• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tatlım erkekler bu konuda fazla sıkmaya gelmiyolar ben bunu anladım, bu aya kadar hep ben zorlardım çalışmaya, gıt gıt gıdatlayarak peşinde gezerdim kaydirigubbakcemile3, istemeye istemeye yapardı çoğu zaman, aslında onların istediği şey, kendi haline bırakılmak, biraz da naz istiyolar, sen naz yapacaksınki onlar isteyecek yerimseniben
Ben bu ay hiç belli etmedim ona bişey, sadece adetimin başında söyledim, bu ay 10. gün başlarız çalışmalara diye, valla 10. günü zor etti adam, ondan sonra da bir akşam olsun rahat bırakmadı beni, ben gün aşırı yapalım diyom, o her gece istiyo, ne banyoyu düşünüyo, ne uykuyu valla, dibimden ayrılmadı :roflol: :roflol: :roflol:

senin kocişi zaten ayrı bi kategoride değerlendirmek lazımkaydirigubbakcemile3

bak şimdi bence harika bir konuya değindin,konuşalım kızlar bu konu hakkında.Neden hep erkekler istiyen taraf oluyor da kadın onun gönlünü yapmaya çalışan taraf oluyor.Hani derler ya erkekte 1 nefis var kadında 9 nefis.Doğurganlık önceden nasıldı maşallah önüne gelen zahmetsizce adam ceketini atsa hamiş kalıyodu şimdi nasıl???Hayat eskiden daha kolaydı,para kazanmak bu kadar zor değildi bizim beklentilerimiz bu kadar çok değildi hayata karşı.Erkekler daha yorgun bizler de öyleyiz.Zaman zaman onların da canı istemeyebilir,her defasında gel yavrum diyemezler bence.bazen eşime diyorum hiç gözüm yemiyo da diyo valla benim de yemiyo.bu çok doğal,çünkü onun çalışma şartlarını biliyorum o da makina değil,tak vites 5 e gitsin o da yorgun olabilir,morali bozuk olabilir,moral olayı zaten direkt biliyosunuz cinsel isteği etkiliyo.haksız mıyım kızlar kocalarınız her zaman her gün istiyolar mı?

Kesinlikle katılıyorum süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

olumunekankayizsmile
Tatlım erkekler bu konuda fazla sıkmaya gelmiyolar ben bunu anladım, bu aya kadar hep ben zorlardım çalışmaya, gıt gıt gıdatlayarak peşinde gezerdim kaydirigubbakcemile3, istemeye istemeye yapardı çoğu zaman, aslında onların istediği şey, kendi haline bırakılmak, biraz da naz istiyolar, sen naz yapacaksınki onlar isteyecek yerimseniben
Ben bu ay hiç belli etmedim ona bişey, sadece adetimin başında söyledim, bu ay 10. gün başlarız çalışmalara diye, valla 10. günü zor etti adam, ondan sonra da bir akşam olsun rahat bırakmadı beni, ben gün aşırı yapalım diyom, o her gece istiyo, ne banyoyu düşünüyo, ne uykuyu valla, dibimden ayrılmadı :roflol: :roflol: :roflol:

olumunekankayizsmile :dance: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: koptum valla benım kocamın aynısı anaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

idil canım benim sanırım biz kendimizi bu çalışma zamanlarında çok sitrese sokuyoruz doğruyu söyle sende çalışma haftası diye istedin yani bazen bendede oluyo ama o akşam eşin yorgun olabilir vs. bunları düşün seni sevmediğini nerden çıkardın aynı şeyi bende yaşadım bi akşam küstüm öle sonraki gün konuşduk eşimle ve ben ne kadar yanlış düşündüğümü farkettim bence senin eşinde senii çok ama çookk seviyo tatlım

bilmiyorum kızlar hep o ister ben reddederdim, şimdi ben istedim o reddetti beni ağır geldi herhalde....
cngemn doğru aslında istemiyordum sadece çalışma haftası diye kendimi şartlandırdım. her gün olacak diye... :1no2:

senin kocişi zaten ayrı bi kategoride değerlendirmek lazımkaydirigubbakcemile3

Maşallah de kız boshayallersmile valla şaka biyana benim kocişin de çekilmez olduğu zamanlar olmuyo değil, bu aynedense melek gibi oldu, o da bi bebek aşkına geldi sanırım ama her zaman böyle değildir, benim de kocişi kovalayıp eli boş döndüğüm zamanlar çok oldu yani, biz de çok küstük birbirimize bu konuda yerimseniben

bilmiyorum kızlar hep o ister ben reddederdim, şimdi ben istedim o reddetti beni ağır geldi herhalde....
cngemn doğru aslında istemiyordum sadece çalışma haftası diye kendimi şartlandırdım. her gün olacak diye... :1no2:

bak tatlım asıl sorun bu bizim isteyi onların da redetmesi sen demişsin biz ne kadar çok reddediyoruz o zmanalarda biz eşimizi sevmiyormuyuz??? bak tatlım bu akşam sizin evde patlama olacak bizde öle olmuşdu da:utangac::utangac:

ipek canım sen demişdinya ilk belirti gögüs uclarında falan nasıl oluyo yani gögüs uçlarında büyüme falan mı oluyo???

Maşallah de kız boshayallersmile valla şaka biyana benim kocişin de çekilmez olduğu zamanlar olmuyo değil, bu aynedense melek gibi oldu, o da bi bebek aşkına geldi sanırım ama her zaman böyle değildir, benim de kocişi kovalayıp eli boş döndüğüm zamanlar çok oldu yani, biz de çok küstük birbirimize bu konuda yerimseniben

öncelikle maşallah efem:nazar:
aslında kadınlar da istiyor ama erkekler mimlenmiş bu da işimize geliyor.o yüzden biz biraz daha alıngan oluyoruz sanırım bu konuda çünkü hep erkek ister mantığı var yaaa.ben kocamın bakışından anlarım alamayağım round u oynamamaklinialirimsmile

ipek canım sen demişdinya ilk belirti gögüs uclarında falan nasıl oluyo yani gögüs uçlarında büyüme falan mı oluyo???

göğüs ucu füze gibi oluyo yani sert ve belirgin.dokununca acıyor bu acıma tüm hamilelik süresince devam ediyor.Hatta eşim de göğüs uçların sert ne kadar isteklisin diyodu:kedi: aslında olay farklıymış ben de bilmiyordum.döllenmeden sonra ilk belirtilerden biriymiş göğüs uçları sızlaması.ama kişiden kişiye değişebilir tabii

göğüs ucu füze gibi oluyo yani sert ve belirgin.dokununca acıyor bu acıma tüm hamilelik süresince devam ediyor.Hatta eşim de göğüs uçların sert ne kadar isteklisin diyodu:kedi: aslında olay farklıymış ben de bilmiyordum.döllenmeden sonra ilk belirtilerden biriymiş göğüs uçları sızlaması.ama kişiden kişiye değişebilir tabii

sagol canım cevabın içinn inş bizde yaşarız bu güzel anıları

kuaföre ıdıcem az sonra kızlar saçlarımı boyatmıştım çıkolata kahvesıne fon falan çektırcem bıraz bakıma gırıcem kocacığım gelmeden aklinialirimsmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz...........................29 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan......................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................3 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26--

Back
X