Canım hoşgeldin naniknanik Ya uzun zamandır denk gelemedik ama hep okudum maceralarını;hiç kaçırmadım yaaniiii! buyrunnnnnnnnn
Hele dün çok güldüm;eşin el atmış ya ovulasyon günleri ve hesaplamalara...!!!
sırnaşık şey
banada yanında yer varmı ? ::))))))))
facede angell var benim msn de zensel su bide smart ama oda 1 defa ç.dışı yakaladı
özelden msj atarım :sm_cool:
İşte bu da bizim pamuğumuz
ayyyyyy çok tatlıııııııııı :1hug: Allah analı babalı büyütsün...........
ben de bir bebek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
İşte bu da bizim pamuğumuz
İnşallah bizim de olacak bigün :Saruboceq:
Öyle oldu valla bilmiyorumkismile ben saldım artık, kociş ilgileniyo o işlerle kaydirigubbakcemile3
Akşam eşime söledim topikte bir arkadaş var ;eşi artık ona güvenmemeiş kendi başlamış araştırmalara aklıma sen geldin,hani her işime karışırsın ya dedim naniknanik hayret buna burnunu sokmuyorsun deyince;o senin işin ona karışmam ben dedi :roflol:
canımcım zaten KATILABİLİRİZ dedim katılırım demedim ki sırnaşık şey Seni yanıma aldım zaten naniknanik
Msn de hep çevrim dışısın kızım senklava: Dierleriyle denk geliyorum zaman zamna.
ayyyyyy çok tatlıııııııııı :1hug: Allah analı babalı büyütsün...........
ben de bir bebek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
aaaa iftira naniknanik sabah 9 akşam 6 online kaydirigubbakcemile3 gece açmıyom kociş kızıyo
O günleri de göreceğiz.Kampanya belli
3000. sayfaya kadar 20 bebek! :lepi: Hepsi de bizim topikten olacak :lepi: Aramıza yeni katılacakalr da dahil tabi buna olumunekankayizsmile (Yoksa bizden hayatta çıkmaz o kadar :umursamaz: herkes tembelklava:)
Bir Pembe çalışıyor canını dişine takıp bir de KARASU geri kalan hepimiz şaka gibiyiz yaniiii :roflol: Hoşşş,SENAY çalışmıştı bu ay sıkı bir şekilde :bbo:
heeeee nasılda biliyon bizden okadar çıkmayacağını
kız eğer normal günleri çalışma sayıyosanız ben fuuuullllll çalışıyorum mesai bilem yapıyorummm:)))))
O günleri de göreceğiz.Kampanya belli
3000. sayfaya kadar 20 bebek! :lepi: Hepsi de bizim topikten olacak :lepi: Aramıza yeni katılacakalr da dahil tabi buna olumunekankayizsmile (Yoksa bizden hayatta çıkmaz o kadar :umursamaz: herkes tembelklava:)
Bir Pembe çalışıyor canını dişine takıp bir de KARASU geri kalan hepimiz şaka gibiyiz yaniiii :roflol: Hoşşş,SENAY çalışmıştı bu ay sıkı bir şekilde :bbo:
hadi yaaaaa....İsteyerek mi oluyor peki bu çalışamlar???? CADIARZU
Helal olsun valla ne diyeyim :dance:
Evetttt :lepi: ben çok çalışıyorum hehe guclubacismile guclubacismile guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?