• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
haticeeee hamileliklerinden muhtemel ilişkinden sonra akıntıların hep artmış mıydı?Hani hep ondan bahsediyor ya ondan bile hamile kalmadığımızı anlayabilirz sanırım... :)

evet canım hemde nasıl..ama benim özellikle cok gazım oluyor ve karnım cok şişiyor..

canım o bir sene önceydi..şimdi hazirandan bu yana deniyorum olmuyor.ama allahtan umut kesilmez oluca varsa olur ne yapalım..senin dediklerin hep aklımda hiç cıkmıyor.yani bugün morelim süperdii..sağol canımm:1hug:

Zaman zaman hepimiz bunalıma giriyoruz,hepimiz stres yapıyoruz ama bu hiç bir gerçeği değiştirmiyor.O yüzden umutsuluk anında konuşulanları bir kenara atmak lazım;gerçekler hakikaten bizim akşam konuştuğumuz gibi!!!

O yüzden sakın moralini bozma canım;o gün geldiğinde ay boyu br kez bile çalışmış olsan olacak;kiiii sen bunu benden çok daha iyi biliyorsun ilkinde korunurken olmuş.

Olduktan sonra gelişme ve doğma süreci de bunun bir benzeri....Doğru zamanda bebişin saa tutunacak;hayatta her şeye çok gerçekçi yaklaştım hiç tesadüfe ya da rastlantıya bırakmadım hiç bir işimi hep sağlama aldım ama bu çok farklı bişey ;bunu anladım artık.

kızlar benim moral yine bozuk :((( ben bugün yumurtladım ama eşimle ayrıyız. ben yine toplantıdayım ve cumartesi dönecem. yani benden bu ayda ümit yok. halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi yaaaaaa :çok üzgünüm:

kızlar benim moral yine bozuk :((( ben bugün yumurtladım ama eşimle ayrıyız. ben yine toplantıdayım ve cumartesi dönecem. yani benden bu ayda ümit yok. halbuki nasılda hazırlamıştım kendimi yaaaaaa :çok üzgünüm:

e,dün ya da ondan önceki gün pekiiiii???????

Yani akıntı yoksa hamileik de yok diyebiliriz bu durumda bayanssulusmile

canım her insan için farklıdır bu bende oldu diye sendede olucak hali yok.bünyesine göre..ilk hamileliğimde nasıl aş erdiysem 2 v 3 te hiçbirşeyim olmadı..yani akıntı yoksa hamilelik yok diyemeyiz..

offfffffffffff!Çok üzüldüm yaaaaaaa....hakikaten iki aydır aynı terane sendeki de.... :(
Zaten şubat ayı pek bereketli ggeçmeyecek burda öyle örünüyor;mart ayı çiftleşme ayı boşver ;)

canım benim ya kıyamam..işte böyle herşeyi ayarlarsın tamam b ay oluca dersin illaki bir aksilik cıkar..neyse cokta üzme kendini..:1hug:

canım her insan için farklıdır bu bende oldu diye sendede olucak hali yok.bünyesine göre..ilk hamileliğimde nasıl aş erdiysem 2 v 3 te hiçbirşeyim olmadı..yani akıntı yoksa hamilelik yok diyemeyiz..

Tabi canım net bişey çıkaramayız bundan ama yine de ağer rahimde bişeyler deşiyiyorsa bu bir şekilde akıntıyle hissettirir kendini...

offfffffffffff!Çok üzüldüm yaaaaaaa....hakikaten iki aydır aynı terane sendeki de.... :(
Zaten şubat ayı pek bereketli ggeçmeyecek burda öyle örünüyor;mart ayı çiftleşme ayı boşver ;)

kız martta üstünden inmiycem kocişin. onerde ben orada takip edecem valla gerekirse günübirlik gitcem peşinden yada o gelecek başka çaresi yok

Back
X