• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım ilacın içinde zaten 2 tane oluyo, Pazartesi Perşembe yarımşar alıyosun iki haftada bitiyo, bugün son yarımını alman lazım eğer iki hafta olduysa, beklenmeyen adet günün nezamandı senin :uhm:

ayy müdür bey lafa tuttu..anılardan..tecrübelerdennn...:bbo:
annelikten..inş bigün sende anne olacaksın falan...sanki damarıma basıyolar...mafoldumben
karasucum hayatım benim dostinex 8'lik.haftada iki tane alıyorum.1 ayda bitecek...beklenmeyen adet tarihim 17 ocaktı..geçeli çoooookkk oldu..zaten evlendim evleneli düzenim altüst oldu...hatta düzen falan kalmadı...hafta içi başka bi dr.a gidip değerlerime baktırcam..bide tiroide falan baktırcam..o da bu hormonu etkiliyomuş..hey Allahım yaaa...ne zor bu anne olmak.............kötükedihüso

ben her ay gelirim samsuna opuyorumnanaktan eger bu hafta sonu güzel olursa hava samsuna gitmeyi düşünüyoruz...
ewet suan samsun daha bi güzel harikalar diyarı diyorum ben oraya zemuszemus
buluşalım valla ne süper olur ama dimii... :lepi:

Süper olur valla olumunekankayizsmile

ya görümcem bana yardım etmek için geldi işten gelince çok bitkin yorgun oluyorum

diye :) bi engeli yok bize hatta çok şeker kız var ya görsen 19 yaşında

eşime diyorum dikkat et gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimini etkilemeyelim

rtük kapatır heee diyorum sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 benim bekarken küçüktü uff ya niye küçük fln diyodum

evlendim 1-2 ay sonra kzıkardeşim diyoki göğüslerde büyümüş he ellendikçe büyyo ya

diyo gülüyo zilli bana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ellendikçe büyümeden ziyade sarkar diye biliyorum amaCADIARZU

Amin canımcım :Saruboceq:
Benim annemle babam 29 yıllık evli ve hala çok aşıklar birbirlerine, çocuklarının yanında bunu göstermekten de hiç utanmazlar, biz de öyle aşk dolu bi ortamda büyüdüğümüz için ben de kocişle aynıyım şimdi, inş. uzun yıllar sonra çoluk çocuğa karışınca da aynı kalırız kızlar :lepi:

maşallah maşllah...allah bozmasın muhabbetlerini...bizde böle olucaz eminim ben opuyorumnanaktan

Aminnn inş yaa evdeki hzuur gibisi yok valla Allah bozmasın inş... cümlemizinkiniii

kesinlikle çok haklısın canım...evdeki huzur gidince insanın ne tadı kalır ne tuzu..böyle güzel anlaşabilmek ne güzel bi duygu...

Süper olur valla olumunekankayizsmile

bencede yerimseniben :dance:

annelikten..inş bigün sende anne olacaksın falan...sanki damarıma basıyolar...mafoldumben
karasucum hayatım benim dostinex 8'lik.haftada iki tane alıyorum.1 ayda bitecek...beklenmeyen adet tarihim 17 ocaktı..geçeli çoooookkk oldu..zaten evlendim evleneli düzenim altüst oldu...hatta düzen falan kalmadı...hafta içi başka bi dr.a gidip değerlerime baktırcam..bide tiroide falan baktırcam..o da bu hormonu etkiliyomuş..hey Allahım yaaa...ne zor bu anne olmak.............kötükedihüso

Hımmmm :uhm: ben senin adetinin okadar geciktiğini bilmiyodum canım yaa bilmiyorumkismile sen bikere daha doktora git bence de dediğin gibi, tiroide falan da baktır, inşallah biran önce gelir kırmızıların,
Bi de en son doktora gittiğinde yumurtlama olmuş muydu, olmadıysa, sonrasında olmuş olabilir, ve çalışmalara devam ediyosanız belki tutmuş da olabilir boshayallersmile ne güsel olur ama zemuszemus

ayy ayy ayyy ast üst konuşmaları da çekilmez.herşeyi tasdik memuru gibi onaylayacaksın:jeyyar:

Hımmmm :uhm: ben senin adetinin okadar geciktiğini bilmiyodum canım yaa bilmiyorumkismile sen bikere daha doktora git bence de dediğin gibi, tiroide falan da baktır, inşallah biran önce gelir kırmızıların,
Bi de en son doktora gittiğinde yumurtlama olmuş muydu, olmadıysa, sonrasında olmuş olabilir, ve çalışmalara devam ediyosanız belki tutmuş da olabilir boshayallersmile ne güsel olur ama zemuszemus

ağzın bal yesin...sonrada kocişin öpsün...kaydirigubbakcemile3
canım progesteron çok düşük çıkmıştı.yumurtlamayı gösteriyodu dimi o...olmamıştı yani..yani dostinex ten iki tane içmiş olduk.beraberliğimiz olduğunda...iki tane düşürdüyse..yumurtlama olmuşmudur sence...bu ilacı içince genelde adet olamayanlar oluyomş...ben niye olmadımmm..e tabi bide düşmeme ihtimali varki onu hiç düşünmek istemiyorum...mafoldumbenmafoldumben

ayy ayy ayyy ast üst konuşmaları da çekilmez.herşeyi tasdik memuru gibi onaylayacaksın:jeyyar:

sorma...beni görseniz..dinlemek zorundayım..ama aklım sizde...kaydirigubbakcemile3
ama herşeyide onaylamam...hayatta beceremem yalakalığı...banane...

