Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydınnn sultanlar....

günaydıııınn :)

maşallah sübhanalallah :) azcıkda dinleniyodur annesi yorulmuştur :)

zaten büyümek gibi çok önemli ve yorucu bi işi var onun şu anda :)

ay inşallah ya inşallah :) bencede çok şanslıyız ağrı sancı evt onları da biz çekiyoruz ama

hepsi güzel :)

ben anlamadım ki şimdi bilmiyorumkismile neyin ters yönü hareket edion

ya dün gece benim aşırı midem bulanıyordu ve agrıyordu bizim konu oradan açıldı

hehheh :) ya şimdi smart hep sağlıklı beslenmekten bahsediyo

bende burda yok pasta yok börekten bahsediyorum ondan dedim sanki kızın dediğinin

tersini düşünüyomuşum gibi şaapilmasın demek istedim yiiivruum yaaa :)

geçmiş olsun bu arada hala bulanıyosa nane limon iç geçirir hemen :)

öyle ama ben de fatoş gibi pişmiş ot dışında taze tüketemiyorum.Tatlılara gelince vazgeçmek mümkün değil,kilo milo düşünemiyo insan o zaman.

ben yiyorum öyle orta şekerli ne az ne çok eksik olmaz pek :)

ama annemle babam çok yerler mesela bizim köyde yemek yapcaksın dimi

dışarı çık hele de ilkbaharsa mevsim bir sürü yemeklik ot bulursun kendiliğinden

yetişir yeşilli morlu çiçekleri olur ımmm bi ot var adı çok hoşuma gidiyo

cücük pancarı a.s

evet canım kız.darısı başına inşallah en kısa zamanda bahar gelmeden göbişine düşer.

allah razı olsun canımmmbenim...:1hug: ya bilmiyorum içimde kuvvetli bi ümit var..ümitsizliğimi bastırıyo..olacak senin çocuğun diyo..ne bilim..rabbimden umut kesilmez..hazinesi çok..bizede versin inş...:gitme:

Arkadaşlar merhaba , ben aranıza yeni katıldım ve size bir sorum olacaktı, benim beklenmeyen adetime 2 hafta var ve dünden beri fena halde gribim bilmiyorumkismile, vajinal akıntım var ama burun akıntım daha çok bilmiyorumkismile
Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi, lütfen bi cevap verin bana :kedi: :kedi: :kedi:

ayyy inanmıyorum yaaa 7 aylıkmı olur bebiş yerim ben onu yaaa isim füşündün mü pek tatlım

inşallah Allah sana da yaşatsın canım.burdaki bütün kızlar artık bebişlerimiz için mama tarifi veriyor oluruz bu konular yerine:Saruboceq:
isim işi çok zormuş ya tahminimden daha zormuş.Ben güneş düşüyorum.tam karar veremedik doğuma kadar yolu var diye ama ismiyle çağırmak istiyoruz artık.

allah razı olsun canımmmbenim...:1hug: ya bilmiyorum içimde kuvvetli bi ümit var..ümitsizliğimi bastırıyo..olacak senin çocuğun diyo..ne bilim..rabbimden umut kesilmez..hazinesi çok..bizede versin inş...:gitme:

kesinlikle öyle canım.sadece yazılı zamanı bekliyo meleğin

hoşgeldin kız ben de nerde kaldı diyoduma.s.

olabilir canım..olabilir...:roflol:

Son düzenleme:

ayy ne güzel olur valla :Saruboceq: güneş çok hoşmuş yaaa hayırlı bi evlat olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…