. bir hastalığı olsa bu kadar abartmazdım yada çabasını görsem doktora muayene olmak test vermek ne kadar zor olabilir ? benim sorunum olduğu zaman hemen doktora götürür herşeyi yapar bende eşime yapmak istiyorum diyorum kavga çıkıyor. Bunu okuyan arkadaşlar bana bir akıl verin ben tükenmeye gidiyorum bu iş beni etkliyor saçlarımı yolmaya başladım. haksız mıyım abartıyor muyum bilmiyorum. bu durumu hiç kimseyle paylaşmadım tanıdık olarak fazla özel bir konu olduğu için ama içimde patlıyor. soldum. aramızda 10 yaş var ben 28 o 38 . bunun bir etkisi var mıdır ?

Haklısınız. Sizin için çabalaması lazım, gencecik lbidosu yüksek, onu seven ve arzulayan gül gibi karısı var ama adam çözüm aramıyor.

Bu kimi olsa çıldırtır. Daha çok gençsiniz bu şekilde yaşanmaz. Ciddi bir ültimatom verin, bu yaşta ev arkadaşı gibi evlilik olmaz ya olmamalı. Ve bir koca eşini böyle çaresiz, ilgisiz, bile bile çözümsüz bırakmamalı.

İlk 5 ay zoraki mi yaşanıyordu yoksa gerçekten istekli miydi eşiniz?

Bence sen kesinlikle abartmıyorsun. Gayet ihtiyacını ve kırgınlığını yazmışsın. İnsan eşi tarafından tabi ki arzulamak ister, uzman destek almanız şart gibi görünüyor. Zaten tek taraflı çaba ile çok yorulmuşsun. Çünkü psikolojik olarak kendine fiziksel de zarar veriyorsun. Çift terapist ile görüşebilirsin. Yine bir çözüm için buranın kapısını araladı isen şöyle öneri verebilirim. Evde bir iki yine denemeler yap, ondan memnun olduğunu; bu işte gayet iyi olduğunu ve iyi hissetiğini, onu sen arzuladığını dile getir. İletişim her şey. "seni arzuluyorum, seninle yakın olmak bana iyi geliyor’ gibi cümlelerle yaklaşmayı bir kez daha deneyebilirsin. Ama açık konuşayım, sen zaten bunları denediysen ve hâlâ hiçbir çaba yoksa, sorun iletişim değil onun sorumluluk almaması. Bu noktada sınır koyman şart. "Böyle devam edemiyorum,yardım alalım” diye ikna etmeye git.

Gidecek olsa 1.5 senede 100 kez hastaneye gider 100 kez tedavi olurdu ben hasta olduğunu düşünmedim şahsen.
Streste bir yere kadar bu arada, sperm tahliyesi gerekene kadar mesela 3 5 gün falan maksimum, 1.5 sene asla değil, manipüle ediyor sizi.
Evlilikte sorun ne olursa olsun saç baş yolacak dereceye gelinmiş olması solup gitmiş gibi hissedilmesi boşanma sebebi benim için,
ki sizin sorununuz biraz büyük karşınızda da çabasız birisi var, henüz solmadınız ama solmamak için açık oynayın kartlarınızı ya benimle doktora ve terapiye gelirsin ya boşanırız şeklinde.
Durup beklemek işleri daha karmaşık hale getirir şu durumda bana göre.

Evlenmeden once iliski yaşıyor muydunuz yoksa ilk kez evlendikten sonra mi oldu?

Kendisinde sertleşme problemi olabilir mi? Çünkü cinsel isteksizliği tetikleyen en büyük 2 şey sertleşme bozukluğu ve erken boşalma. 38 yaşından sonra sertleşme bozukluğu olma sıkıntıları başlaması da normal sayılıyor artık. Bu iş sertlikle,küslükle çözülmez tatlı tatlı anlata anlata doktora ikna etmeniz lazım

Canı istemeyen adam istemiyor, ne yapsan düzelmez kardeşim, biraz daha ısrar etsen seni suçlu çıkarır. Bu konu çözülmez senin isteğinle kendisinin çabalaması gerekiyor, yaş da çok etkili, emin ol.

