evet ben de öyle diyorum günde yüzlerce şey görüyo kaydirigubbakcemile3 adama normal geliyordur artık....
:1no2: o nazlanıyor ilk önce ''daha erken değil mi'' filan dedi...sonra o esnada ''gönülsüz bilmem neyden sakat çocuk doğar'' ben de kızdım tabii....istemedi....ben de döndüm kıçımı sabaha kadar düşündüm....sonra bana sarılmak istedi filan ama çok kızmıştım....çalışma haftasında bu yapılır mı???? :1no2:
Ya bir de güya teselli edicek ya beni ''bugünün yarını da var'' diyor yani bugün çalışamadık yarın çalışırız demek istiyor beyfendi..........mafoldumben
Tatlım erkekler bu konuda fazla sıkmaya gelmiyolar ben bunu anladım, bu aya kadar hep ben zorlardım çalışmaya, gıt gıt gıdatlayarak peşinde gezerdim kaydirigubbakcemile3, istemeye istemeye yapardı çoğu zaman, aslında onların istediği şey, kendi haline bırakılmak, biraz da naz istiyolar, sen naz yapacaksınki onlar isteyecek yerimseniben
Ben bu ay hiç belli etmedim ona bişey, sadece adetimin başında söyledim, bu ay 10. gün başlarız çalışmalara diye, valla 10. günü zor etti adam, ondan sonra da bir akşam olsun rahat bırakmadı beni, ben gün aşırı yapalım diyom, o her gece istiyo, ne banyoyu düşünüyo, ne uykuyu valla, dibimden ayrılmadı :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlar
ben bu ay ilk denememi yapıyordum bebek için
ama yapamadım
sekse düşkün olan eşim gitti
yeride uykum var
bugün işte çok yoruldum
yarın yapsak olmazmı diyen koca geldi
yumurtlama gününde sadece 1 kez ilişkiye girebildik
bu konuyu açan arkadaşa tşk ederim valla
sizce neden böyle oluyo
benim çok zoruma gitti
1,5 yıllık evliyiz bebek dedi durdu ama icraata gelince tık yok kocişte CADIARZU