• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay ipek hakkaten aşk sevgi gibisi yok valla
bide biz eşimle çok zor şartlarda evlendikk
ailem baya bi husursuzluk çıkardı vermediler felan
o yüzden evlenince dahada bi bağlandık
kocişim o yüzden biraz bebebi istemiyo aslında
o gelince beni unutursun diyo alıştı nazlanmaya

öyle canım gerçekten.düşünsene kabus görüyosun uyanıyosun yanında hemen sarılıyosun.onla uyuyup onla uyanıyosun,ondan bi parçan oluyo onu taşıyosun,aynı amaç için birlikte yürüyorsunuz,bunun içinde aşk ve sevgi olmazsa olmaz zaten,yani mantık evlilikleri tek başına yetmiyor bence.Bu durumda sevdiğimiz insanla evlenme konusunda şanslı kesimiz galiba.:nazar:

öyle canım gerçekten.düşünsene kabus görüyosun uyanıyosun yanında hemen sarılıyosun.onla uyuyup onla uyanıyosun,ondan bi parçan oluyo onu taşıyosun,aynı amaç için birlikte yürüyorsunuz,bunun içinde aşk ve sevgi olmazsa olmaz zaten,yani mantık evlilikleri tek başına yetmiyor bence.Bu durumda sevdiğimiz insanla evlenme konusunda şanslı kesimiz galiba.:nazar:

haklısın canım Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın
huzuru versin bebeği versin bide afiyetle yaşamayı nasip etsin inş.
benim evlilik yaşantım bekarkenkinden çok farklı daha rahatım şimdi. evlilikten korkardım hep hemen bitiveriyo derlerdi cicim ayları felan alakası yok hepsi senin elinde bizde çok sıkıntı yaşadık evlendikten sonra sorunlar bitmedi ama ikimizde aynı yoldan gitmeye başlaıktan sonra çok şükür atlattık.ilk zamanlar hep sevgisi azalırmı diyordum ama aştım artık yeni evli arkadaşlarda anlar biraz daha geçince ben dört senelik evliyim ilk günlerden daha iyiyim çok şükür yaşamayı öğrendim ben kocişimle hep derim ona zaten sen benim şansımsın diyeeebi kadının kocası için bunları söylemesi her zaman kolay olmuyo erkekler söyler aslında hep bunları
dünya yıkılsın ama kocam yanımda olsun ben kendi ailemi ikinci plana attım çoğu sorunlarda zaten onları ilk plandan indirmemmk değilmi

Su'da platese başladı başlayalı sattı bizi...
Kaldık böyle başbaşa :))))

ya evet platese,egzersizlere başlayınca akşama dermanım kalmıyor günde 1 buçuk saat spor yapıyorum bacaklarım falan hamlandı vücudum daha alışamadı o yüzden geceleri giremiyorum çok uykum geliyor..ilk bir haftayı atlatınca yine gelirim işallah..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
?--

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

hangi ay doğum yapcan sen ayşecik?

eylülde canım inşallah :) kocişiminn doğum gününe geliyo tam :)

Gelin tabi kıs, son azmanlarda daha da değişti, güzelleşti samsun, sahili harika oldu, bayılacaksın geldiğinde valla yerimseniben

merak ediyorum gercekten gelirim inşallah bu sene yaaa dedemler teyzemelr hep orda benim

ben her ay gelirim samsuna opuyorumnanaktan eger bu hafta sonu güzel olursa hava samsuna gitmeyi düşünüyoruz...
ewet suan samsun daha bi güzel harikalar diyarı diyorum ben oraya zemuszemus
buluşalım valla ne süper olur ama dimii... :lepi:

haha ne süper olru heee :lepi:

KIZLAR GENE İHRACAT GENE İHRACAT BEN HAPLARI İÇMEYİ BİLE UNUTMUŞUM

AY ŞU AN ÇOK İŞİM VAR DÖNCEM BEN SİZE ANACIM

KIZLAR BEN GELDıMMM....namazdan sonrada hepinize dua ettim canlarım..şimdi içten bi şekilde AMııııııııııııNNNNNNNNNNNN diyin bakiyim...

KIZLAR BEN GELDİMMM....namazdan sonrada hepinize dua ettim canlarım..şimdi içten bi şekilde AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN diyin bakiyim...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: çok teşekkür ederim canım dualarında bizi de unutmadığın için :asigim:

KIZLAR BEN GELDİMMM....namazdan sonrada hepinize dua ettim canlarım..şimdi içten bi şekilde AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN diyin bakiyim...

amin canım amin.ne güzel kılabiliyorsun,izin var mı namazlar için?

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin zemuszemus

bu arada sen de grip olmuşsun çok geçmiş olsun canım a.s.

Sağol şekerim, öyle oldu malesef ama bugün dinlenirm evde, bi de papatya çayı çok iyi geliyo, bunu da içeyim sabah akşam , yarına bişeyim kalmaz inşlallah yerimseniben
Sen nasılsın cicim?

bende bende geldimmm:) herkes yemegini yiyip çayını yanına alıp gelmişler oh oh süper...:)
sucum sende hoşgeldin...nasılsın?

ayşe bende fatsalıyım otlardan anlarım yani çokda severimyerimseniben
o senin dediğin ot mor çiçekli olanmı kız bizdede var ondan kaldırik deriz biz ama çok güzel oluyo o ya

aaa evet biliyorum kaldirik i annem yapar bazen pazarda da buluyo alıyo ama diyo ıhh

bu bizim köyümüzün ki gibi değil kart kart diyo ona rağmen güzel oluyo kimbilir köydeki

ne güzeldir yemişimdir mutlaka ama hiç hatırlamıyorum :)

bide annem yazın sonlarına doğru yeşil domatesle taze fasulye yemeği yapar ama varya

o yemek değil böyle sihirli bişey olur ya yedin mi hiç karadenizliler çok yapar :)

çok lezzetli bişey :) bide biz turşu kavururuz off yemede yanında yat :)

Back
X