Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ooooooooooooo kalabalıklaşmış burası :lepi: ben de pembenin testlerine bakıyodum, inşallah biz de bigün görürüz çift çizgiyi diye düşünerek boshayallersmile
Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan

canım senin adına sevindim inş hormon testlerinde güzel çıkacak inş her şey yoluna girecek veee biz hamiş kalcazzz :dance:

İnşallah canımcım yaaa, bu ay hiç olmadığım kadar çok kaptırdım kendimi, inşallah hayal kırıklığına uğramam :sinifsinif: senin ikinci çizgin de belirginleşir bir an önce inş. olumunekankayizsmile

kızlar benım ıdrar yollarımda yanma var fena halde offff napıcam bılemedım ben yaaaa

canım benimde olmuşdu öle bir kere çok su içmeni tavsiye ederim 2 gün sonra geçdi ama eger geçmeseydi doktora gidecekdim sonra sordum doktora dedi sistik olmuşsundur belkim dedi geçdiyse 2 gün içinde bir sorun yoktur dedi.

hosbulduk canım nasılsın:1hug:

saol canım iyiyim sen nasılsın bakalım? yanman varmış sanırım onun tek çaresi antibiyotik ama hamile olma olasılıgın varsa çok tehlikeli

ben kafanı karıştırmış gibi olmayayım ama burdaki arkadaş da adetine 2 gün kala kan testi yaptırmıştı ve hamile oldugunu öğrenmişti..varsada cıkar zaten bence..ama beklemek istiyorsan bekle canım...valla sölediklerin belirti olabilir ve silik çizgi çıkmış diyosun...2.çizgi silik de çıksa hamilelik belirtsi oluyor bildiğim kadarıyla...

aa pembe nin testi nerde bende bakim ayyy inş yaa böle beklemek çok zor eşimede bişey diyemiyom ayyy dayanamicam kan testi yapdırcamm ama işden nasıl çıkıcamm

canım ınsallah hamılesındır yaaaa dualrım senınle

canım ben zaten çok su içerım ama sanırım sık ılıskı mahvettı benı bırde yattım ılıskı sonrası baya ondan oldu yaaaa ıgne vuruldum sımdı çok fenayım ayyyyy

Kızlar size bir şey sorucam....biliyorsunuz ben 4 aylık evliyim hiç kadın doktoruna gitmedim
bugün gidicem....dün yumurtlama günümdü muanenin bir zararı olur mu? ohaoldumsmile

bayankarasu selam :1hug:

saol canım iyiyim sen nasılsın bakalım? yanman varmış sanırım onun tek çaresi antibiyotik ama hamile olma olasılıgın varsa çok tehlikeli

ıyı olmaya çalışıyorum canım evet canım sımdı doktorumla konustum ıgne vuruldum baska yolu yok hamılelık süphesınıde söyledım sorun olmaz bılıyorum ona göre ılaç söyledım dedı

Kızlar size bir şey sorucam....biliyorsunuz ben 4 aylık evliyim hiç kadın doktoruna gitmedim
bugün gidicem....dün yumurtlama günümdü muanenin bir zararı olur mu? ohaoldumsmile

bayankarasu selam :1hug:

Selam canımcım :1hug:
Canım bence bugünlerde gitme, 21. gün git üstten ultrasonla baksın, bi de hormon testi yapsın sana, mecbur kalmadıkça da alttan baktırma bence yerimseniben

Son düzenleme:

doktorun verdiyse iyi canım aman bi sorun olmasında...

Zehselcim sana da geçmiş olsun tatlım, benim de geçen ay aynısı olmuştu, en önemli şey ayaklarını sıcak tutacaksın, patik giy sürekli, ayaklarını üşütme, bi de akşamları otururken küçük bi leğene sıcak su doldur, soğuyuncaya kadar ayaklırını onunu içinde beklet çok iyi geliyo canım yerimseniben

sagol canım hep patık gıyıyorum aslında ayaklarıma yaaaaa ama yınede ısınmıyo yanı ama dedıgını denıyecegım ayaklarımı sıcak suya koyup beklıcem ınsallah ıyı gelır canım sagol:1hug:

anladım canım zaten hamile kalmadan önce rahim duvarı kalınlaşırmış öyle okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum..belki gerçekten hamişsindir kız ama psikolojikta olabilir tabi,hayırlısı olsun işallah güzel haberlerle gelirsin kızzzzz :Saruboceq: sositososito

amin canım inşallah inşallah :)

aslında rahatszı olunca seviniyorum demekki büyyo diye ama eşim çok endişeleniyo

İnşallah isteyen herkese nasib olur hayırlıısyla

amin canımm :Saruboceq:kimbilir ne kadar güzel bir duygudur işallah bizlere de nasip olur bizler de tadarız o duyguyu...

ayyy bi zararı olur diyosun yani....en iyisi randevuyu erteleteyim ya....

Canım randevunu aldıysan erteleme hiç, git yine, ama alttan baktırma, sadece hormon testi için kan ver, yumurtlama olmuş mu ona baksınlar en azından, belki yumurtlaman daha olmamıştır, doktor bugünlerde çalışın falan der :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…