canlarım ben yemeğe çıkıcam..öğleden sonra görüşürüz..hepiniizi hasretnen kucaklarımm...

canım progesteron çok düşük çıkmıştı.yumurtlamayı gösteriyodu dimi o...olmamıştı yani..yani dostinex ten iki tane içmiş olduk.beraberliğimiz olduğunda...iki tane düşürdüyse..yumurtlama olmuşmudur sence...bu ilacı içince genelde adet olamayanlar oluyomş...ben niye olmadımmm..e tabi bide düşmeme ihtimali varki onu hiç düşünmek istemiyorum...mafoldumbenmafoldumben

kendini olumsuz fikirlere kaptırma elsoncum...Allahın izniyle bebek sahibi olursun...hepimiz aynı konudan muzdarip değilmiyiz..hepimiz anne olmak için uğraşıyoruz...Rabbim ol dediği zaman olucak sadece zamanı var ben öyle düşünüyorum...

Canım emin ol düşmüştür prolaktin, çok kolay düşüyo çünkü, 2 tanesi bile yeterli olmuştur bence yerimseniben o düşünce de progesteron yükselmiş ve yumurtlama olmuştur, çalıştıysanız tutturmuş bile olabilirsiniz bence boshayallersmile
Eğer tutturamadıysanız bile yumurtlama zamanını bu son iki haftadan biri olarak kabul etsek daha adetine de 2 hafta var demektir yerimseniben sen adet falan bekleme bugünlerde bence, bir an önce doktora git, prolaktinin düşmüş mü, progesteronun yükselmiş mi, yumurtlama olmuşmu onlara baktır zemuszemus

hadi afiyet olsun.birazdan boşalır zaten bura herkes gider yemeğecokacimcoook

Ben de kalkabilirim her an, yatak mutfak toparlanacak beni bekliyo, hiç de iş yapasım yok yaaaa :1no2:
Ayşe gibi benim de görümcem burda olsa da işlerimi yapsa şimdi ne güsel olurdu beeeeehhhh zemuszemus

bende öğle yemegine cıkıyorum..bakalım bugün ne yemekler var..hmmm çok da acıktım:)
size afiyet olsun canlarım öğleden sonra görüşmek üzere... cokacimcoook

Canım emin ol düşmüştür prolaktin, çok kolay düşüyo çünkü, 2 tanesi bile yeterli olmuştur bence yerimseniben o düşünce de progesteron yükselmiş ve yumurtlama olmuştur, çalıştıysanız tutturmuş bile olabilirsiniz bence boshayallersmile
Eğer tutturamadıysanız bile yumurtlama zamanını bu son iki haftadan biri olarak kabul etsek daha adetine de 2 hafta var demektir yerimseniben sen adet falan bekleme bugünlerde bence, bir an önce doktora git, prolaktinin düşmüş mü, progesteronun yükselmiş mi, yumurtlama olmuşmu onlara baktır zemuszemus

YAAA SEN NE OLUMLU Bı ıNSANSIN..ıNSANA MORAL VERıYOSUN..ÇOOOOKK SAĞOL...BU HAFTA SONU GıDıYORUM...ıNŞ YUMURTLAMA OLMUŞTUR...ALLAHIMMM.....:Saruboceq::Saruboceq:

YAAA SEN NE OLUMLU Bİ İNSANSIN..İNSANA MORAL VERİYOSUN..ÇOOOOKK SAĞOL...BU HAFTA SONU GİDİYORUM...İNŞ YUMURTLAMA OLMUŞTUR...ALLAHIMMM.....:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah canım benim :Saruboceq: olumsuz düşünüp olumsuzlukları çağırmayalım hayatımıza, olumlu düşünelim ki olumlu olsun dimi :teselli:
Hadi sen yemeğini ye gel, ben de evi toparliyim, öğleden sonra yine hep beraber oluruz burda yerimseniben
Kızlar ben kaçar, şu evi bi adama döndürüp kendime de papatya çayı yapıp geliyom ben yerimseniben

ay ipek hakkaten aşk sevgi gibisi yok valla
bide biz eşimle çok zor şartlarda evlendikk
ailem baya bi husursuzluk çıkardı vermediler felan
o yüzden evlenince dahada bi bağlandık
kocişim o yüzden biraz bebebi istemiyo aslında
o gelince beni unutursun diyo alıştı nazlanmaya

ayşe bende fatsalıyım otlardan anlarım yani çokda severimyerimseniben
o senin dediğin ot mor çiçekli olanmı kız bizdede var ondan kaldırik deriz biz ama çok güzel oluyo o ya

Back
X