Sen iki aydır kocişle bayramlaşamadığın için unutmuşsundur şekerim :roflol: :roflol: :roflol:
ayy Allahım kız öldürdün yine gülmekten.ben de ctsinden beri bayramlaşmıyorum.bu cumartesi yine bayram:icecream:
ayy Allahım kız öldürdün yine gülmekten.ben de ctsinden beri bayramlaşmıyorum.bu cumartesi yine bayram:icecream:
ayy çok hoşş bayramlaşma heee:roflol::roflol: valla bizde bayramlaşmıyoruz vumartesinden beri ama sanırım bu akşam bayramlaşaşırız artık durmaz eşimmm
kaydirigubbakcemile3 He he he kaydirigubbakcemile3 biz de delimiyiz neyiz bilmiyorumkismile, kocişle bize her gün bayram :kedi: dün akşam eve gelir gelmez yapıştı gene, 1 gün ara verdi ya dayanamadı tabi, ben aşkım çok fena grip oldum deyince, hadi yaaa diyo, ben de ne hayaller kurmuştum yolda diyo kaydirigubbakcemile3
Hayalleri suya düştü tabi yerimseniben çok istiyodu ama kıyamadı bana boshayallersmile
ay bende nezle gibiyim..nedemk kız bu burun akıntısı belirti olabilir falan..eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimci sen karasuuuu...klava:
hoş eşim yok yanımda ama..giderken bayramlaşmıştık .ay ne bilim..:kedi:
bu arada sormuşmuydum bilmiyorum..bu prolaktin düşünce adet olunması gerekmiyomu..ilaca başlayalı 2 hafta oldu karasu..hala tık yok...:uhm:
ay bende nezle gibiyim..nedemk kız bu burun akıntısı belirti olabilir falan..eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktun şimci sen karasuuuu...klava:
hoş eşim yok yanımda ama..giderken bayramlaşmıştık .ay ne bilim..:kedi:
bu arada sormuşmuydum bilmiyorum..bu prolaktin düşünce adet olunması gerekmiyomu..ilaca başlayalı 2 hafta oldu karasu..hala tık yok...:uhm:
:roflol::roflol:
anlasanahihoyyyt
Tabi sen iki aydır kocişle bayramlaşamadığın için unutmuşsundur şekerim :roflol: :roflol: :roflol:
ee anla artık ayşecimmmmm Şeniz :kedi:
kaydirigubbakcemile3 He he he kaydirigubbakcemile3 biz de delimiyiz neyiz bilmiyorumkismile, kocişle bize her gün bayram :kedi: dün akşam eve gelir gelmez yapıştı gene, 1 gün ara verdi ya dayanamadı tabi, ben aşkım çok fena grip oldum deyince, hadi yaaa diyo, ben de ne hayaller kurmuştum yolda diyo kaydirigubbakcemile3
Hayalleri suya düştü tabi yerimseniben çok istiyodu ama kıyamadı bana boshayallersmile
burun akıntısı konusunda şaka yapmıştı diye anladım ben ama:uhm:
o zaman bu akşamı iple çekiyodur eşin:kedi:
sen kocişi ii besliyosun ondan galiba kız bu ateşi.
ya canlar bişey sorcam eşi gögsün büyümüş dediğinden beri elim kaldı gögsümde büyümüşmü diye delimiyim sapıkmıyım neyim:)))) bazen mesela bakıyorum böle kahve olan kısmı varya orası böle genişliyo büyüyo resmen bazen de küçük anlamadım yaa gözlerimdemi bi sorun varrr
günaydınnnnnnnn
günaydın cicim opuyorumnanaktan nasılsın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?