Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya dün smartta yazmış gelmiyor diye gelmediğimden değil daha sonra anlatırım size :dilcikar:
Kocan seni bizden mi kıskanıyor ki yaahuuuu :))))) Ondan mı buluşmamıza gelmeyeceksin :dilcikar:
seninde arkadan dedikodu yapılmıyo heee hemen okudun demiii eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Okur okur!onun da benim gibi arkada gözü var :roflol:

kızlar kocacım iki tane muhabbet kuşu aldı çocuk sever gibi seviyo yaaaaaaaa
kıskanıyorum valla ''aşkımmmmm'' ''canımmmm'' filan diyo kaydirigubbakcemile3

bu konuda kendine güveniyormusun :uhm:

Ben güvenmiyorum kendimeee :icecream:

yahu kampanlenya başlasın da gaza gelenler olur :lepi:
Ammaaannnn!Biz daha korunurken yani çocuk düşünmezken prezervatif yırtılmıştı Zehsel bilir o günleri;o vesileyle tanışmıştık onunla o dönemde.Her neyse konuyu saptırmayayım ;prezervatif yırtık çıkınca regl günüme kadar kabus şeklinde yaşamıştım.'Ya hamileysem ne yaparım ben diye... :1closedeyes: Artık dayanamayıp Kan tahliline bile gitmiştim Amerika'da arayıp hastane bulup...Siz düşününa artık ne kadr strelendiğimi ya hamileysem diye!

Demem o ki!Sanıyorudm ki hemen hamile kalınır sırnaşık şey şimdi hatırlayınca nasıl gülüyorum!:mymeka: yani,benim de bu kampanyanın içinde yer almam zor gibi :dilcikar: Ancak seyirci olarak aktılabiliriz şimdi olduğu gibi :1hug:

Kocan seni bizden mi kıskanıyor ki yaahuuuu :))))) Ondan mı buluşmamıza gelmeyeceksin :dilcikar:

hayır canım ondan değil daha sonra anlatırım sana uzunca :))

Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz naniknanik Kendine bahane de buldu gelmemek için;artık hiç gelmez!:tomato:

aşkolsun ya ben ne kadar istiyorum gelmeyi :gitme:

Kızlar ben geldiiiiiim opuyorumnanaktan

Canım hoşgeldin naniknanik Ya uzun zamandır denk gelemedik ama hep okudum maceralarını;hiç kaçırmadım yaaniiii! buyrunnnnnnnnn

Hele dün çok güldüm;eşin el atmış ya ovulasyon günleri ve hesaplamalara...!!!
sırnaşık şey

banada yanında yer varmı ? ::))))))))

kızlar siz facebook tan görüşüyordunuz değil mi? beni de ekleyiversenize,ordan da dedikodu yaparız:))

facede angell var benim msn de zensel su bide smart ama oda 1 defa ç.dışı yakaladı

özelden msj atarım :sm_cool:

İşte bu da bizim pamuğumuz

Eklentiler

• $SS851961.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $SS851962.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…