Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın karasu.ne alemdesin nasıl oldun???kalkamadın sandım yataktan iice yattı dedim galiba

Canım kalkmak zorundaydım malesef :1no2: kalktım okula geldim erkenden, işlerim var lab.da okullar açılmadan bitmesi lazım, bugün son gün malum :çok üzgünüm:
Gelir gelmez de işlere daldım, hemen giremedim topiğe bilmiyorumkismile
Bu arada dün akşamdan beri feci gazım var, afedersiniz dötümün üstüne oturamıyom bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile sanki oturunca alttan baskı yapıyolar, kasıklarıma sancılar giriyo :kedi:
Bi de kabız oldum söylemesi ayıp :kedi:
Bebiş varsa bile henüz yerleşme aşamasındadır dimi boshayallersmile erkenden belirtilere kapılmak istemiyorum boshayallersmile
Ama akşam kociş yine bebiş var orda diye göbüşümü sevip durdu boshayallersmile

günaydın karasu,hoşgeldin..kızlar ben yatmaya gidiyorum..dayanamıycam,iyice kötü oldum.kendinize iyi bakın.öptüm siziiiii

Canım kendine dikkat et, yat dinlen bol bol, bi de dün içtiğim papatya çayları ayağa kaldırdı beni, kocişine söyle de papatya alsın sana yerimseniben

inan ki işin özünde kimse çalışmak istemiyor.ya da hayallerimiz çok farklı.ama mecburuz işte:bbo:

ya aslında evde durmak beni sıkıyo kalamıyorum gez toz neysede ev bana göre değil alışmışım çalışmaya
ama insanın bedeni yorulur ya çalışırken hem iş hem ev felan ben onda değilim ya beynim yoruldu benim bide kendi işyerimiz söylemiştim ya sıkılıyorum çok. sorun hiç bitmiyo kafamı dinlemek istiyorum artık bebkte bahanem oldu aslında evde kalma umutları ondan geliyo işte
aman işte mecburuz bakalım nereye kadar gidecek

böyle bi durumda çalışma ne kadar azap verir şimdi sana.işlerini hemen hallet de git yat bari.,ptsi okullar da açılıyo iileşmen lazım valla.Gaz konusunda Allahtan labda yalnızsın da sorun olmaz,neden bu kadar gaz olur ki,yediklerinle bağlantılı mı acaba??İnşallah kocişinin 6. hissi doğru çıkar 14.şubata unutulmaz girersiniz.:Saruboceq:

Günaydın cici kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan özledim sizi yaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım benimmmm

evet daha erken dinleme kendini
kolay gelsin bu arada sanada canımmmm

İnşallah en yakın zamanda bebiş gelir de işten kurtulursun bi süre

ay ne güldüm kızzzzkaydirigubbakcemile3

Ay inş. canım yaa :Saruboceq: valla dün bişey de yiyemedim aslında, kalkıp yemek de yapamadığım için ekmek arası, domates peynir yedim, bi de papatya çayı içtim sadece , psikolojik falan da diil, kendimde belirti aramıyorum zaten çok erken, cidden feci gazım ve sancım var yani, hayırdır inş. bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ama ben yalnız olsam da gaz çıkartamıyom ki :kedi: :kedi: :kedi:
zorlasam da çıkmıyo zıkkım :kedi: :kedi: :kedi:

alla alla ne ki çaresi bunun.ya pimi çekilmeye hazır bomba gibi gezilmez ki böyle çok zor olur ya:uhm:

ay ayşe ben de çocuk gördüm bu gece rüyamda i seviyordumki sorma kimseyedevermiyordum ya kızdı benimkide
hoşgeldin şenay :) ya ama nası yaramazdı koşup duruyodu gülmekten ölüyoruz böyle
sabah eşime anlatıyorum yatakta böyle böyle rüya gördüm diye göbüşümü öpüyo o da
daha çıokmamış göbüşümü ehehehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim bi uyku bi uyku bugün zor kalktım zor geldim zaman zor geçiyor.haftanın son demleri ondan galiba.akşam olsa da gitsek eve

ipekcim ya bebiş büyüdü ya sen tabii daha çok yoruluyosun bi de iş yerinde kadınların
çoğu evde otururken şikayet ediyo :teselli:

ben grip olma yolunda ilerliyorum.boğazlarım çok kötü.yataktan çıkamadım bu sabah,üşüyorum.üff hiç çekilmez şimdi benim gribim.allah kocişime sabırlar versin.

şimdiden geçmiş olsun canım sirkeeyle gargara yaparsan daha grip olmadan iyi geliyo
nane limon fln da iç dinlen hop grip olmadan iyileşmiş olursun inşallah :)

hayırlısı olsun canım :) üzülme biz hatunlar sabırısz oluyoruz :)

alla alla ne ki çaresi bunun.ya pimi çekilmeye hazır bomba gibi gezilmez ki böyle çok zor olur ya:uhm:

Çok zor valla hiç sorma bilmiyorumkismile yarın hormon testi için kontrole gidiyoruz, yine beta hcg ye de bakar heralde, bi sürpriz olsa ne güsel olur boshayallersmile

Çok zor valla hiç sorma bilmiyorumkismile yarın hormon testi için kontrole gidiyoruz, yine beta hcg ye de bakar heralde, bi sürpriz olsa ne güsel olur boshayallersmile

inşallah kız.bakarsın haftaya bebişler üzerine konuşuruz.kaydirigubbakcemile5

canımmm.bende baktırcam yaa..ikimizde güzel haberlerle geliriz belkim..bellimi olur...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…