Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy Allahım kız öldürdün yine gülmekten.ben de ctsinden beri bayramlaşmıyorum.bu cumartesi yine bayram:icecream:

ayy çok hoşş bayramlaşma heee:roflol::roflol: valla bizde bayramlaşmıyoruz vumartesinden beri ama sanırım bu akşam bayramlaşaşırız artık durmaz eşimmm

ayy Allahım kız öldürdün yine gülmekten.ben de ctsinden beri bayramlaşmıyorum.bu cumartesi yine bayram:icecream:

kaydirigubbakcemile3 He he he kaydirigubbakcemile3 biz de delimiyiz neyiz bilmiyorumkismile, kocişle bize her gün bayram :kedi: dün akşam eve gelir gelmez yapıştı gene, 1 gün ara verdi ya dayanamadı tabi, ben aşkım çok fena grip oldum deyince, hadi yaaa diyo, ben de ne hayaller kurmuştum yolda diyo kaydirigubbakcemile3
Hayalleri suya düştü tabi yerimseniben çok istiyodu ama kıyamadı bana boshayallersmile

ay bende nezle gibiyim..nedemk kız bu burun akıntısı belirti olabilir falan..eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimci sen karasuuuu...klava:
hoş eşim yok yanımda ama..giderken bayramlaşmıştık .ay ne bilim..:kedi:
bu arada sormuşmuydum bilmiyorum..bu prolaktin düşünce adet olunması gerekmiyomu..ilaca başlayalı 2 hafta oldu karasu..hala tık yok...:uhm:

ayy çok hoşş bayramlaşma heee:roflol::roflol: valla bizde bayramlaşmıyoruz vumartesinden beri ama sanırım bu akşam bayramlaşaşırız artık durmaz eşimmm

kış girdiğinden beri ctsilerine kaldı.yani soğuk havada banyodan sonra hasta olmaktan korkuyorum ben.onlara göre bişey yok tabii bi damla saçları var.bi de bizim bebiş hasta olur diye benden kaparsa diye ctsine kalıyoruz.:kedi:

sen kocişi ii besliyosun ondan galiba kız bu ateşi.

Canım ilacın içinde zaten 2 tane oluyo, Pazartesi Perşembe yarımşar alıyosun iki haftada bitiyo, bugün son yarımını alman lazım eğer iki hafta olduysa, beklenmeyen adet günün nezamandı senin :uhm:

burun akıntısı konusunda şaka yapmıştı diye anladım ben ama:uhm:

:roflol::roflol:
anlasanahihoyyyt

aşna fişna diyonuz anlıyorum sositososito sositososito sositososito

Tabi sen iki aydır kocişle bayramlaşamadığın için unutmuşsundur şekerim :roflol: :roflol: :roflol:

doğru söze ne denir vereliniortak doktor belki artık serbest der diye bekledim ama
çok dikkat etceksin olmaz dedi hevesim kaldı kursağımda :)

ee anla artık ayşecimmmmm Şeniz :kedi:

anladım canım :hulya: böyle tartışmalardan sonra daha bi ateşli olur anladın sen onu sositososito

o zaman bu akşamı iple çekiyodur eşin:kedi:

o zaman bu akşamı iple çekiyodur eşin:kedi:

Ay evet bugece kaçış yok, malum yarın cuma, geceden duşunu alıp yatmak ister mutlaka, e hazır duş da alacakken .... :kedi: :kedi: :kedi:
Bizde Perşembe akşamları hiç şaşmaz boshayallersmile

ya canlar bişey sorcam eşi gögsün büyümüş dediğinden beri elim kaldı gögsümde büyümüşmü diye delimiyim sapıkmıyım neyim:)))) bazen mesela bakıyorum böle kahve olan kısmı varya orası böle genişliyo büyüyo resmen bazen de küçük anlamadım yaa gözlerimdemi bi sorun varrr

İnşallah öyledir canımcım yaa :Saruboceq: ama sen yine de kendini çok dinleme bence, kendini çok kaptırıp sonra hayal kırıklığına uğrarsan biz de çok üzülürüz biliyosun :teselli:
Ben şimdi grip mrip diyorum ama o işin şakası tabi, bu ay kesinlikle kendimi dinlememeye karar verdim, olursa sürpriz olsun inşallah sana da yerimseniben

ben geldimmmm kızlarrr bakıyorumda yine aşnalı fişneli konuşmalar havada uçuşuyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…