2 yıllık evliyim. çok severek ve bekleyerek birlikte olduk uzun süren bir ilişkimiz vardı birbirimizden uzaktaydık tüketecek bir yaşanmışlığımızda olmadı, libidosu yüksek bir kadınım teşfik etmek adına aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım .. yazarken utanıyorum bu durum beni bunalıma sokmuş durumda ki saçımı bile taramak istemiyorum artık. Defalarca eşimle konuşmayı denedim erkeklik gururu bıdı bıdısı yapıp konuyu kısa kesiyor iş yönünden sorunlu şanssız zamanlar geçirdik ve hala tam olarak atlatamadık stresli olduğum için diyor. ihanet söz konusu değil çünkü bensiz 1 adım dışarı çıkmadı ve bütün vaktini benimle geçirmek istiyor ilgisinden yana değişen bişe olmadı ama dokunmuyor bana. ilgisi dağılmış olsa bu kadar etkilenmeyeceğim bir yanım abartma bekle diyor diğer yanım ben genç değil miyim arzulanmak arzulamak hakkım değil mi diyor. toplasanız 5 ay cincel birlikteliğimiz oldu ilk günler güzeldi sonra azaldı git gide. şimdide hiç yok . stresten kas ağrısı yaşamaya başladım ve koltukta uyuyorum birlikte uyumak istiyor kızıyor gönül koyuyor gönül koyduğunu görünce daha da sinirleniyorum eşler birlikte uyur diyor. eşler birbirine dokunur diyorum içimden. defalarca doktora gidelim hormon testi yapılır yada başka bişi vardır belki diyorum. tamam diyor gitmiyor her yolu denedim. bu beni öfkeye ve bunalıma sürüklüyor. olay tam olarak cinsellikte değil çabasızlık. bir hastalığı olsa bu kadar abartmazdım yada çabasını görsem doktora muayene olmak test vermek ne kadar zor olabilir ? benim sorunum olduğu zaman hemen doktora götürür herşeyi yapar bende eşime yapmak istiyorum diyorum kavga çıkıyor. Bunu okuyan arkadaşlar bana bir akıl verin ben tükenmeye gidiyorum bu iş beni etkliyor saçlarımı yolmaya başladım. haksız mıyım abartıyor muyum bilmiyorum. bu durumu hiç kimseyle paylaşmadım tanıdık olarak fazla özel bir konu olduğu için ama içimde patlıyor. soldum. aramızda 10 yaş var ben 28 o 38 . bunun bir etkisi var mıdır ?