• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayynen bende senin gbiyim..çocukları çok seviyorum zaten..diyodum eşime en fazla 6 ay beklerim diye..bazen ya olmazsa diyorum..o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo..eşim çok anlayışlı ama..olacak bizim çocuğumz bak görürsün..takma sen kafana diyo..ne diyim allah benden önce onun gönlüne göre versin. senağlama bide millet sormaya başladı varmı bebiş diye...çok gıcık bişey...çoookkk sinir bozucuuuu...mafoldumbenmafoldumben

Canım biz sırf o sorulardan kurtulmak için, en başından beri çocuk hemen düşünmüyoruz, korunuyoruz, hele bi 1 sene geçsin, sonra düşünürüz falan dedik, artık kimse sormuyo, çünkü korunduğumuzu sanıyolar kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugun ?

çalışan arkadaşlarıma da kolay gelsın dıorum zemuszemus

Canım biz sırf o sorulardan kurtulmak için, en başından beri çocuk hemen düşünmüyoruz, korunuyoruz, hele bi 1 sene geçsin, sonra düşünürüz falan dedik, artık kimse sormuyo, çünkü korunduğumuzu sanıyolar kaydirigubbakcemile3

bunu ben de yaptım sempatiksalakcinni bız de şimdı dk başı sormasınlar dıye en başından soledık soranlara 3 yıl falan ıstemıoruz korunuyorz dedık daha erken dedık. 25 yaşındayım olur dedım...dedım dedım dedım.... umarım hayırlı bı şekılde olur bebişlerimiz :Saruboceq:

bunu ben de yaptım sempatiksalakcinni bız de şimdı dk başı sormasınlar dıye en başından soledık soranlara 3 yıl falan ıstemıoruz korunuyorz dedık daha erken dedık. 25 yaşındayım olur dedım...dedım dedım dedım.... umarım hayırlı bı şekılde olur bebişlerimiz :Saruboceq:

İnşallah canımcım, olsun yeterki, kazayla oldu deriz herkese kaydirigubbakcemile3
balon patlak çıktı deriz yalan mı yok delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hoşgeldin cicim :1hug: bitti mi kırmızılar aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

eveeeeeeeeeeeet bıttı hayatım... bugun banyomu yaptım tertemızım.kocacığımda gelıo bugun benı almaya bugunden tezı yok başlıcam çalışmalra allah nasıp ederse tabı. gun mun ayarlamıcam yaaa gunaşırı çalışma gerısı de allahıma kalmışsositososito :Saruboceq:

sen ne yapıosun ?ne alemdesın ?:icecream:

doğru valla..hatta iki sene falan diyim..:asigim:

İnşallah canımcım, olsun yeterki, kazayla oldu deriz herkese kaydirigubbakcemile3
balon patlak çıktı deriz yalan mı yok delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hahahahhaha balon patlak çıktı derız supersın yha sabah sabah guldurdun şekercım laelaelaelaelae süprizzzzz hihoyyyt alkisalkisalkis

ayynen bende senin gbiyim..çocukları çok seviyorum zaten..diyodum eşime en fazla 6 ay beklerim diye..bazen ya olmazsa diyorum..o zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo..eşim çok anlayışlı ama..olacak bizim çocuğumz bak görürsün..takma sen kafana diyo..ne diyim allah benden önce onun gönlüne göre versin. senağlama bide millet sormaya başladı varmı bebiş diye...çok gıcık bişey...çoookkk sinir bozucuuuu...mafoldumbenmafoldumben

Elsoncum çok erken canım acaba sorun var mı diye sorgulamak,tıp dünyası bile 1 yıldan önce sorun var gözüyle bakmıyor.Ama tabii ben de bunu şiddetle savunuyorum ki önceden muayene olup en azından sorun olup olmadığını anlamak.yoksa bir kaç yıl sonra düşünüyosun bebiş o zaman da sorunlar çıkıyo falan filan.Ayrıca insanların da bu kadar erken sorması.O da ayrı bi dert.Hayat bu kadar globalleşmişken insanlar eskisi kadar tek düze yaşamazken neden sorarlar ki bu kadar sık.İnşallah canım Allah gönlüne göre verir de bebişin hemen gelir.:ecrin_bebek:

eveeeeeeeeeeeet bıttı hayatım... bugun banyomu yaptım tertemızım.kocacığımda gelıo bugun benı almaya bugunden tezı yok başlıcam çalışmalra allah nasıp ederse tabı. gun mun ayarlamıcam yaaa gunaşırı çalışma gerısı de allahıma kalmışsositososito :Saruboceq:

sen ne yapıosun ?ne alemdesın ?:icecream:

Biz de 10-12-14-15-16 çalıştık, sonra yorulduk, bıraktık artık, bugün 18. günüm, daha çalışmayız heralde, zaten akıntım da beyaza döndü, yumurtlama bitti yani yerimseniben artık beklicez bakalım, hayırlısı :Saruboceq:

ne güzel kocalarınız yanınızda da çalışma yapabiliyosunz..bu sefer ben düzelsem o yok..offf........
ay deliricem..çoookkk sıkılıyorum yaaa...mafoldumben

offffff bu kadınlrın derdı bıtmıyormuş cıdden anneannem derdı de guler geçerdım haklıymış kadıncağız yhaaa aklinialirimsmile

geçmediki tatlım daha varrr. 8 yada 10 şubat listeye 10 şubat yazdırdım ama 8 de olabilir bence

az kalmış yanii.inşallah bebişin karnındadır bu ay canım ya:Saruboceq:
ya liste çok kalabalık takip edemiyoruz.gelmeyenler silinsin kızlar ya.En azından moral de olur size,daha çabuk yukarı çıkarsınızaklinialirimsmile

Biz de 10-12-14-15-16 çalıştık, sonra yorulduk, bıraktık artık, bugün 18. günüm, daha çalışmayız heralde, zaten akıntım da beyaza döndü, yumurtlama bitti yani yerimseniben artık beklicez bakalım, hayırlısı :Saruboceq:

bende o akıntı hıç çok olmadı hep az oldu. bu ay baya çok olmuştu ama onda da bebiş olmadı hayırlısı. ama bu sefer artık gun mun takıp etmıcem yhaa..gunaşırı dediğim gbı olursa olur olmazsa durmak yok yola devam hahahahahhahaha laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :lepi: yerimseniben kaydirigubbakcemile3

11370576]HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

ne güzel kocalarınız yanınızda da çalışma yapabiliyosunz..bu sefer ben düzelsem o yok..offf........
ay deliricem..çoookkk sıkılıyorum yaaa...mafoldumben

nerde canım kocişin.moralini bozmayım da onsuz nasıl uyuyosun geceleriaklinialirimsmile ay çok mu kötüyüm:kedi:

İnş tatlım hayırlısı ama yoruldum artık sanırım pes etmek istemiyorum hayırlı zamanda gelir inş bebişlerimiz.

Sakın haa, pes etmek yok :oklava: kendimiz için değilse bile kocişlerimiz için sabırlı olucaz, ben kendimi salmaya başladığımı hissettiğim anda hemen kocişimi düşünüyorum, onun baba olmayı ne kadar hakettiğini ve nekadar mükemmel bi baba olacağını hayal ediyorum, dua ederken de hep rabbimden onun gönlüne göre vermesini istiyorum :Saruboceq:

Back
X