O buluşmaz bizimle;ben söyleyeyim şididen :)
seninde arkadan dedikodu yapılmıyo heee hemen okudun demiii eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse artık en azından yaza kadar kesin buluşuruz gelemeyenlar çatlasın :dilcikar: :sm_cool:
Kocan seni bizden mi kıskanıyor ki yaahuuuu :))))) Ondan mı buluşmamıza gelmeyeceksin :dilcikar:ya dün smartta yazmış gelmiyor diye gelmediğimden değil daha sonra anlatırım size :dilcikar:
seninde arkadan dedikodu yapılmıyo heee hemen okudun demiii eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaa!2000.sayfa olmuş yaaaaaa :) 3000'e gelmeden 20 hamile kampanyası başlatalıımmm :)
iyi o zaman ikiniz buluşursunuz sizde kaynatırsınız:umursamaz:
bu konuda kendine güveniyormusun :uhm:
Ben güvenmiyorum kendimeee :icecream:
Kızlar ben geldiiiiiim opuyorumnanaktan
Kocan seni bizden mi kıskanıyor ki yaahuuuu :))))) Ondan mı buluşmamıza gelmeyeceksin :dilcikar:
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz naniknanik Kendine bahane de buldu gelmemek için;artık hiç gelmez!:tomato:
yahu kampanlenya başlasın da gaza gelenler olur :lepi:
Ammaaannnn!Biz daha korunurken yani çocuk düşünmezken prezervatif yırtılmıştı Zehsel bilir o günleri;o vesileyle tanışmıştık onunla o dönemde.Her neyse konuyu saptırmayayım ;prezervatif yırtık çıkınca regl günüme kadar kabus şeklinde yaşamıştım.'Ya hamileysem ne yaparım ben diye... :1closedeyes: Artık dayanamayıp Kan tahliline bile gitmiştim Amerika'da arayıp hastane bulup...Siz düşününa artık ne kadr strelendiğimi ya hamileysem diye!
Demem o ki!Sanıyorudm ki hemen hamile kalınır sırnaşık şey şimdi hatırlayınca nasıl gülüyorum!:mymeka: yani,benim de bu kampanyanın içinde yer almam zor gibi :dilcikar: Ancak seyirci olarak aktılabiliriz şimdi olduğu gibi :1hug:
kızlar siz facebook tan görüşüyordunuz değil mi? beni de ekleyiversenize,ordan da dedikodu yaparız:))
Size bebeğimizin fotoğrafını gösteriyim mi
hayır canım ondan değil daha sonra anlatırım sana uzunca :))
aşkolsun ya ben ne kadar istiyorum gelmeyi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?