• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız senin şimdi var ya nasıl bulanman lazım aslında,maşallah o kadar olmuyo sanırım.nasıl acıkmaymış bebişin büyüsün ondan sonra gör.buzdolabını yanında taşımak istiyceksin.anne karnım aç dicek içerden bebişin sana sen de götürcen ne varsa.sositososito

aa evet bulantım var olmaz mıııı ama yiyince azalıyo bulantım....gerçekten mutasyon
geçirmiş gibiyim düne kadar bu kadar acıkmıyodum :) ayy büyüsün büyüsün ben yemeye razıyım :)

bol bol yeee bebişinde senden besleniyo kısss

evet sanırım :) yicem birazdan çay vaktı gelsın :)

kıslarr yaa gögüslerim agrımaya başladı böle bi değişik yok pisikolojik değil bu hissediyorum yani agrıyaa hayırlısı bakalım bak ümitlendim yineee.. akşam diyom eşime hani benim gögsüm büyümüşdü bu hamilelik belirtisi ama ben değilim diyo büyüdü ama ben yanılmam diyooo çok öpdüm acep bu ay diyoosempatiksalakcinni

kıslarr yaa gögüslerim agrımaya başladı böle bi değişik yok pisikolojik değil bu hissediyorum yani agrıyaa hayırlısı bakalım bak ümitlendim yineee.. akşam diyom eşime hani benim gögsüm büyümüşdü bu hamilelik belirtisi ama ben değilim diyo büyüdü ama ben yanılmam diyooo çok öpdüm acep bu ay diyoosempatiksalakcinni

ay bu erkekler ya ne kadar farklılar bizden yaaakaydirigubbakcemile3

şimdi siz 2 aydır mı şapmıyosunuz?kocan nasıl dayanıyo:kedi:

canım en son 6. haftada şaapmıştık doktor 12. haftaya kadar yok dedi
tabii ki kociş zor dayanıyo bende zor dayanıyorum
ama tabii ilişki olmasada güzelce uzun uzun oynaşıyoruz şu an o yetiyo sanırım sonrasına
Allah kerim :)

hep eşim sakinleştiriyo
tehlike geçsin bak ne güzel olucak o zaman acısını çıkartırız diyo
hem sabretmezsek bebeğimize bişey olursa naparız doğsun bak bebişimizi aramıza alıp
uyuycaz minicik ellerini ayaklarını sevicez anneler babalar sabırlı olmalı diyo
sakinleşiyorum o zaman :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay harbiden bu kocişler akıllara zarar yaaa
ne güzel ama her insanın günü renkli renkli oluyo onlara hayat daha güzel :)

canım en son 6. haftada şaapmıştık doktor 12. haftaya kadar yok dedi
tabii ki kociş zor dayanıyo bende zor dayanıyorum
ama tabii ilişki olmasada güzelce uzun uzun oynaşıyoruz şu an o yetiyo sanırım sonrasına
Allah kerim :)

hep eşim sakinleştiriyo
tehlike geçsin bak ne güzel olucak o zaman acısını çıkartırız diyo
hem sabretmezsek bebeğimize bişey olursa naparız doğsun bak bebişimizi aramıza alıp
uyuycaz minicik ellerini ayaklarını sevicez anneler babalar sabırlı olmalı diyo
sakinleşiyorum o zaman :çok üzgünüm:

daha da cok varmış ya 12. haftaya.sempatiksalakcinniondan sonra kim tutar sizi.
onun göğsünde bile uyumak güzel gerçekten kokusunu hissederek ama evlilikte bi bağ galiba o iş de.:kedi:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

aysulay26......................28 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
eLover..........................30 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
berra1...........................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
lovelybaby.....................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
qusel............................1 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
beleney.......................2 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Aslımuratelkoca.............4 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

alak........................... 5 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
kalpagrisi........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
hatunsultan...................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48................. 21 ŞUBAT
deryainci.........................22 ŞUBAT
idilcan............................23 ŞUBAT
suozdek......................27 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce.................1 MART
the_fts...........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
:uhm: :uhm: :uhm:

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ay bu erkekler ya ne kadar farklılar bizden yaaakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay harbiden bu kocişler akıllara zarar yaaa
ne güzel ama her insanın günü renkli renkli oluyo onlara hayat daha güzel :)

evet yaa çok farklılar cidden ama öle olmalarıda güzel beee çok seviyorum eşimi ve çok güzel bişey var burdaki herkes eşlerini çok seviyooo.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

daha da cok varmış ya 12. haftaya.sempatiksalakcinniondan sonra kim tutar sizi.
onun göğsünde bile uyumak güzel gerçekten kokusunu hissederek ama evlilikte bi bağ galiba o iş de.:kedi:

aynen kimse tutamaz sanıyorum :)

evet yaa o kadar rahatlıyorum ki onun göğsüne başımı koyup yatarken
o olmasa yalnız uyyamıyorum işte :)

evet tabii sonuçta evlilikler bazı ihtiyaçları helal yoldan karşılamak için var
hele sevdiğin adamsa tadından yenmiyo sositososito sositososito sositososito

evet yaa çok farklılar cidden ama öle olmalarıda güzel beee çok seviyorum eşimi ve çok güzel bişey var burdaki herkes eşlerini çok seviyooo.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak benim de aklıma geldi şimdi,şakları bile,sıradan konuşmaları bile cinsel içerikli olabiliyo.ben de diyorum ki sizin genetiğinizde bu var,erkek bebişler hemen 3,5-4 aylıkken gösteriyolar cinsiyetini kızlar 5.-6. aya kadar saklıyolar.ya da küçük erkek çocuklara bakın 4-5 yaşlarında kızların eteklerini falan kaldırmaz mıkaydirigubbakcemile3

aynen kimse tutamaz sanıyorum :)

evet yaa o kadar rahatlıyorum ki onun göğsüne başımı koyup yatarken
o olmasa yalnız uyyamıyorum işte :)

evet tabii sonuçta evlilikler bazı ihtiyaçları helal yoldan karşılamak için var
hele sevdiğin adamsa tadından yenmiyo sositososito sositososito sositososito

yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:

bak benim de aklıma geldi şimdi,şakları bile,sıradan konuşmaları bile cinsel içerikli olabiliyo.ben de diyorum ki sizin genetiğinizde bu var,erkek bebişler hemen 3,5-4 aylıkken gösteriyolar cinsiyetini kızlar 5.-6. aya kadar saklıyolar.ya da küçük erkek çocuklara bakın 4-5 yaşlarında kızların eteklerini falan kaldırmaz mıkaydirigubbakcemile3

ayy kıss sorma bebim bi yegen varr 8 yaşında 3 yaşlarında bitane arkadaşın bebişi gelmiş görmüşdü bana diyoki sonradan çok güzel bebişi varr diyooo aşık olmuş ona:roflol::roflol:

yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:

yani ben de buna karşıyım.aslında zararlı değil sadece dikkatli olmak lazım o kadar.şimdi bizim haftada 1 ama o bile çok gelio bana yine de kesmiyorum.yoksa arkadaş gibi olunur sanki ne bileyim ya gidebildiğim kadar gidicem.

Valla bizimki bebiş ağlasa da durmaz ki bilmiyorumkismile kafaya koydu mu tutabilene aşk olsun valla, hiçbişeyi tınlamaz, bırak ağlasın der :kedi: :kedi: :kedi:

Back
X