• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipek aplacım işte benim tarifim burda

Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Kuşüzümlü Truff

ben kalan kek paralarını vetya dilimlerini hemen buzluğa kaldırırm

truff yaparım veya kuplara koyp üzerine de tiramisu nun kremasından yaparım kuplarda tiramisu yaparım

her işe yarar yani :) tabii truff yaparken bisküvide kullanılabilir ben tarifimde kremam ldugu için çikolatamı

krema kaynama noktasına gelince onun içinde erittim ama sen eğer ki böyle bişey yapacaksan

çikolatayı benmari usulu eritip içine sıcak süt ekleyip iyice karıştırırsan (bisküvileri biraz yumuşatsın diye)

da güzel olur....son günlerde benim canım ta havuçlu toplardan istiyo blogada ne zamandır bişey

eklemedim yapıp yazmak lazım artıkın :)

ayşem sen bana kabaca bisküvili olanı versene.ya da ben anlatayım doğru yanlış de eksik varsa.Ben kakaolu bisküvi tercih ediyorum renk bakımından sorun yaşamıyım diye.Onları blendırdan geçirdim.Çay bardağının altında azıcık yağ kokuyorum sıvı yağ.Hamur haline getirebilecek kadar şekerli süt,hamur kıvamına gelınce top yap batır ne varsa hindistan cevizi vs.doğru mu eksik mi??CADIARZU

offf kısss canım nasıl çekdi yaaa ikisini de çok severim valla ohh eşin yaradıı ya bende evde olsam şimdi de eşime yemekler hazırlasam keşkemmm

Canımcım benim de genelde pek vaktim olmuyo kocişe öyle ayrıntılı yemekler, sarmalar falan yapmaya, okuldan 5 te çıkıyoruz biz malum, 1 saatin içinde ne yapabilirsem onunla idare ediyoruz hafta içleri, o da genelde basit bi çorbayla sade bi sebze yemeği, belki yanına makarna-pilav oluyo bilmiyorumkismile ama haftasonları ve böyle erken çıkabildiğim günlerde sarmalar tatlılar, börekler havada uçuşuyo valla, bi de biz ikimiz de midemize çok düşkünüz, sürekli yiyoruz maşallahımız var yani cokacimcoook
Vaktim olsa kocişime yemek yapmaya da bayılıyorum hani :kedi: :kedi: :kedi:

bayan karasu cnm bişey sorucam. benim progestan değeri 9,08 çıktı. düşükmü. doktorum 10 normal dedi. progestan hapı verdi.birde progestan değeri düşük olması gebeliğe engelmi. cevaplarsan sevinirim cnm

Canım progesteronun normal değeri 5-15 arası , yani seninki gayet normal, benimki de iki aydır 9 küsürlerde çıkıyo, doktorum çok iyi, yumurtlaman çok güzel diyo, bence seninki de iyi yerimseniben

ayşeeee bayıldım bu yemeklere kız hangi ara yapıyon sen bunları bende yeni taifleri denerim bazen kafamdan eklemelerde yaparım ama kolaylara kaçıyorum hep ya yetiştiremiyorum akşamları bi saat içinde olmuyo anca sebze pilav felan yani karasunun dediği gibi

Canımcım benim de genelde pek vaktim olmuyo kocişe öyle ayrıntılı yemekler, sarmalar falan yapmaya, okuldan 5 te çıkıyoruz biz malum, 1 saatin içinde ne yapabilirsem onunla idare ediyoruz hafta içleri, o da genelde basit bi çorbayla sade bi sebze yemeği, belki yanına makarna-pilav oluyo bilmiyorumkismile ama haftasonları ve böyle erken çıkabildiğim günlerde sarmalar tatlılar, börekler havada uçuşuyo valla, bi de biz ikimiz de midemize çok düşkünüz, sürekli yiyoruz maşallahımız var yani cokacimcoook

ben bunların hiç birini yapamıyorum kocişime.garibimin de hiç sesi çıkmıyooomafoldumben:sinifsinif:

karasuuuu...albümleri gezerken gördüm seni..hoş bi gelin olmuşsun canım..allah mesut etsin diyim önce..acayip güler yüzlüsün..kuaförde gülücükler dağıtıyosun..beni görmeliydiniz kuaförde..astım suratımı..saçlarım o kadar çirkin olduki..ki bu en önem verdiğim konuydu..bişeye çok titizlenmiyceksin işte...mafoldumbenmafoldumben
gerçi allah bahtımızı güzel yapsın ama işte insanın içinde ukte kalıyor..şimdi nerde gelin görsem direk saçına bakıyorum..zemuszemus

Teşekkür ederim canımcım :kedi: , ben en mutlu günümü hiçbişeyin mahfetmesine izin vermedim canım, çünkü biliyosun sen de, o gün takılıp kendimizi üzdüğümüze değmiyo hiçbişey, kocişin için sen her halinle güzelsin zaten, saçının ne önemi var ki yerimseniben o seni çuval da giysen beğenecek,
Zaten o günde herşeyin senin istediğin gibi gelişmesi mümkün değil, zaten bizaman sonra tamamen kopuyosun olaydan, ben düğünüme kimler geldi, kimler gelmedi, salona nasıl girdim, ne yaptım, kimlerle konuştum hiç hatırlamıyom valla, halbuki neler hayal ediyodum öncesinde boshayallersmile şimdi bakıyoruz arada bir düğün videomuza da aaa ben öyle bişey mi yapmıştım diyorum :roflol: :roflol: :roflol:

off bende çok sevyorum ama ben 6 çıkıyorum işden ancak 7 evdeyiim o saatden sonra zaten bende acıkıyorum en kolay ne olursa sadece pzar evdeyim ondada yemek mi yapıcan evmi toplican misafirmi alıcan yada gidicnnn ölee karışık bir hayat ama çok şükür ediyorum o kadar çok işsiz varkiii

kızlar ben bu topiği çok sevdim ya. çok samiöiyet var

Oooooooo biz aştık artık şekerim, birbirimize anlatmadığımız şey kalmadı, bi yatak sırlarımız kaldıydı, o da kalmadı bir haftadır :kedi: :kedi: :kedi:
Zaten sürekli hamile miyiz diye düşünüp, belirti saymakla geçmiyo zaman, arada bir kafa dağıtmak iyi geliyo yerimseniben

off bende çok sevyorum ama ben 6 çıkıyorum işden ancak 7 evdeyiim o saatden sonra zaten bende acıkıyorum en kolay ne olursa sadece pzar evdeyim ondada yemek mi yapıcan evmi toplican misafirmi alıcan yada gidicnnn ölee karışık bir hayat ama çok şükür ediyorum o kadar çok işsiz varkiii

çok haklısın 8-6 biz de çalışıyoruz.doğru çok işsiz var.ama değiyor mu hayatımızı 1 ev 1 arabaya endekslemek kabaca,edindiğimiz diğer küçük gayrimenkuller kaideyi bozmuyor.Düşünsene 20 li yaşlarda çalışmaya başlıyoruz 60 lı yaşlara kadar.yasal olarak 15 gün izin var.gerisi aynı tempo.keşke sosyal devlet anlayışı olsaydı.guclubacismile

Haklısın canımcım, tüm yorgunluğuna ve telaşına rağmen şükretmek lazım yerimseniben
Bizdeki deliliğe bak ki bu koşturmacanın içine bi de bebek istiyoz, kudurduk mu ne yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Haklısın canımcım, tüm yorgunluğuna ve telaşına rağmen şükretmek lazım yerimseniben
Bizdeki deliliğe bak ki bu koşturmacanın içine bi de bebek istiyoz, kudurduk mu ne yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok gereksiz bu lakırt ama söylemek istedim,bebiş istediğini biliyorum zaten ama;o bebiş annesine minik minik tekmeler atmaya başlayınca dünyalar senin oluyo.ayrıca o minik şeyin aşık olduğun adamın parçası olduğunu bilmen çok başka doyumsuz bişey.inşallah en kısa zamanda yaşarsın da daha bi duygusallaştığını görürsün.

Kızlar ben çıkıyorum, kociş gelmek üzere, sofrayı hazırliyim gelmeden yerimseniben kendinize iyi bakın, yarın görüşmek üzere, kocaman öpüldünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok gereksiz bu lakırt ama söylemek istedim,bebiş istediğini biliyorum zaten ama;o bebiş annesine minik minik tekmeler atmaya başlayınca dünyalar senin oluyo.ayrıca o minik şeyin aşık olduğun adamın parçası olduğunu bilmen çok başka doyumsuz bişey.inşallah en kısa zamanda yaşarsın da daha bi duygusallaştığını görürsün.

ayyyyyyyyy istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorum senağlama

çok haklısın 8-6 biz de çalışıyoruz.doğru çok işsiz var.ama değiyor mu hayatımızı 1 ev 1 arabaya endekslemek kabaca,edindiğimiz diğer küçük gayrimenkuller kaideyi bozmuyor.Düşünsene 20 li yaşlarda çalışmaya başlıyoruz 60 lı yaşlara kadar.yasal olarak 15 gün izin var.gerisi aynı tempo.keşke sosyal devlet anlayışı olsaydı.guclubacismile

Evet dünya hayatına o kadar kapdırıyoruz ki kendimizi küçük değerleri unutuyoruz. ama bu ara borşlarımız var bitirirde bebeişimizde olursa zaten böle yorucu bi işde çalışmak istemiyorum daha iyi şartlarda bi iş olursa çalışırım ama bu türlü çalışmak istemiyorum ve inş çalışmak zorunda kalmam şimdi tek maaşla ev geçindirmek çokk zorrr Rabbim yardımcımız olsun

ayyy inş yaaa ben bunları çoookkk istiyorum inş RABBİMMM

Teşekkür ederim canımcım :kedi: , ben en mutlu günümü hiçbişeyin mahfetmesine izin vermedim canım, çünkü biliyosun sen de, o gün takılıp kendimizi üzdüğümüze değmiyo hiçbişey, kocişin için sen her halinle güzelsin zaten, saçının ne önemi var ki yerimseniben o seni çuval da giysen beğenecek,
Zaten o günde herşeyin senin istediğin gibi gelişmesi mümkün değil, zaten bizaman sonra tamamen kopuyosun olaydan, ben düğünüme kimler geldi, kimler gelmedi, salona nasıl girdim, ne yaptım, kimlerle konuştum hiç hatırlamıyom valla, halbuki neler hayal ediyodum öncesinde boshayallersmile şimdi bakıyoruz arada bir düğün videomuza da aaa ben öyle bişey mi yapmıştım diyorum :roflol: :roflol: :roflol:

ya kötü başladı ama çok eğlendik..insan hatırlamıyo zaten..haklısın canım..

Back
X