Evet yaa İpeği ben de merak ettim, çoktan gelmiş olurdu bu saate kadar :uhm: inşallah bi sorun yoktur :Saruboceq:
selamlar kıslar cümleten hayırlı haftalar dileklerimle
kıslar yaaa ben acayip heyecanlıyım cuma akşamı eve gittim yine test yapdım yaa böle varla yok arasında ikinci çizgide vardı sanki sonra cumartesi sabah da yapdım yine aynıı ayy böle olabilirmi yaaa kimseyede bişey diyemedim ben yanılıyorum diye içim içimi yiyo yaa ne yapmalıyım yaaa
günaydınnn kızlarrrrr...pembe hamiş olmuş ne güzel ya..inşallah bizde hayırlı haberler alırız...
karasucum inşallah sende hamilesindir...valla ben sizlerin hamile haberlerini duyunca sizden daha çok seviniyorum... opuyorumnanaktan
bu arada hafta sonu doğum günüm için hiçbişey yapamadık( samsundan misafirlerim geldi...hem çok yoruldum hemde kocişlede küstük (
gerçi sabah barıştık ama artık doğum günü felan kutlamak istemiyorum zaten çok geçti günü...bi anlamı kalmadı...
neyse artık 14 şubata hazırlıyorum kendimi süpriz hazırlıcam ben ona..14 şubat bizim nişanlandığımız gün:))
kıslar yaaa ben acayip heyecanlıyım cuma akşamı eve gittim yine test yapdım yaa böle varla yok arasında ikinci çizgide vardı sanki sonra cumartesi sabah da yapdım yine aynıı ayy böle olabilirmi yaaa kimseyede bişey diyemedim ben yanılıyorum diye içim içimi yiyo yaa ne yapmalıyım yaaa
Çıkmazsa çok üzülürüm diye bu sefer istemedi ama beta hcg yi, ben de ısrar etmedim, zamanı gelince bakalım dedi tamam dedim, şimdilik sadece ultrasonda baktı va prolaktin ve progesteron sonuçlarını istedi , ama ultrasonda yumurtan çok güzel gelişmiş, rahim duvarın da kalınlaşmaya başlamış dedi, inşallah tutturmuşuzdur bu ay canımcım yaa, psikolojikmidir nedir, iki gecedir mide bulantılarıyla uykumdan uyanıyorum yaaa :sinifsinif:
günaydınnn kızlarrrrr...pembe hamiş olmuş ne güzel ya..inşallah bizde hayırlı haberler alırız...
karasucum inşallah sende hamilesindir...valla ben sizlerin hamile haberlerini duyunca sizden daha çok seviniyorum... opuyorumnanaktan
bu arada hafta sonu doğum günüm için hiçbişey yapamadık( samsundan misafirlerim geldi...hem çok yoruldum hemde kocişlede küstük (
gerçi sabah barıştık ama artık doğum günü felan kutlamak istemiyorum zaten çok geçti günü...bi anlamı kalmadı...
neyse artık 14 şubata hazırlıyorum kendimi süpriz hazırlıcam ben ona..14 şubat bizim nişanlandığımız gün:))
günaydın hoşgeldin şekernane :) inşallah senin hamiş haberlerini de alırız yakın zamanda
olsun kocişle küsülür barışılır gönüller bir olsun :)
ayy canım inşallah hamişsindir yaa :Saruboceq: kan test yaptırsana hemen..bizim burda bi kız vardı geçen ay o a test yapmış silik çıkınca emin olamamış gitmiş hemen kan testi yaptırmış ve hamileymiş:lepi: bence yaptır sendeeeee..
silik çizgi bile hamişlik belirtisi biliyosun dimi canım ay heycanlandım bende şimdi
inşallah hamişsindir bi kan testi falan mı yaptırsan acaba
kaç gün geçti reglin ?
günaydın kızlarrrr nasılsınız
Günaydın kızlar!!!!!!! Kaç gündür giremiyorum özlemişim sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız? güzel haberler var mı Şeniz
Günaydın kızlarrr öpüyorum cümleten a.s.
ben adet olmadım daha kızlar ya
öyle belirgin bir fark da yok
dün sol göğsüm çok ağrıdı sızladı ucu acıdı falan dokunmadan hatta.
kasıklarım ağrıdı ama şiddetli deil
bugünde salak gibi hissediyorum kendimi midemde bulanıyo
2gün geçti 6sıydı günüm.
test aldım şüphelenmeye başladım çünkü
yarın sabah yapıcam
ama ya kist varsa offffffff
ya ayşeee sen neler hissetmiştin net bir belirtin varmıydı
ayy inanmıyorum kıss ne güzel bi güne dent gelmiş kıss öleee hadi bakalım güzelce kutlayın ya bu nisafirler hiç olmadık zamanda gelirr
Günaydın kızlarrr öpüyorum cümleten a.s.
ben adet olmadım daha kızlar ya
öyle belirgin bir fark da yok
dün sol göğsüm çok ağrıdı sızladı ucu acıdı falan dokunmadan hatta.
kasıklarım ağrıdı ama şiddetli deil
bugünde salak gibi hissediyorum kendimi midemde bulanıyo
2gün geçti 6sıydı günüm.
test aldım şüphelenmeye başladım çünkü
yarın sabah yapıcam
ama ya kist varsa offffffff
ya ayşeee sen neler hissetmiştin net bir belirtin varmıydı
Günaydın kızlar!!!!!!! Kaç gündür giremiyorum özlemişim sizi yaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsınız? güzel haberler var mı Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?