Hiçbir yakınlık olmuyor mu? Sadece cinsel birleşme değil, farklı şekillerde de mi tatmin olmuyorsunuz karşılıklı?

Beraber uyuyun. Ciplak uyuyun. Sarilarak uyuyun. Biraz zamana birakin. Erkeklerin de isteksiz dönemleri olur. Sözle soylemesenizde beklentiniz ve baskiniz gitgide itici olur. Ten uyumu varsa zaten bunlara gerek yok. Sevismiyor diye ayri uyuyabildiginize gore ten uyumunuz yeterli olmayabilir. Bu daha derin bir problem.

38 yaş normal.. zamanla hormonlar azalır. İnsan başka şeylere yönelir, maneviyat, iş gibi..

2 yıllık evliyim. çok severek ve bekleyerek birlikte olduk uzun süren bir ilişkimiz vardı birbirimizden uzaktaydık tüketecek bir yaşanmışlığımızda olmadı, libidosu yüksek bir kadınım teşfik etmek adına aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım .. yazarken utanıyorum bu durum beni bunalıma sokmuş durumda ki saçımı bile taramak istemiyorum artık. Defalarca eşimle konuşmayı denedim erkeklik gururu bıdı bıdısı yapıp konuyu kısa kesiyor iş yönünden sorunlu şanssız zamanlar geçirdik ve hala tam olarak atlatamadık stresli olduğum için diyor. ihanet söz konusu değil çünkü bensiz 1 adım dışarı çıkmadı ve bütün vaktini benimle geçirmek istiyor ilgisinden yana değişen bişe olmadı ama dokunmuyor bana. ilgisi dağılmış olsa bu kadar etkilenmeyeceğim bir yanım abartma bekle diyor diğer yanım ben genç değil miyim arzulanmak arzulamak hakkım değil mi diyor. toplasanız 5 ay cincel birlikteliğimiz oldu ilk günler güzeldi sonra azaldı git gide. şimdide hiç yok . stresten kas ağrısı yaşamaya başladım ve koltukta uyuyorum birlikte uyumak istiyor kızıyor gönül koyuyor gönül koyduğunu görünce daha da sinirleniyorum eşler birlikte uyur diyor. eşler birbirine dokunur diyorum içimden. defalarca doktora gidelim hormon testi yapılır yada başka bişi vardır belki diyorum. tamam diyor gitmiyor her yolu denedim. bu beni öfkeye ve bunalıma sürüklüyor. olay tam olarak cinsellikte değil çabasızlık. bir hastalığı olsa bu kadar abartmazdım yada çabasını görsem doktora muayene olmak test vermek ne kadar zor olabilir ? benim sorunum olduğu zaman hemen doktora götürür herşeyi yapar bende eşime yapmak istiyorum diyorum kavga çıkıyor. Bunu okuyan arkadaşlar bana bir akıl verin ben tükenmeye gidiyorum bu iş beni etkliyor saçlarımı yolmaya başladım. haksız mıyım abartıyor muyum bilmiyorum. bu durumu hiç kimseyle paylaşmadım tanıdık olarak fazla özel bir konu olduğu için ama içimde patlıyor. soldum. aramızda 10 yaş var ben 28 o 38 . bunun bir etkisi var mıdır ?
Malesef bahanesi olmaz sebebi olur açıkça sebebi söylesin

Burası erkekler kulübü olsaydı erkeklerin yazacağı şey başka kadına git olurdu. Biz kadınlar ne kadsr da edepliyiz. herkes “ikna et tedaviye”, “stresi varsa normal”, ya da “yaşa bağlı olabilir” vb yorumlar yazmış.

Buyuk bir sorun. Hem sizi icten ice eritir hemde kadinliginizi sorgulatir.

Esinizin doktora gitmeye gonlu yoksa, mahkeme salonunun yolunu gosterin ozamanda hala tedavi olmuyorsa, herkes kendi yoluna. En guzel caglarinda kurumana degmez.

Cinsellik olmayan bir evliligin ev arkadasligindan bir farki yok . Kendine gitsin ev arkadasi bulsun.

Ve penisinin kalkmamasini sorun etmeyen erkekte erkek degildir. Bu ne rahatlik

Back
X