ayşem sen bana kabaca bisküvili olanı versene.ya da ben anlatayım doğru yanlış de eksik varsa.Ben kakaolu bisküvi tercih ediyorum renk bakımından sorun yaşamıyım diye.Onları blendırdan geçirdim.Çay bardağının altında azıcık yağ kokuyorum sıvı yağ.Hamur haline getirebilecek kadar şekerli süt,hamur kıvamına gelınce top yap batır ne varsa hindistan cevizi vs.doğru mu eksik mi??CADIARZU
Bence sıvı yağ ekleme ya kremayı kaynama noktasına getir içine çikolataları at erit
(bak bu püfnoktadır heee krema kaynamayacak tam kaynayacakken altını söndürüp çikolataları atacan )
Yada çikolataları benmari usulu erit içine yavaş yavaş karıştırarak ısıtılmış süt ekle daha
lezzetli olur ..Evet kakaolu bisküvi olsun bide bana sorarsan un gibi yapma arada az
kalsın böyle ağza gelsin varsa evde içine kuru kaysı kuru üzüm ceviz neym kat güzel oluyo kuruyemiş katcaksan küçük küçük kes suda beklet yuvarlak yaparken aradan dökülmesinler kakaoya bulıycaksan kakao ile pudra şekerini karıştır kakao tek başına acı olur afiyet olsun :) eksik yazdıgım bişey varsa söyleyin he ihracatımız var çeki haızlrıyoz dedim bari kaybetmeden acele ipeke cevap vereyim diğerlerine döneyim dedim