Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar yaaa ben acayip heyecanlıyım cuma akşamı eve gittim yine test yapdım yaa böle varla yok arasında ikinci çizgide vardı sanki sonra cumartesi sabah da yapdım yine aynıı ayy böle olabilirmi yaaa kimseyede bişey diyemedim ben yanılıyorum diye içim içimi yiyo yaa ne yapmalıyım yaaa

günaydınnn kızlarrrrr...pembe hamiş olmuş ne güzel ya..inşallah bizde hayırlı haberler alırız...
karasucum inşallah sende hamilesindir...valla ben sizlerin hamile haberlerini duyunca sizden daha çok seviniyorum... opuyorumnanaktan
bu arada hafta sonu doğum günüm için hiçbişey yapamadık( samsundan misafirlerim geldi...hem çok yoruldum hemde kocişlede küstük(
gerçi sabah barıştık ama artık doğum günü felan kutlamak istemiyorum zaten çok geçti günü...bi anlamı kalmadı...
neyse artık 14 şubata hazırlıyorum kendimi süpriz hazırlıcam ben ona..14 şubat bizim nişanlandığımız gün:))

silik çizgi bile hamişlik belirtisi biliyosun dimi canım ay heycanlandım bende şimdi

inşallah hamişsindir bi kan testi falan mı yaptırsan acaba

kaç gün geçti reglin ?

günaydın hoşgeldin şekernane :) inşallah senin hamiş haberlerini de alırız yakın zamanda

olsun kocişle küsülür barışılır gönüller bir olsun :)

ayy canım inşallah hamişsindir yaa :Saruboceq: kan test yaptırsana hemen..bizim burda bi kız vardı geçen ay o a test yapmış silik çıkınca emin olamamış gitmiş hemen kan testi yaptırmış ve hamileymiş:lepi: bence yaptır sendeeeee..

canım senin adına sevindim inş hormon testlerinde güzel çıkacak inş her şey yoluna girecek veee biz hamiş kalcazzz :dance:

Günaydın kızlarrr öpüyorum cümleten a.s.
ben adet olmadım daha kızlar ya
öyle belirgin bir fark da yok
dün sol göğsüm çok ağrıdı sızladı ucu acıdı falan dokunmadan hatta.
kasıklarım ağrıdı ama şiddetli deil
bugünde salak gibi hissediyorum kendimi midemde bulanıyo
2gün geçti 6sıydı günüm.
test aldım şüphelenmeye başladım çünkü
yarın sabah yapıcam
ama ya kist varsa offffffff

ya ayşeee sen neler hissetmiştin net bir belirtin varmıydı

ayy inanmıyorum kıss ne güzel bi güne dent gelmiş kıss öleee hadi bakalım güzelce kutlayın ya bu nisafirler hiç olmadık zamanda gelirr

ayyyyyy kuşummmm
inşallah hamilesindir
azcık silikde olsa vardır aslında da umutlanma genede
adetin ne zamandı

günaydın hoşgeldin şekernane :) inşallah senin hamiş haberlerini de alırız yakın zamanda

olsun kocişle küsülür barışılır gönüller bir olsun :)

hoşbulduk ayşecim :1hug: ayy inşallah ya sabırsızlıkla günümü bekliyorum eyvahedigeldismile
ewet önemli olan küslüğü uzatmamak dimi:)

Günaydın kızlar!!!!!!! Kaç gündür giremiyorum özlemişim sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız? güzel haberler var mı Şeniz

silik çizgi bile hamişlik belirtisi biliyosun dimi canım ay heycanlandım bende şimdi

inşallah hamişsindir bi kan testi falan mı yaptırsan acaba

kaç gün geçti reglin ?

ayy kıslar günüm geçmedi daha ben bugun bekliyorum ama aslında 10 çok sagolun güzel dilekleriniz için kan testi için çok korkuyorum olumsuz çıkacak diyee yaa bugun sabaha yapmadım test.ama heyecandan ölebilirim hele öle belirli belirsiz gördüm yaa ikinci çizgiyi Allah ım ne yapacagımı bilemedim testleri atmadım bakıp dutuyorumm

:teytey: :teytey: inşallah canımmmmmmmm ben de heyecanlandım şimdiiii

günaydın kızlarrrr nasılsınız

günaydın canımm hoşgeldin
iyiyim ben aslında deilim zehsel adet olmadım daha
ama net bi belirtide yok ki
kist mi var acaba diyorum

Günaydın kızlar!!!!!!! Kaç gündür giremiyorum özlemişim sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız? güzel haberler var mı Şeniz

günaydın kuşum özledik kızım nerdesin sen
pembedana hamile

günaydın berencim.... kız ben senin yerinde olsam hemen testi yapardım yada kan testi yaptırırdım..inşallah kist mist yoktur canım ya ölekötü şeyler aklına getirme lütfen lmaz:

ayy inanmıyorum kıss ne güzel bi güne dent gelmiş kıss öleee hadi bakalım güzelce kutlayın ya bu nisafirler hiç olmadık zamanda gelirr

ewet tamamen tesadüf olmuştu...inşallah çok güzel şekilde kutlarız opuyorumnanaktan
hiç sorma gelmezler gelmezler tam vaktinde gelir misafirler..neyse ondada vardır bi hayır...boshayallersmile

ayy berenim inş güzel haberlerini alırız tatlım yaa benimde gögüslerim büyüdü bu ay inş hamilelik belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…