kızlar hepimizin nutku tutuldu galibaaklinialirimsmile
Naber cicim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepimizin nutku tutuldu galibaaklinialirimsmile
Naber cicim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ii diyelim ii olalım karasucum.senden naber?okulda mısın yine?kimsecikler yok yine.
ben burdayımmmm
He He kaydirigubbakcemile3 burdaymışsın bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
naber kız çalışkan
karasu adımız çıktı haaaa
pembe sen bide ben çok çalışıyomuşuzzzz:))))))
karasu biz seninle hemen hemen aynı dönemde evlenmişiz..bende ağustos 7de evlendim..bebek konusunda umutsuzluğa kapılmak için erken dimi...ay bebek görünce içim gidiyo resmen...:gitme::gitme:
kızlarrr ben geldimm.accayip sıkılıyorum..başlıycam işinie gücüne...şimdi nolurdu kocişimle uzansaydık..karı seyretseydik...mafoldumbenmafoldumben
günaydın kıslarrr ben geldimmmmm
offf anım çokk sıkıın kıslar yaaa eşim çok istiyo bebiş beni el üstünde tutuyo sen hamişsin bu ay diyooo ama ya degilsem zaten belirtim falan da yok((
offf anım çokk sıkıın kıslar yaaa eşim çok istiyo bebiş beni el üstünde tutuyo sen hamişsin bu ay diyooo ama ya degilsem zaten belirtim falan da yok((
gnyadın bende geldım
ayynen bende senin gbiyim..çocukları çok seviyorum zaten..diyodum eşime en fazla 6 ay beklerim diye..bazen ya olmazsa diyorum..o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo..eşim çok anlayışlı ama..olacak bizim çocuğumz bak görürsün..takma sen kafana diyo..ne diyim allah benden önce onun gönlüne göre versin. senağlama bide millet sormaya başladı varmı bebiş diye...çok gıcık bişey...çoookkk sinir bozucuuuu...mafoldumbenmafoldumbenCanım benim erken tabi ama kendimizi de alamıyoruz ama, bazen çok umutlu oluyorum, daha çok erken elbet bigün olucak diyorum, bazen de acaba hiç çocuğumuz olmicakmı bizim diyorum, ruh halim sürekli değişiyo :bbo:
Ama mantıklı düşününce bizim için geç sayılmaz tabi, henüz çok erken, vücudumuz henüz evlilik ve düzenli cinsel hayata alışmaya çalışırken bi de bebek kondurmaya çalışıyoruz deli gibi kaydirigubbakcemile3
Biyandan da şöyle düşünüyorum, eğer bi problem varsa da beklemek mantıksız, bir an önce çaresine bakmak lazım, o yüzden ben ilk çocuk için beklemeyi hiç düşünmedim, çünkü yıllarca istemeyip de sonra yıllarca da olmasını bekleyenleri çok gördüm çevremde, o daha büyük hayal kırıklığı olurdu benim için :1no2: