canım senin adına sevindim inş hormon testlerinde güzel çıkacak inş her şey yoluna girecek veee biz hamiş kalcazzz :dance:
kızlar benım ıdrar yollarımda yanma var fena halde offff napıcam bılemedım ben yaaaa
hosbulduk canım nasılsın:1hug:
ayy canım öle mi yapsam bende ayy ne bilim yaaa dur yarın sabahda test yapıp kantesti yaptirim ayyy böle hem çok mutluyum hem korkuyom çok değişiğim yaa ama belirtim yok benim fazla sadece işde eşim gögüsleirn büyüdü diyo eger belirti ise dün biraz belim agrıdı
Ooooooooooooo kalabalıklaşmış burası :lepi: ben de pembenin testlerine bakıyodum, inşallah biz de bigün görürüz çift çizgiyi diye düşünerek boshayallersmile
Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
İnşallah canımcım yaaa, bu ay hiç olmadığım kadar çok kaptırdım kendimi, inşallah hayal kırıklığına uğramam :sinifsinif: senin ikinci çizgin de belirginleşir bir an önce inş. olumunekankayizsmile
inşallah gülüm
adet olursam dr.a gitcektim bu ay.tüp bebek için.
hoş olmasamda gidicem
idrar negatif çıkarsa yarın randevu alayım herhalde kan testi yapar falan eyvahedigeldismile
canım yapacak tek şey dr.a görünmek biliyosun:1hug:
canım benimde olmuşdu öle bir kere çok su içmeni tavsiye ederim 2 gün sonra geçdi ama eger geçmeseydi doktora gidecekdim sonra sordum doktora dedi sistik olmuşsundur belkim dedi geçdiyse 2 gün içinde bir sorun yoktur dedi.
saol canım iyiyim sen nasılsın bakalım? yanman varmış sanırım onun tek çaresi antibiyotik ama hamile olma olasılıgın varsa çok tehlikeli
Kızlar size bir şey sorucam....biliyorsunuz ben 4 aylık evliyim hiç kadın doktoruna gitmedim
bugün gidicem....dün yumurtlama günümdü muanenin bir zararı olur mu? ohaoldumsmile
bayankarasu selam :1hug:
Kızlar size bir şey sorucam....biliyorsunuz ben 4 aylık evliyim hiç kadın doktoruna gitmedim
bugün gidicem....dün yumurtlama günümdü muanenin bir zararı olur mu? ohaoldumsmile
hmm canım istersen gitmeden bi doktoru ara sor istersen? hiç bilemiyorum ben? bilen arkadaşlar varsa paylaşırlar muhakkak...
ıyı olmaya çalışıyorum canım evet canım sımdı doktorumla konustum ıgne vuruldum baska yolu yok hamılelık süphesınıde söyledım sorun olmaz bılıyorum ona göre ılaç söyledım dedı
Selam canımcım :1hug:
Canım bence bugünlerde gitme, 21. gün git üstten ultrasonla baksın, bi de hormon testi yapsın sana, mecbur kalmadıkça da alttan baktırma bence yerimseniben
Zehselcim sana da geçmiş olsun tatlım, benim de geçen ay aynısı olmuştu, en önemli şey ayaklarını sıcak tutacaksın, patik giy sürekli, ayaklarını üşütme, bi de akşamları otururken küçük bi leğene sıcak su doldur, soğuyuncaya kadar ayaklırını onunu içinde beklet çok iyi geliyo canım yerimseniben
Çıkmazsa çok üzülürüm diye bu sefer istemedi ama beta hcg yi, ben de ısrar etmedim, zamanı gelince bakalım dedi tamam dedim, şimdilik sadece ultrasonda baktı va prolaktin ve progesteron sonuçlarını istedi , ama ultrasonda yumurtan çok güzel gelişmiş, rahim duvarın da kalınlaşmaya başlamış dedi, inşallah tutturmuşuzdur bu ay canımcım yaa, psikolojikmidir nedir, iki gecedir mide bulantılarıyla uykumdan uyanıyorum yaaa :sinifsinif:
amin canım inşallah inşallah :)
aslında rahatszı olunca seviniyorum demekki büyyo diye ama eşim çok endişeleniyo
İnşallah isteyen herkese nasib olur hayırlıısyla
hmm canım istersen gitmeden bi doktoru ara sor istersen? hiç bilemiyorum ben? bilen arkadaşlar varsa paylaşırlar muhakkak...
aradım erteledim randevuyu nolur nolmaz ya....
ayyy bi zararı olur diyosun yani....en iyisi randevuyu erteleteyim ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?