• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Valla bizimki bebiş ağlasa da durmaz ki bilmiyorumkismile kafaya koydu mu tutabilene aşk olsun valla, hiçbişeyi tınlamaz, bırak ağlasın der :kedi: :kedi: :kedi:

valla o zaman ne yapmak lazımkaydirigubbakcemile3biz de dün akşam onu konuştuk düşünsene tam o an,bebiş zırladı ve kesin olacak da yani böle bişey.Kalkılıp bakılacak bence.kız o miniminnacık ağlamaktan hemen morarıyolar:ecrin_bebek:

yani ben de buna karşıyım.aslında zararlı değil sadece dikkatli olmak lazım o kadar.şimdi bizim haftada 1 ama o bile çok gelio bana yine de kesmiyorum.yoksa arkadaş gibi olunur sanki ne bileyim ya gidebildiğim kadar gidicem.

ya aslında bende hamiş olursam inş tamamıyla kesmek istemem tabi ama doktor zararlı dersede korkar yapamayıoz herhaldee ayy o günlere bi gelelim inş da:Saruboceq:

bak benim de aklıma geldi şimdi,şakları bile,sıradan konuşmaları bile cinsel içerikli olabiliyo.ben de diyorum ki sizin genetiğinizde bu var,erkek bebişler hemen 3,5-4 aylıkken gösteriyolar cinsiyetini kızlar 5.-6. aya kadar saklıyolar.ya da küçük erkek çocuklara bakın 4-5 yaşlarında kızların eteklerini falan kaldırmaz mıkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

yaa canım benim bi arkadaş demişdi tam 9 ay hiç beraber olmamış eşi ile sakıncalı diyee bende o zamna çok düşünmüşdüm yani nasıl olur diye ama bebişler rahat olsunda sonraki bütün zamanlar ikinizin zatenn tabi bebiş dogunca tam ortasında bebiş ağlarsa zor olur birazz :roflol::roflol::roflol:

tabii kolay olmuyo bide biz öpüş koklaş yani öyle hep yakın hep yanyana hep böyle
aşna fişna :kedi: birden yapmıycaksınız dendiğinde höt nası yani oluyosun
bebiş için dayanıyoruz napalım :)

o da lütfen sık sık ağlamasın yani biz o iyi olsun hoş olsun diye o kadar sabretmişiz aa ama yanii
hihoyyyt

bu arada ipek aplacım belimden sırtıma doğu garip ağrı çıkıyo şu anda ya neden
oluyodur acaba çok mu yoruldum bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: :roflol:

tabii kolay olmuyo bide biz öpüş koklaş yani öyle hep yakın hep yanyana hep böyle
aşna fişna :kedi: birden yapmıycaksınız dendiğinde höt nası yani oluyosun
bebiş için dayanıyoruz napalım :)

o da lütfen sık sık ağlamasın yani biz o iyi olsun hoş olsun diye o kadar sabretmişiz aa ama yanii
hihoyyyt

bu arada ipek aplacım belimden sırtıma doğu garip ağrı çıkıyo şu anda ya neden
oluyodur acaba çok mu yoruldum bilmiyorumkismile

normal canım sırt,bel,ağrımadık yerin kalmıycak.hele adet tarihlerinde isen daha çok ağrıycak ilk zamanlar.çok garip ama benim bacaklarım bile çekilir gibi oluyo bazen.

valla o zaman ne yapmak lazımkaydirigubbakcemile3biz de dün akşam onu konuştuk düşünsene tam o an,bebiş zırladı ve kesin olacak da yani böle bişey.Kalkılıp bakılacak bence.kız o miniminnacık ağlamaktan hemen morarıyolar:ecrin_bebek:

Kıyamayız tabi yaaaa boshayallersmile

canımcım haftanın son günü aşırı bir yogunluk var
hafta başına bile sarkıyooo mafoldumben

Akşam kocişin bi sarılır, bişiciğin kalmaz boshayallersmile bana öyle oluyo valla bayanssulusmile hele bi de masaj yaptıysa tamam işte bittim ben orda boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Back
X