slmmmm ben geldimmm:) bakıyorumda iyi kaynatmışsınız...maceralarınıza da gül gül öldüm hee kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm
hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmmm ben geldimmm:) bakıyorumda iyi kaynatmışsınız...maceralarınıza da gül gül öldüm hee kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmm
Hoşgeldin canımcım :1hug:
gerçektenmi bende çok yiyorum yemek ama her zaman çok yerim :roflol::roflol: şimdi ben pisikolojik olarak daha çok yermişim hamileyim diyeee
hoşbulduk tatlım yine şekerliğin üstünde bugünnnn
Sen de benim gibi psikolojik hamişlerdensin heeee :roflol: :roflol: :roflol:
Hoşgeldin nanem şekerim olumunekankayizsmile
:roflol::roflol: öle olduk valla hamile kıyafetlerine bile bakıyorum çok tatlılar yaaa
ben iyiyim valla ne olsun aklım kocişimde biraz rahatsız bugün grip oldu
yanına yaklaştırmıyo beni valla
hoşgeldiniz nasılsınız bakalım
gerçektenmi bende çok yiyorum yemek ama her zaman çok yerim :roflol::roflol: şimdi ben pisikolojik olarak daha çok yermişim hamileyim diyeee
ayşeee çok sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşşşş
bizde kocacımla dışarı çıktığımızda hamile kıyafetleri satılan mağazaları ona ezberletiyorum ii bak diyorum lazım olunca aramıyalım
doğum yapınca bbana alacaklarına kadar söylüyom dersine ii çalış diyomm
hoş beni hep şaşırtır o her zaman aslında hakkını da yemiyim
ama burdaki şu çiçek sepeti gibi olan şekerlemelerden istedim şimdiden çiçek alma boşuna diyeeeee
Ay ben de gribim yaa, salya sümük gidiyom valla bilmiyorumkismile hep çalışmaktan oldu :çok üzgünüm: değse bari :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
hoşbuldummmm
hayırdır yolculuk görünmüş sanaaaa
ben iyiyim valla ne olsun aklım kocişimde biraz rahatsız bugün grip oldu
yanına yaklaştırmıyo beni valla
Ay ben de gribim yaa, salya sümük gidiyom valla bilmiyorumkismile hep çalışmaktan oldu :çok üzgünüm: değse bari :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
güzelmiş işte evliliğin güzel yanı,sipariş üstüne hediyeni aldırıyosun.çekinme yok bişey yokzemuszemus
EVET CANIM..HAFTA SONU HSRET BİTİYOOOOOOOOORRR....:lepi:
canım bende normalde çok iştahlıyımdır hatta ben 1 yaşıma geldiğimde yürüyememişim
annem korkmuş doktora götürmüş doktor demiş derdin ne kadın niye yedirdin bu çocugu bu kadar
diye kızmış annemde ama acıkıyo yediriyorum demiş neyse o zaman perhiz vermiş
bana dr zayıflayınca yürümeye başlamışım kaydirigubbakcemile3 hala da çok iştahlıymdr
ve yemek yemeyi de yapmayı da çok severim ama hamişkenki açlık farklı oluyo
he bide yazmayı unutmuşum sabah bulantıları az az da olsa başlıyo ben ordan anlıyorum
ama ilk başlarda bulantı gün boyu devam etmiyo sadece sabah yeni kalktıgında oluyo
insandan insana değişiyo tabii bi de çok sıcak oluyosun bunalıyosun sıcaktan hava
çok soğuk olsa bile işte ben böyle belirtiler gördüydüm :)
hoşgeldin senaycım sağolasın sizede nasib olur inşallah sağlıkla
hoşgeldin şeker nane olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım düzelir inş kıss senin zaten çalışmaların birmiş olması gerekmiyo mu 10 şubatı bekliyodun sanırım sende benim gibi eee belirti varmıı ???